ziggy_stardust Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 1)Οι διάφορες με τον i5-6600 δεν είναι και πολύ μεγάλες , σε single core ειδικά ειναι πάρα πολύ κοντά (σχεδόν ίδια) εκει που εχουν διάφορες ειναι σε multi core ο i7 εχει παραπάνω cache ,Hyper-Thredding μερικα mhz παραπάνω . Και επειδή δεν αλλάξεις συχνά pc από ότι κατάλαβα , κανεις και βαριές δουλείες πιστεύω οτι ο i7 και μελλοντικά θα σε καλύψει καλύτερα . 2)Μικρές διάφορες .Με 2133 vs 3000 θα δεις καποιες διαφορες σε επεξεργασιες 3)Γενικά το psu σου είναι πολύ καλό δεν πιστεύω οτι υπάρχει εκει πρόβλημα . Δεν έχεις κάποιον γνωστό να το δοκιμάσετε στο δικό του ; χμμ αυτός είναι ενας καλός λόγος για την μαυρη οθόνη και κλείσιμο του παιχνιδιού . 4)Δεν θα έχεις και τρέλες θερμοκρασίες θα εισαι μέσα στο οριο που δινει ο κατασκευαστής εαν τον πιέζεις στο 100% για αρκετή ωρα . Πιο πολύ ο θόρυβος ειναι το πρόβλημα . Ωραία οποτε έχεις καλή βάση 2) άρα ποια θα επελεγες κατα προτίμηση; πιο πολύ προτείνονται οι hyperx ( τέτοιες εχω τωρα ). λένε καθόλου οι value select της corsair; εγώ για 8gb σκεφτόμουν και να αναβαθμίσω αργότερα. είδα όμως υπάρχουν και μονά modules 16αρια. είναι προτιμητέα αυτα; 3) δεν έχω γνωστό όχι! το παιχνιδι έσβηνε όταν ζοριζόταν αλλά μόνο τότε και τα υπόλοιπα έτρεχαν φυσιολογικά. και όταν μετά την απόπειρα καθαρισμού το ξαναμπουτάρισα είχα μαύρη οθόνη εξ αρχής, αλλά οχι no signal - κανείς θα νόμιζε ακούγοντας όλα τα ανεμιστηράκια πως απλώς είναι standby. Υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημια πηγαίνοντας να χρησιμοποιήσεις το ελαττωματικό PSU στο νέο setup ;
rafail1994 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 2)Δεν υπάρχει θέμα είτε corsair είτε hyperx , οκ εαν σε καλύπτουν τα 8gb οι 2133MHz της hyperx με της 3000MHz έχουν μικρή διαφορά στην τιμή οπότε εγω θα έπαιρνα της 3000MHz 3)Χμμ έτσι οπως το λες δίνεις κάποιες πιθανότητες και στο τροφοδοτικό . Αφού δεν έχεις γνωστό πάνε σε κάποιο κατάστημα της γειτονίας σου και ρώτα τους εαν μπορούν να στο τσεκάρουν (δεν νομίζω να σε χρεώσουν και πολύ) για να είσαι σίγουρος . Ανάλογα το πρόβλημα που εχει μπορεί ναι μπορεί και οχι .
ziggy_stardust Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 σε ευχαριστώ πολύ. με βοήθησες αρκετά! θα το ψάξω λίγο ακόμα θα βαλω κάτω και τιμές για να δω που θα καταλήξω. μια τελευταια ερώτηση για όσα είπαμε ήδη. πως επιλέγεις ανάμεσα σε H170 και Β150 ; δεν βγάζω σίγουρα άκρη.
rafail1994 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εδω μπορείς να δεις της διάφορες που έχουν ολα τα chipset για 1151 . To Β150 σε καλύπτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα