liverpoolman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια εχω στο λαπτοπ μ (hp pavilion) το εξης προβλημα..Ενω ειμαι κανονικα στο ιντερνετ μετα απο καποιο χρονικο διαστημα δεν φορτωνει τις σελιδες και γραφει περιορισμενη συνδεση κτλ..Δοκιμασα τα παντα drivers wifi ενημερωσεις εντολες κτλ που βρηκα σε ξενα Blogs.Αλλα το προβλημα εξακολουθει.Το hp assistant το εβαλα να τρεξει network diagnostics και την ωρα που υπαρχει το προβλημα μ λεει για την DSN cache κτλ..Εγω την φλασαρα με εντολη,το προβλημα λυνεται στην στιγμη που το κανω αλλα μετα απο ωρα ξαναερχεται...τι να κανω? καποιος που να ξερει? (Με λιγα λογια απο οτι καταλαβαινω κρασαρει η φορτωνει τερμα πληροφορια η DSN cache και γι' αυτο γινεται το προβλημα,οταν την φλασαρω ή κανω restart το OS λυνεται,και οταν ξαναγεμιζει επανερχεται)...
rfc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 winsock και ip reset δοκιμασε. Να κανεις και κανα ρεσταρτ το ρουτερ σου καπου καπου. Apo cmd (As admin) netsh winsock reset catalog netsh int ipv4 reset reset.log netsh int ipv6 reset reset.log Reboot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα