mariapril Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 ok ,ευχαριστώ jimmisk,τότε γενικα θα ρωτήσω ,αν κάποιος ξέρει πως επιτέλους μπαίνει ο τόνος ας ενημερώσει ...
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, mariapril είπε ok ,ευχαριστώ jimmisk,τότε γενικα θα ρωτήσω ,αν κάποιος ξέρει πως επιτέλους μπαίνει ο τόνος ας ενημερώσει ... Πατάς παρατεταμένα πάνω στο γράμμα που θες και αν τονίζεται τότε θα έχει επιλογή για τονισμένο γράμμα. 1
mariapril Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πατάς παρατεταμένα πάνω στο γράμμα που θες και αν τονίζεται τότε θα έχει επιλογή για τονισμένο γράμμα. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν πιάνει αυτό στο gboard που πάνω από κάθε γράμμα έχει διάφορα σύμβολα όπως & ,* κτλ και πατώντας παρατεταμένα το γράμμα βγάζει αυτά από πάνω του Οκ το ξαναπαίδεψα με όλες τις διαθέσιμες επιλογές .Και τελικά τι ήταν;Επρεπε να ξετσεκάρω το "πατήστε παρατεταμένα για σύμβολα".Δεν ξέρω ποιός μετέφρασε ή συνέταξε το μενού αυτό ,αλλά το να έχω τσεκαρισμένη αυτήν την επιλογή,δεν σημαίνει αυτόματα ότι ,μόλις την ξετσεκάρω θα εξαφανιστούν αυτομάτως και τα σύμβολα που μου είχε πριν, πάνω από κάθε γράμμα,ούτε ότι τώρα, χωρίς να κάνω κάποια άλλη επιλογή (εννοώ να τσεκάρω) ,πατώντας παρατεταμένα το φωνήεν θα μου το τονίζει .Πολύ προχώ το μενού του πληκτρολογίου αυτού ομολογώ, για τα δικά μου δεδομένα,όσον αφορά το τσεκάρισμα επιλογς συμβόλων.Οκ για τονισμό ,ήξερα για παρατεταμένο πάτημα.΄Ολα οκ.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και την προσπάθειά σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα