Προς το περιεχόμενο

Αγορά tablets. Ερωτήσεις προς γνώστες !

Free Bird

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Καινούριος στο forum σας.

Καθότι λίγο ή και πολύ άσχετος με το θέμα tablet, έχω την εξής ερώτηση  προς τους γνώστες.

Θέλω τώρα τις γιορτές να κάνω δώρο στο γιο μου 16 χρονών (Β’ λυκείου) ένα tablet το οποίο θα προορίζεται κυρίως για παιχνίδια. Προς το παρόν δε χρειάζεται κάτι άλλο, οπότε σκέφτομαι να είναι κάτι φτηνό π.χ. 100 € ώστε να μην πονέσω πολύ αν πάθει κάτι κλπ.

Επίσης θέλω και ‘γω ένα tablet για απλή χρήση, να έχει office, να κατεβάζεις εφαρμογές κλασικά ? κυρίως το google maps αλλά και όλα τα υπόλοιπα.
Να έχει 4G (3G ? δεν ξέρω τη διαφορά ! αλλά σίγουρα το 4 θα είναι καλύτερο από το 3 !!!) γιατί έχω μια κάρτα  δώρο με 1ΜΒ το μήνα δωρεάν, αν γίνεται να το συνδέω με θύρα USB με φωτ. μηχανή ώστε να ρίχνω τις φωτό στο tablet και να αδειάζω τη μνήμη της φωτογραφικής.

Απορίες, θα κάνω τη δουλειά μου με 4πύρηνο ?  8πύρηνο? Μνήμη 2GB ? 3GB ?? Σκληρό 16 ή 32 ?? Πληροφοριακά το κινητό που έχω τώρα, είναι ήδη στη μνήμη συσκευής 18,26 GB. Αποκλείονται τα TURBO X. Έχω καεί. Προτίμηση σε Samsung. Budget 2-3 κατοστάρικα €. Συζητήσιμο, δεν βιάζομαι.

Δεν ξέρω αν κούρασα , απλά έγραψα λίγα πράγματα για να βοηθήσω κάποιον φίλο συμφορουμίτη που θα ήθελε να βοηθήσει.

Ευχαριστώ, Ηλίας 

Ξέχασα να γράψω. 10 ίντσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 mb δεν ειναι δωρο αλλα ειρωνεια  

καπου εδω εισαι   Samsung-Galaxy-Tab-A-9-7-4G-16GB. στα λεφτα που διαθετεις αν και το 4g το θεωρω αχρηστο εκτος αν θα καθεσαι συνεχεια σε παγκακι  ,αν χρειαστεις καμια φορα ιντερνετ και δεν εχεις wifi το δινεις και απο το κινητο σου

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το γιο σου που θελει παιχνιδια το φτηνω δεν θα ειναι επαρκης.

Πιστεψε με γιατι στον δικο μου(11)του εχω ενα Z2 Tablet(wifi)και ευτυχως που του πηρα αυτο γιατι η απαιτησεις οσο πανε και μεγαλωνουν :P

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

slk200gr  << 1 mb δεν ειναι δωρο αλλα ειρωνεια  >>  Sorry δικό μου το λάθος. 1GB !

saruman123​  Για παιχνίδι 300 € δεν υπάρχει. Μέχρι 150 € και θα τσοντάρει από το χαρτζιλίκι του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στο Samsung tab A T585 στα 329 € σε μεγάλο κατάστημα και 280 € στο skroutz. Μου έκανε εντύπωση στα σχόλια πως κάποιοι το είχαν πάρει στα 250 €. Που το βρήκαν τόσο χαμηλά, κατά τα άλλα νομίζω μου ταιριάζει. Κάποιο σχόλιο γενικώς ?

Υ.Γ. Κατέληξα στο μοντέλο, όχι ότι το αγόρασα...

Eιναι πολυ καλο επειδη ,υπαρχει ενδεχομενο να παρουσιαστουν τα καινουρια ταμπλετ της σαμμυ στην εκθεση στις 6 ιανουαριου αν μπορεις να κανεις υπομονη περιμενε οχι τοσο για να παρεις το καινουριο αλλα επειδη αν παρουσιαστουν θα πεσουν οι τιμες στα παλιοτερα http://www.pttl.gr/ces-2017-03317/

• Like 1

Είδα στο skroutz την εξέλιξη τιμής και έπαθα πλάκα ! Τις τελευταίες 30 μέρες ανέβηκε 40 € !! Ούτε ο Dow Jones να ήτανε, απίστευτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...