Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Αν και παλια ασχολιομουν πολυ με pc building, τωρα τελευταια το εχω αφησει, γι αυτο θελω την γνωμη σας για νεα μητρικη με 1151 socket (σκοπευω να αγορασω τον i5 6500 συντομα), ψαχνοντας εχω βρει αυτην 

http://www.skroutz.gr/s/7847660/Gigabyte-B150-HD3P-rev-1-0.html

Αλλη προταση? 

Το budget μου ειναι γυρω στα 100 ευρω, με μονη προυποθεση να δεχεται ddr4 μνημες 

Ευχαριστω

Δημοσ.

μπορεις να παρεις και φτηνοτερες. Εξαρταται τι αναγκες εχεις, και τι δυνατοτηες θες να εχει η μητρικη σου. Εγω μητρικη με Η110 και ddr4 εχω στο 6400 και ειμαι ικανοποιημενος

Δημοσ.

μπορεις να παρεις και φτηνοτερες. Εξαρταται τι αναγκες εχεις, και τι δυνατοτηες θες να εχει η μητρικη σου. Εγω μητρικη με Η110 και ddr4 εχω στο 6400 και ειμαι ικανοποιημενος

Το ευχαριστημένος δεν λέει κάτι, πχ αν ο TS θέλει να κάνει OC τι θα κάνει;

Εσύ πήγες στην φθηνή λύση με κλειδωμένο. CPU ο άλλος μπορεί να θέλει κάτι παραπάνω και από την στιγμή που αναφέρεται ότι δεν ασχολείται εδώ και καιρό περιμένει μία απάντηση. Όχι είμαι ευχαριστημένος από αυτά που έχω!!!!

Λογικό δεν είναι; Αφού εσύ τα πήρες :)

Καλησπερα παιδια,

Αν και παλια ασχολιομουν πολυ με pc building, τωρα τελευταια το εχω αφησει, γι αυτο θελω την γνωμη σας για νεα μητρικη με 1151 socket (σκοπευω να αγορασω τον i5 6500 συντομα), ψαχνοντας εχω βρει αυτην

Αλλη προταση?

Το budget μου ειναι γυρω στα 100 ευρω, με μονη προυποθεση να δεχεται ddr4 μνημες

Ευχαριστω

Εφόσον δεν βιάζεσαι όπως λες (σύντομα) δες ψάξε για καμιά προσφορά σε 170 ή περιμένεις να δεις τι θα κάνουν με τιμές όταν έρθουν τα Ζen.

Δημοσ.

Μα και ο 6500 που θέλει να βάλει είναι κλειδωμένος.

Ο βασικος λογος να παει καποιος σε β150 με απλο επεξεργαστή ειναι τα 4 slots ddr4, m2 ssd και multi gpu αν εχει εφαρμογές που τις αξιοποιουν σωστα.

Για Κ επεξεργαστή παει σε Ζ170. Τι λαθος έχει η απάντηση που εδωσα αρχικά;

Δημοσ.

Ο βασικος λογος να παει καποιος σε β150 με απλο επεξεργαστή ειναι τα 4 slots ddr4, m2 ssd και multi gpu αν εχει εφαρμογές που τις αξιοποιουν σωστα.

Μπορεί να κλοκάρει με z170 και τον κλειδωμένο αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία.

Καλησπερα παιδια,

Αλλη προταση? 

Ευχαριστω

Μια χαρά μητρική είναι go for it.

Δημοσ.

Το z170 έχει 20 lanes ενώ το το h170 16

Το b150 στο λιγότερα οπότε αν θες να τρέχεις x16 κάρτα και x4 nvme σε full ταχύτητα το z170 είναι μονόδρομος.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω ολους παιδες! Γενικα την αλλη βδομαδα που γυρναω Αθηνα, εχω συνεννοηθεί με ενα μελος εδω να τα πουλησω, οποτε θα μεινω χωρις PC. Δεν εχω τρελες απαιτησεις, και ο επεξεργαστης θα ειναι κλειδωμενος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...