Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο site της Dolce Gusto έχει προσφορά με αγορά 12 οποιοδήποτε κουτιών (τιμή 4,96€ το ένα) δώρο 6 κουτιά με συγκεκριμένες γεύσεις (μέση τιμή 3,31€ το κουτί) ενώ με αγορά 16 κουτιών δώρο 9 κουτιά (μέση τιμή 3,17€ το κουτί). Λόγω αξίας των αγορών τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link.

https://www.dolce-gusto.gr/prosfores-dolce-gusto-kapsoules?utm_campaign=capsules-offer&utm_medium=cpc&utm_source=facebook 

• Like 1
Δημοσ.

Στο site της Dolce Gusto έχει προσφορά με αγορά 12 οποιοδήποτε κουτιών (τιμή 4,96€ το ένα) δώρο 6 κουτιά με συγκεκριμένες γεύσεις (μέση τιμή 3,31€ το κουτί) ενώ με αγορά 16 κουτιών δώρο 9 κουτιά (μέση τιμή 3,17€ το κουτί). Λόγω αξίας των αγορών τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link.

https://www.dolce-gusto.gr/prosfores-dolce-gusto-kapsoules?utm_campaign=capsules-offer&utm_medium=cpc&utm_source=facebook 

Καλή η προσφορά και η τιμή αλλά δεν βολεύει αν πίνεις μόνο καφέ και όχι ροφήματα...

Δημοσ.

Όσοι την έχετε ποιες κάψουλες καφέ και ροφημάτων αξίζουν την αγορά τους;

Από espresso εμένα μου αρέσει προσωπικά ο intenso.Επίσης προτιμώ και το lungo. Το καλοκαίρι Freddo Cappuccino.

Δημοσ.

όχι δα και ακριβότερες. Πριν ένα ενάμιση χρόνο είχαν κάτω από 40€ σήμερα αυτή η μάρκα ξεκινά από 45€ και φτιάχνουν καταπληκτικό καφέ με πλούσιο καϊμάκι και μπορείς και αλλάζεις και τα χαρμάνια. Εχω μια παρόμια 2 χρόνια (αγορασμένη στα 36€) και συνεχίζει με την κατάλληλη συντήρηση βεβαίως (αφαλάτωση και καθαρισμός φίλτρου που και που αν και νομίζω και της κάψουλας θέλουν αφαλάτωση απλά δεν έχουν το φίλτρο που θέλει και αυτό καθαρισμό που και που). Και το lidl έχει βγάλει καφετιέρες αλεσμένου με 50€ που και αυτές είναι καλές. Με ένα skroutz search θα βρείτε αρκετές οικονομικές.

Επίσης αμα δεν έχετε πιει καφέ από τέτοιες μην τις κατηγορείτε για "κακές" επειδή είναι φτηνές. Την δουλειά τους την κάνουν απλά δεν είναι και τα καλύτερα υλικά (φτηνά πλαστικά στο έξω τμήμα πχ). Όπως μπορεί αυτή της προσφοράς η καφετιέρα να κάνει 40Ε έτσι μπορεί και μία αλεσμένου να έχει την ίδια τιμή. Ιδια τεχνολογία είναι (ένας compressorας σπρώχνει ζεστό νερό στον καφέ μια μία πίεση) εκτός ότι αντί μεταλλικό φιλτρο πολλών χρήσεων έχουν κάψουλες (που λειτουργούν σαν φίλτρα μίας χρήσης). Το έξτρα που κάνεις στις μηχανές αλεσμένου είναι ότι καθαρίζεις το παλιο καφέ από το φίλτρο (που στάζει μέχρι να το κάνεις) αντί απλά να πετάξεις την κάψουλα. Επίσης για να την ξαναγεμίσεις πάλι πασπαλίζεις καφέ εδώ και εκεί στον πάγκο. Έχει επίσης λίγο παραπάνω συντήρηση (το φίλτρο θέλει που και που καθάρισμα σε χλιαρό νερό να μη βουλώσει). Οσον αφορά τον συμπιεστή και τα δύο είδη θέλουν αφαλάτωση για να μην χαλάσουν. 

