VFerF1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες, όπως λέω και στον τίτλο σήμερα με μεγάλη χαρά είδα να τοποθετούν καμπίνα OTE VDSL στην περιοχή μου ! (σαν αυτή http://s12.postimg.org/8hujawiq5/IMAG0592.jpg) Η καμπίνα είναι 200 μέτρα από το σπίτι μου. Εγώ τώρα παίρνω από το κέντρο του ΟΤΕ που είναι 1 περίπου χιλιόμετρο από το σπίτι μου, αλλά προς την ίδια κατέυθυνση περίπου με την καμπίνα (και με VDSL 30άρι πιάνω 24-24,5 mbps). Η ερώτηση είναι η εξής, θα με καλύψει η συγκεκριμένη καμπίνα ? Το δικό μου καφάο όμως δεν πρέπει να'ναι αυτό στο οποίο μπαίνει η καμπίνα αλλά είναι ένα άλλο γύρω στα 50-100 μέτρα μακριά της (και ακριβώς σε ευθεία γραμμή). Θα πρέπει να αλλαχθεί και εκείνο ή μια καμπίνα καλύπτει διάφορα σημεία ??? Πάντως, εαν δεν με καλύψει θα'ναι μεγάλη απογοήτευση γιατί είναι μόλις 200 μέτρα απο μένα....
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ναι πρεπει να αλλαχθει το δικο σου καφαο
VFerF1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ναι πρεπει να αλλαχθει το δικο σου καφαο Υπάρχουν πάρα πολλά καφάο όμως σε πολύ μικρές αποστάσεις. Πρέπει να αλλαχθεί ό,τι καφάο υπάρχει για να έχουμε όλοι VDSL ? Θέλω να πω πως, το δικό μου καφάο είναι γύρω στα 50 με 100 μέτρα (το πολύ) από εκείνο που βάζουν καμπίνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Yeap, όλα...
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχουν πάρα πολλά καφάο όμως σε πολύ μικρές αποστάσεις. Πρέπει να αλλαχθεί ό,τι καφάο υπάρχει για να έχουμε όλοι VDSL ? Θέλω να πω πως, το δικό μου καφάο είναι γύρω στα 50 με 100 μέτρα (το πολύ) από εκείνο που βάζουν καμπίνα. Να στο πω αλλιως να το καταλάβεις, ολη η ελλαδα να αλλάξει καφαο αν δεν αλλάξει αυτο που παίρνεις εσύ τοτε ολοι θα έχουν vdsl και εσυ adsl
panos30x Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεινή πρώτα ότε και μετά πανε η άλλες εταιρίες.. Vdsl..εγώ εγώ εδώ και 2μηνες έχω νέες καμπινες άλλα μόνο vbsl ότε.
VFerF1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Thanks για τις πληροφορίες παίδες. Τελικά τη καμπίνα 1 μέρα μετά που την είδα, την είχαν τελειώσει αμέσως. Κλείσανε και το πεζοδρόμιο κανονικά και τέλος. Αναρωτιέμαι τι έκαναν... Ούτε ρεύμα δεν πρέπει να μπήκε. Επίσης έκαναν μόνο μία. Τι να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα