Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρον... αρκεί να είναι ανταγωνιστικές οι τιμες.

Και πιστεύω θα ξέρουν οι συγκεκριμένες εταιρίες οτι ο κόσμος, που παίρνει απο κίνα συσκευές, δεν είναι χαζός. Την xiaomi την επιλέγουν για το value for money. Και ο δείκτης είναι πολύ ψηλά. Εαν αυξήσουν τιμές (πάνω απο 30% σε τιμές κίνας), δεν πρόκειται ο κόσμος να τα αγοράζει εύκολα. 

Εκτός εαν στοχεύουν σε μακροπρόθεσμο κέρδος, που δεν είμαι ο ειδικός να κρίνω... 

• Like 1
Δημοσ.

Η Apple δεν κατηγορει την Xiaomi για αντιγραφη; Και η Infoquest δεν φερνει τα Apple στην Ελλαδα;

Αυτή είναι η iSquare.

• Like 2
Δημοσ.

Η Apple δεν κατηγορει την Xiaomi για αντιγραφη; Και η Infoquest δεν φερνει τα Apple στην Ελλαδα;

Ναι αυτή τα φέρνει, αλλά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα :)

Καλή κίνηση, κάπως έτσι γίνεται μια μάρκα «κοινής αποδοχής» ας πούμε και αποκτάει αναγνωρισιμότητα πέρα από τους «ψαγμένους». Το service της infoquest είναι πολύ καλό οπότε αυτό είναι ένα επιπλέον θετικό στην όλη ιστορία.

Δημοσ.

Service Provider Arvato και όλα τα κινητά έχουν υγρασία και βγαίνουν εκτός εγγύησης από την μέρα που εισάγονται(δεν περιμένουν καν πώληση)....

Αν δουν γρατζουνιά εκεί είναι που είναι εκτός εγγύησης από την 1η μέρα...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτή τα φέρνει, αλλά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα :)

Καλή κίνηση, κάπως έτσι γίνεται μια μάρκα «κοινής αποδοχής» ας πούμε και αποκτάει αναγνωρισιμότητα πέρα από τους «ψαγμένους». Το service της infoquest είναι πολύ καλό οπότε αυτό είναι ένα επιπλέον θετικό στην όλη ιστορία.

Tα iPhone νομίζω πως τα φέρνει η iSquare, εκτός αν αναλαμβάνει μόνο το διανομή αυτών...

Δημοσ.

Tα iPhone νομίζω πως τα φέρνει η iSquare, εκτός αν αναλαμβάνει μόνο το διανομή αυτών...

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι ο επίσημος αντιπρόσωπος της apple στην Ελλάδα είναι η quest. Ίσως η isquare της ανήκει.

Δημοσ.

@geomos Μακάρι να ήταν 60.000 το εμπόρευμα και αλλα τόσα το σήμα.Ειχαν φάει περσυ πολιορκία από εμάς οι Κινέζοι αλλα είμασταν αρκετά μικροί για τις απαιτήσεις τους.Και οικονομικές και support.Η Quest φέρνει 35.000 συσκευές,όπου αν υπολογίσεις όλη την γκάμα,μιλάμε για μια συμφωνία μαζί με μεταφορικά,σήματα κτλ πάνω από 3 μυρια ευρώ.Αν τα 10.000 πχ κομμάτια είναι Redmi και της βγαίνουν 90 ευρώ μαζί με μεταφορες κτλ,αυτά μόνο είναι 900 χιλιάρικα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το Xiaomi Mi4 LTE. Απλά απαράδεκτο κινητό, εντελώς για κλωτσιές. Δυστυχώς δεν αξίζουν (για μένα) ούτε στις... κινέζικες τιμές.

Δημοσ.

Εχω το Xiaomi Mi4 LTE. Απλά απαράδεκτο κινητό, εντελώς για κλωτσιές. Δυστυχώς δεν αξίζουν (για μένα) ούτε στις... κινέζικες τιμές.

Κινητό 2+ ετών, λογικό να'ναι μέτριο για τα σημερινά δεδομένα.

Δημοσ.

Καλό νέο για υποστήριξη κλπ, αλλα δυστυχώς δύσκολο να εχουν καλές τιμές. Δείτε πχ τα αντίστοιχα Lenovo. Μέχρι και διπλάσιες τιμές εχω δει απο ελλάδα σε κίνα. Στα Huewei απ την άλλη δεν ειναι τοσο χάλια τα πράγματα.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον... αρκεί να είναι ανταγωνιστικές οι τιμες.

Και πιστεύω θα ξέρουν οι συγκεκριμένες εταιρίες οτι ο κόσμος, που παίρνει απο κίνα συσκευές, δεν είναι χαζός. Την xiaomi την επιλέγουν για το value for money. Και ο δείκτης είναι πολύ ψηλά. Εαν αυξήσουν τιμές (πάνω απο 30% σε τιμές κίνας), δεν πρόκειται ο κόσμος να τα αγοράζει εύκολα. 

Εκτός εαν στοχεύουν σε μακροπρόθεσμο κέρδος, που δεν είμαι ο ειδικός να κρίνω... 

Διαφωνω.

Η xiaomi δεν ερχεται επισημα ελλαδα για να ανταγωνιστει τον εαυτο της απο κινα,

ερχεται να ανταγωνιστει στα ισα τις μεγαλες εταιριες, οι οποιες εχουν ενα σοβαρο πλεονεκτημα, εγγυηση και αμεση αγορα.

και για τον απλο χρηστη που δε θελει να μπλεκει με παραγγελιες απο κινα, ρισκο τελωνειου, και αναμονη 1 μηνα, ειναι μονοδρομος η ντοπια αγορα.

• Like 4
Δημοσ.

Θαυμάσια! Επιτέλους!

Με super service και κάποιον να απευθύνεσαι (και όχι στα... ΕΛΤΑ) νομίζω οτι αξίζει να το δει κανείς ζεστά.

• Like 1
Δημοσ.

Lol ,super service ?nice try infoquest .

Πολλοί οι καμμένοι και απο αυτο δυστυχώς .

Στην Ελλάδα το aftersales ειναι ακόμα στην εποχή των παγετώνων

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...