Δεν υπάρχει φτηνότερη λύση από τον αλεσμένο που αγοράζεις καφέ από 10-12€/κιλό (>140 μονές μερίδες ανα κιλό δλδ κάτω και από 0.10€ η μερίδα). Το έχουμε γράψει και αλλού. Δεν θέλω να το κάνω versus. Επιλέγουμε κάψουλας για ευκολία, αλεσμένου για οικονομία και ποιότητα αλλά φασαρία στην καθαριότητα.

Προσωπικά τάσσομαι με τους αλεσμένους.

Eχω δύο τέτοιες (http://www.e-shop.gr/kafetiera-espresso-arielli-km-220-white-p-HAP.105206 , http://www.e-shop.gr/kafetiera-espresso-arielli-km-170bs-p-HAP.105210) κάνουν σίγουρα καλό καφέ αλλά δεν στοιχίζουν 29 € (ούτε σε προσφορά) και φυσικά δεν έχουν ποιότητα κατασκευής Krups...

Δημοσ.

Ωραιος, σε ευχαριστω ,(οπως και τον TS) εριξα παραγγελια και σε συνδιασμο με τον κωδικο για -25% που ειχε η συσκευασια της αγορας τα εκανε ακομα καλυτερα. Λογικα μεχρι και 3 μηνες δεν θα χω θεμα 

Δημοσ.

Ωραιος, σε ευχαριστω ,(οπως και τον TS) εριξα παραγγελια και σε συνδιασμο με τον κωδικο για -25% που ειχε η συσκευασια της αγορας τα εκανε ακομα καλυτερα. Λογικα μεχρι και 3 μηνες δεν θα χω θεμα 

Έχει επιπλέον  -25% κωδικό για πρώτη αγορά μέσα στην συσκευασία της μηχανής ?

Δημοσ.

Έχει επιπλέον -25% κωδικό για πρώτη αγορά μέσα στην συσκευασία της μηχανής ?

Ω ναι, και εγώ σήμερα το είδα ,που ανοιξα την συσκευασία να δω τι είχε μέσα ...

Δημοσ.

Έχει επιπλέον  -25% κωδικό για πρώτη αγορά μέσα στην συσκευασία της μηχανής ?

Επιπλέον κουπόνια -25% για το site που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά με άλλες προσφορές στο site είχα βρει πριν κανένα χρόνο στο supermarket Α/Β όπου πουλούσε δύο συσκευασίες Freddo Cappuccino και είχαν δώρο το ποτήρι για το Freddo Cappuccino της Dolce Gusto. Ήταν μία μεγάλη χάρτινη συσκευασία και μέσα είχε κουπόνι -25% για το site. Τη συγκεκριμένη συσκευασία τη βρίσκεις μόνο σε πολύ μεγάλα supermarket. Εγώ τότε είχα πάρει τρεις γιατί ήθελα τα ποτήρια και από το πουθενά είχα βρεθεί με 3 κουπόνια -25%. Επιπλέον στο site σου δίνει δικαίωμα να καταχωρήσεις τα κουπόνια που έχεις για μελλοντική χρήση.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάλι θα πω πως εάν έχουν 10ευρω διάφορα η "αυτόματη"(39) από την απλή(29) να προτιμήσεις σίγουρα την πρώτη.

Αλλιώς θα βγαίνει στο πολύ περίπου εκτός κ εάν κάνετε πειράματα με χρονόμετρα κ δοσομετρητες για να έχετε την ακριβή ποσότητα που θέλετε.

Επιπλέων πολύ ακριβες και η καψουλες, για καπουτσινο (χρειάζονται 2) έβγαινε ~80 cents και θύμιζε περισσότερο ρόφημα παρά καφέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...