Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω ρε παιδες το εχω ξεφτιλίσει το θεμα αλλα ρε γμτ ειναι μεγαλο μπέρδεμα... Επαιρνα μονο ναυαρχίδες με τελευταιο το s4 και ειχα το κεφαλι μου ήσυχο απο σπεκς ... Τωρα απο 250 μεχρι 350 εχει πραγματικα 10αδες επιλογες και ψαχνω να βρω την χρυση τομη .... Αν το βγαλουμε πρακτικα , σε φαση το τι χρειαζομαι , οποιοδηποτε καλυτερο απο το S4 ( και με 150 ευρω που λεει ο λογος ) θα με καλυψει .... Αλλα αντιθετα επειδη ειμαι λιγο περιεργος με το να παρω το καλυτερο που σηκωνει η τσεπη μου , βασανιζομαι ασχημα με την επιλογη ...

Δημοσ.

οχι j7 εχει 720π αναλυση δες αυτα 

Xiaomi Mi 5 Standard (32GB) Huawei P9 Lite 3GB (16GB) Huawei Honor 7 Dual (16GB) Alcatel OneTouch Idol 4 (16GB) LG Nexus 5X (32GB) Motorola Moto X Style (32GB) Motorola Moto G4 Plus (16GB) Samsung Galaxy A5 2016 (16GB)
Δημοσ.

Το p8 στα 250 ευρώ δεν αξίζει??

Το εχω. Καλο ειναι αλλά οχι για 250€. Παρε καλύτερα p9 lite η a5 2016 τωρα που το έχουν ολα τα μαγαζιά 250€. Το a5 το εχει η αδερφή μου, εχω παθη πλακα με την μπαταρία του, ολη μερα Wi-Fi και το βραδυ 40-60% και δεν κολλάει πουθενα.
Δημοσ.

και το p9 lite έχει καλή μπαταρία άνετα μου βγάζει 6ωρες sot με 4g data πάντα + θα πάρει android 7 κάτι που δεν θα γίνει με το Α5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...