txcellas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Απο προχτες βραδυ δεν μπορω να συνδεθω με το band μου. Εχει μπαταρια αλλα δεν μπορει να συγχρονιστει. Εκλεισα το κινητο αλλα ματαια. Στις κλησεις κανονικα δονειται και οταν φτανω στον στοχο μου δονειται κανονικα αλλα απο εκει και περα τιποτα παραπανω. Καμια σκεψη;
stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Κάνε unpair το miband από την εφαρμογή και ξανά σύνδεσε το.
txcellas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 το εκανα αλλα τιποτα. Το βαζω να φορτισει, ξεκιναει για μερικα δευτερολεπτα και σταματαει... το βρηκα. ας κλεισει το θεμα!
stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τι έκανες; Πες μπας και έχει κανείς κανένα ίδιο θέμα να ξέρει τι να κάνει
txcellas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) τα δοκιμασα ολα. εκλεισα-ανοιξα το κινητο. Τιποτα. Επανακκινηση τιποτα. Βγηκα απο την εφαρμογη singed out-ξανα μπηκα, τιποτα. Εβαλα να φορτισει και σταματουσε μετα απο μερικα δεντερολεπτα η φορτιση και στα τηλ. δεν ειχε δονηση. Εκλεισα bluetooth ανοιξα τιποτα. Ημουν ετοιμος να το πεταξω στην χεστρα ετσι μικρο που ειναι μεχρι που μπηκα στα bluetooth και εκανα αγνοηση της συσκευης. Συνδεθηκα απο την εφαρμογη και ολα ηταν καλα. Μου φαινεται παντως πολυ περιεργο μετα απο 8-9 μηνες να μου κανει τετοια κολπακια. Τελος καλο ολα καλα! Eρωτηση:Υπαρχει καποιο site που να αποθηκευονται τα δεδομενα μας. Κοιταξα εδω https://account.xiaomi.com/pass/register αλλα ειναι για να κανεις acc μονο Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2016 από txcellas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα