stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Όντως όλες οι πρεμιέρες Ελλαδα είναι πέμπτη Πάντως αν έχει θέσεις να δεις σαν άνθρωπος είναι μία χαρά προσφορά. Maybe the force be with all of you!!
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Περσι ειχα δει το ep 7 σε dolby atmos για μενα δεν αξιζε. καλυτερα ειναι το Vmax, ειναι και πιο φτηνο και εχει πολυ κοσμο μεσα και γινεται χαβαλες
kallair Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλα το να γινεται χαβαλες ενω θες να δεις ταινια, δεν ειναι κ το οτι καλυτερο.. 1
dimyok Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικα δηλαδη πληρωνεις για να δεις με την ησυχια σου την ταινια οχι να εχεις ζωα να σκουζουν απο διπλα . Που να δεις σαν άνθρωπος ....
pcos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ...να μασουλανε πατατακια και να ρευονται την coca καλυτερα σπιτακι λοιπον
Ntinaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 το rogue One ειδικα τη πρεμιερα εχει μονο φανατικους μεσα δεν εχει ατομα που πανε σινεμα για το χαβαλε για να δουνε fast and the furious ουτε φασαρια κανανε ουτε μιλαγανε αντιθετως ειχανε τρομερη ατμοσφαιρα ειδικα σε συγκεκριμενες σκηνες 1
argimeg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάλι γιατί έχω ξενερώσει πάρα μα πάρα πολύ με το περσυνό sw και δεν θέλω να δω κανένα καινούριο......και το είπα μόλις έμαθα ότι ο Lucas πούλησε τα δικαιώματα ότι η Disney θα το βιάσει το sw και θα το κάνει παιδική ταινία αλλά δεν πίστευα αυτά τα χάλια!!! κάθε χρόνο sw θα βλέπουμε με κακούς που προσπαθούν να το παίξουν πιο κακοί από το Lord V αλλά εμένα προσωπικά μου προκαλούν γέλιο. Τέλος πάντων βγήκα εντελώς εκτός θέματος αλλά ήθελα να το πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις