panakos_thess Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Αμα κοιτατε ολοι απο youtube {ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ} αυτα θα λετε αν εχετε την καρτα και κανετε μονοι σας τα τεστ τοτε πεστε μου
Πέτρος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι, στο γιορτάρικο κλίμα η ερώτηση: Εσύ, ποιές από τις παραπάνω (480/1060) είχες ο ίδιος και δοκίμασες? 1
dimoskoutr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Αμα κοιτατε ολοι απο youtube {ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ} αυτα θα λετε αν εχετε την καρτα και κανετε μονοι σας τα τεστ τοτε πεστε μου Και τι να κάνουμε φίλτατε δηλαδή να παίρνουμε ότι κυκλοφορεί για να δοκιμάζουμε; Μπαίνεις σε 2-3 site που εμπιστεύεσαι και κάνουν reviews, βλέπεις αναγνωρισμένους youtubers που επίσης δοκιμάζουν προϊόντα και καταλήγεις τι να αγοράσεις. Εσύ πως αγόρασες τα δικά σου πήρες καμιά δεκαριά κάρτες γραφικών και τις δοκίμασες; Ή 4-5 επεξεργαστές και είδες τον καλύτερο μετά από δοκιμές; Δεν καταλαβαίνω την λογική του μηνύματός σου...όποιος έχει δοκιμάσει με benchmarks τις δύο κάρτες μετά το update Δεκεμβρίου με τους τελευταίους drivers της amd παραδέχεται ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η 480 είναι η καλύτερη επιλογή από δύο εξαιρετικές κάρτες, για νέο σύστημα. Το τι θες να δεχτείς εσύ δεν έχει σημασία...οι αριθμοί μιλούν. Αν δεν σου κάνει κόπο λύσε μας την απορία πως αγοράζεις εσύ σύστημα... 1
panakos_thess Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε μου ναι της τεσταρω αν δεις σε ολα τα sites ποιασε 10 site το καθε ενα θα εχει απο μια διαφορετικη μετρηση το benchmark εισαι εσυ δηλαδη ο εαυτο σου και να το τεσταρεις εσυ μαλλον δεν γνωριζεις οτι υπαρχει sponsored που ειμουν και σε SIte.Και αυτο που λες με την 480 δεν ειναι γρηγοροτερη οσο στα benchmarks οσο και στα παιχνίδια +1060 καλύτερο oc
dimoskoutr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Αστεία πράγματα λες φίλτατε το καταλαβαίνεις έτσι; Τις αγοράζεις και τις τεστάρεις δηλαδή; Το λέω γιατί είπες ότι ήσουν σε site άρα δεν είσαι τώρα άρα δεν έχεις πρόσβαση σε οτιδήποτε παίρνουν στο site για δοκιμή...Όσο για το αν υπάρχει sponsored εσύ τι λες πιο πιθανό είναι να το κάνει η amd που πάει κατά διαόλου οικονομικά ή η nvidia που έχει να φάνε και οι κότες; Όσο για το ποια είναι γρηγορότερη δεν έχεις ιδέα φίλτατε...καμία ιδέα όμως...όλο το internet έχει γεμίσει με νέα benchmarks από παιχνίδια που φαίνεται ότι όπου ήταν αρκετά πίσω η 480 κλείνει την διαφορά, όπου ήταν λίγο πίσω είναι στα ίσια και όπου ήταν μπροστά είναι ακόμη πιο μπροστά...σε dx12 και vulcan δε άντε γεια είναι τώρα...Λύσε μου και την απορία αφού λες ότι τεστάρεις πριν το hardware που αγοράζεις πες μας που το βρίσκεις, μπας και ανοίξουν και τα δικά μας μάτια και βρούμε μια άκρη που τζάμπα διαβάζουμε όλο το internet για να καταλάβουμε...
fallen4ngel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε μου ναι της τεσταρω αν δεις σε ολα τα sites ποιασε 10 site το καθε ενα θα εχει απο μια διαφορετικη μετρηση το benchmark εισαι εσυ δηλαδη ο εαυτο σου και να το τεσταρεις εσυ μαλλον δεν γνωριζεις οτι υπαρχει sponsored που ειμουν και σε SIte.Και αυτο που λες με την 480 δεν ειναι γρηγοροτερη οσο στα benchmarks οσο και στα παιχνίδια +1060 καλύτερο oc Πανο αστο, δεν εχεις ουτε 1060 ουτε 480 και εσυ οτι βλεπεις λες, μην το τραβαμε απο τα μαλλια. Θελεις πρασινες; Κανενα θεμα αλλα μην κανεις το μαυρο ασπρο γιατι ετσι σε βολευει. Καλος η κακος (αυτο το κρινει ο καθενας μονος του) η Nvidia δεν εχει hardware υποστηριξη σε DX12 και αυτος ειναι ο λογος που σε πολλα πεφτει η αποδοση της καρτας σε σχεση με το DX11. Στον αντιποδα η 10ΧΧ ξανα ζεσταμενο φαγητο ειναι, εχουμε δει και εδω μεσα 980Τι να χτυπανε στα ισα 1080. Τωρα δεν περιμενω να καταλαβεις ουτε τα μισα λογο οχι αγνοιας γιατι δεν σε θεωρω χαζο αλλα καθαρα λογο φανατισμου!!!
panakos_thess Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 fallen αστο φιλε δεν ξερεις τιποτα εχω ατομο που τον ρωταω και με τα λεει ολα οτι θελω να δω,επειδη δεν γραφω εδω περα?Εσυ fallen μονο διαβαζεις και δεν ειδες τιποτα απο μονο σου διοτι ΔΕΝ εχεις παρει τιποτα αυτα.Καθαρα DX12 η amd εχει μονο την 480 η 1080 ειναι 100% επανω απο την 480 και μην μου πεις συγκρινο καρτα τον 300 με τον 700-860 να ευβαζε αν ηταν μαγκας η AMD αυτα.Το μονο που κανεις ειναι να λες πραγματα που ουτε εσυ ο ιδιος ειδες.Οταν εννοεις αντε γεια μεγαλε που ειναι η δυνατη της καρτα να περναει εστω την 1070?σε DX12 {που ειναι νωρις? αφηστε τα αυτα Η ΑMD θα ειναι παντα 3 χρονια πισω το λεει το 90% εκει εξω.ΑΣ μεινουμε σε αυτο το θεμα που εχει το παλικαρι γιατι μαλλον δεν θα σταματησουμε.Τα λεει το παλικαρι με το προβλημα. Δεν ειμαι καθε μερα το να κατσω να ψαξω τι κανει η καθε μια το ζηταω το παιρνω και το δοκιμαζω πολυ απλα πραγματα.
dimoskoutr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως τις πιπίλες του παιδιού μου δεν τις έχω πετάξει ακόμη, λέω μπορεί να χρειαστούν πουθενά...φίλτατε καταλαβαίνεις ότι προσπαθείς να συγκρίνεις κάρτα που κοστίζει 300 ευρώ με κάρτα του 500άρικου και των 750; Θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν; Η 480 είναι σε dx12 γεια σας σε σχέση με 1060...πως να το κάνουμε δηλαδή; Το άτιμο έτσι είναι...πόσο πολύ παράξενο σου ακούγεται να μην ξέρεις κάτι γιατί απλά δεν το έχεις ψάξει καλά; Σε όλους μας συμβαίνει και δεν είναι κακό. Κακό είναι να προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο σε ένα forum παρασύροντας κόσμο σε επιλογές που την στιγμή που μιλάμε δεν είναι οι καλύτερες...
NT1G Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ωραίος ο τύπος, μπαίνει στο άσχετο θέμα για τα bugs των drivers στην RX480 (και εγώ έχω btw με τους crimson μου βγάζει mouse corruption σε άσχετες στιγμές), πετάει τις εξυπνάδες του για την nvidia και μετά κάνει και νουθεσίες, ΑΣ μεινουμε σε αυτο το θεμα που εχει το παλικαρι γιατι μαλλον δεν θα σταματησουμε. για κάτι που αυτός ξεκίνησε. WIN-WIN.
fallen4ngel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Απο την μια λες ειναι παιδι ... απο την αλλη ομως μιας και ο φανταστικος του φιλος εχει τα παντα ας βγαλει fake αυτες τις μετρησεις. Βλεπεις δεν πηγα καν vs καθαρα Nvidia.
logistoulis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αμα κοιτατε ολοι απο youtube {ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ} αυτα θα λετε αν εχετε την καρτα και κανετε μονοι σας τα τεστ τοτε πεστε μου έχουμε κάνει τεστ και έχουμε διαπιστώσει ότι τα benchmark/reviews που θα πάει να διαβάσει κάποιος αυτή τη στιγμή χωρίς να ψαχτεί ιδιαίτερα λένε σε αρκετές περιπτώσεις πίπες που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα όπως και να χει για μένα είτε 1060 είτε 480 είναι πάνω κάτω το ίδιο (τουλάχιστον σήμερα), αλλά φυσικά και θα επιλέξω amd για μια σειρά λόγων το +/- λίγο % δε με ενδιαφέρει. με ενδιαφέρει και το μετά και το μετά της 480 στα games θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερο και καλύτερο λόγω υποστήριξης και μόνο και φυσικά λόγω hw το πρόβλημα είναι που σε μεγαλύτερες κατηγορίες η amd συνεχίζει να μην έχει να προσφέρει κάτι ανταγωνιστικό και ακόμα λιβανίζουμε το θέμα των vega αν δηλαδή δεν έπαιζα ακόμα σε 1080p με πολύ βαριά καρδιά θα πήγαινα αναγκαστικά σε 1070
fallen4ngel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 . Μπαααα Πλάκα κάνουμε Η συνέχεια εδώ http://www.insomnia.gr/topic/632030-dx12-και-rx480/#entry55364201 1
LouCi4er Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλά αν είναι να έρθω από το σπίτι να μου δείξεις εσύ που τα πήρες βρε αδερφέ. Άκου έχω άτομο που μου τα δείχνει!!!! Απάντηση σοβαρού ανθρώπου είναι αυτή; Μιας και θέλεις να το παίξεις κάπως... Έχεις 1080 τώρα εσύ; Όχι οπότε σε παρακαλώ όταν αναφέρεσαι σε εμένα φρόνιμα και με τρόπους. Γιατί θα βγάλω στο ΝΕΤ την ηχογράφηση που έκανες σαν χαζό πριν πάρεις την 980 κοψοχρονια, στο είχα πει σε ηχογράφησα. Οπότε φρόνιμα ρόμπα θα γίνεις. Επί του θέματος πετάχτηκες είπες την παπαντζα και τώρα; Δεν του λύνεις εσύ το θέμα που είχες και πόσο καιρό 7970 και τότε μας ζαλίζες με την AMD; Συγνώμη μάλλον ότι έχεις είναι το καλύτερο!!! Ποσο σε παω ρε fallen,ειλικρινα το λεω δεν ειρωνευομαι.Για δυο λογους,1ον γιατι παντα εχεις κατι στο μανικι για οποιον παει να σου την μπει(πως εχεις ηχογραφηση αυτου του τυπου πραγματικα δεν ξερω) και 2ον γιατι βρισκεις χρονο και διαθεση και ασχολεισαι με κατι τετοιους.Πραγματικα και το λεω μεσα απο την καρδια μου χαιρομαι αληθεια οταν βλεπω ποστ που ειναι γραμμενο απο εσενα. Καμια σχεση με το θεμα δεν εχει το συγκεκριμενο ποστ ουτε γενικοτερα αλλα ηθελα να το γραψω. 1
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 για το chipset οσοι ρωτανε το κατεβαζεις πχ οπως δειχνω πχ για win 10 και series 9 και περνανε αυτα μεσα το κατεβαζεις και το κανεις εγκατασταση μοιαζει σαν να κανεις εγκατασταση γραφικων dzxbxfbd.JPG dfasdgssdf.JPG Αυτό ακριβώς έκανα. Κατέβασα τους Drivers, πάτησα διπλό Click στο exe, έκανε extract τα αρχεία στο C και μετά μου έβγαλε σφάλμα 173. Τι μπορώ να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα