JoEone Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σε όλους, εχθές προσπάθησα να κάνω ένα software update (απο το app store προφανως) Η μπάρα γεμίζει γρήγορα μέχρι το 80% , μετά πάει αργά, γεμίζει ολόκληρη αλλά δεν γίνεται τπτ κολλάει εκει,γεμάτη και το κομπιούτερ μετά απο 10 λεπτά σβήνει μόνο του ... Έχω El Capitan Καμια ιδέα? Ευχαριστώ
zourman1981 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 time machine κανε και κατεβασε το τελευταιο update απο το site της apl και περνα το ειμαι απο κινητο δεν μπορω να γκουγκλαρω να σου δωσω λινκ
JoEone Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 time machine κανε και κατεβασε το τελευταιο update απο το site της apl και περνα το ειμαι απο κινητο δεν μπορω να γκουγκλαρω να σου δωσω λινκ Τι εννοείς "time machine" , να κάνω recovery απο εκεί? Εντάξει έχω -ευτυχώς- αλλά δεν γίνεται κάτι ευκολότερο?
zourman1981 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 οχι εννοω να κρατησεις ενα backup και να περασεις το combo αρχειο που θα κατεβασεις
JoEone Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Thanks παίδες, zourman1981 & skiabox , έκανα τελικά recovery απο time machine. To update φυσικά εκκρεμεί και δεν το έχω κάνει ακόμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα