Προς το περιεχόμενο

Lumia 532 win 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερ παιδια

Εδω και καιρο εχω το κινητακι lumia 532 και ειμαι ευχαριστημενος επειδη δεν κολλαει ποτε βεβαια πολυ πολυ σπανια μπαινω ιντερνετ. Ειναι γνωστο οτι αργει να πιασει gps κτλ. Aναρωτιομουν εαν βαλω win 10 εαν θα ειναι τοσο σταθερο οπως ειναι τωρα και εαν θα βελτιωθει καθολου το gps του. Καποιοι γνωστοι παλιοτερα μου ειχαν πει να μην το βαλω διοτι ειχαν καποια θεματα. Φανταστηκα οτι πλεον ισως να ναι πολυ καλυτερα τα πραγματα, οποτε θα ηθελα μια γνωμη. Τελος θα ηθελα να μαθω εαν θα παραμεινουν οιφωτογραφιες,οι αριθμοι μου,τα προγραμματα που εχω και τα εικονιδια θα ειναι ετσι και παλι οπως τα χω βαλει

θενξ :)

Δημοσ.

Ναι θα μείνουν, αλλά προτιμότερο θα ήταν να έκανες ένα reset μετά την εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων του λογισμικού.

Δημοσ.

σε ευχαριστω....oσο αφορα την σταθεροτητα γνωριζει κανεις; σε πολλα φορουμ διαβαζω οτι ειναι καλυτερα με τα 8.1

Βασιια ειναι οτι τυχει στον καθεναν. Πηραμε ένα 435 για την θεια μου, ου εβαλα τα 10 αλλά ακόμα και τωρα δεν έχει βελτιωθεί η ταχύτητα από τα 8.1.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε, αν δεν το έκανες άστο καλύτερα, μια χαρά είναι τα 8.1, θέλεις μπλεξίματα, κολλήματα, σβησίματα κλπ; Τα έβαλα τον Απρίλιο και ειδικά τους πρώτους μήνες Α_ΓΑ-ΝΑ-ΚΤΗ-ΣΑ...

Δημοσ.

Προσωπικά όσο καιρό είχα το 435 με 8.1 πίστευα οτι απλά πηρα κάτι καλύτερο απο feature phone.

Με τα 10αρια,τα οποία τα έχω απο τότε που βγήκαν πάνω,πέρα του ότι έχεις ενημερώσεις για διορθώσεις και νέα χαρακτηριστικά,υπάρχουν και σοβαρότερες εφαρμογές σε σχέση με τα 8.1

ΑΝ ξανα-έπαιρνα WP δεν θα αφηνα σε καμία περίπτωση τα 8.1 πάνω,δεν υπάρχει λόγος.

Οι βασικές εφαρμογές του τηλέφωνου δεν κρασάρουν και ειναι μια χαρά σταθερές,για τις υπόλοιπες(πχ instagram,fb,messenger)κράτα μικρό καλάθι μιας και στο 435 ηθελαν την ώρα τους για να ανοίξουν.

Δημοσ.

Έχω να ρθω σε επαφή με τα 10ρια 2 μήνες περίπου αλλά όταν τα άφησα μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Τα 8.1 τα θεωρώ ίσως το καλύτερο mobile OS που έχει υπάρξει. Τα 10 ήταν ο λόγος που με έκανε να γυρίσω πίσω στο Android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...