Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεδομένης μιας αναβάθμισης που θέλω να κάνω σε gtx 1080 και monitor 1440p,144Hz με g-sync,θα έχω "μπουκάλι" με τον επεξεργαστή μου για battlefield 1 και  άλλα απαιτητικά παιχνίδια με ultra settings για τα 144Hz; Αν ναι σε τι επεξεργαστή πρέπει να πάω χωρίς να αλλάξω mobo; το σύστημά μου τώρα είναι αυτό της υπογραφής μου. 

Δημοσ.

Ιδανικά 5820Κ, αν δεν βγουν καλοί οι ZEN. Αλλιώς 6700Κ.

Πλέον τα games απαιτούν πολλά νήματα μαζί με καλό ipc, ειδικά αν έχεις στόχο τα 144Hz. Στο BF1 σίγουρα θα έχεις μεγάλο κέρδος από επιπλέον cores/threads. Και όσο περνάει ο καιρός θα πληθαίνουν τέτοιου είδους παιχνίδια.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι λόγω της αγοράς της 1080 και της οθόνης περιορίζομαι οικονομικά μόνο στην αλλαγή cpu και όχι των υπολοίπων (μητρική,μνήμες) οπότε πάμε για το ίδιο socket (1150).Άρα 4790k. Έχει την μεγάλη διαφορά από τον 4670k;

Δημοσ.

Σόρυ δεν το είδα αυτό για το mobo.

Ο 4790Κ είναι ~30% πάνω στο BF1. Και κάπου εκεί σε όσα games μπορούν να αξιοποιήσουν το HT. Στα ελάχιστα καρέ μπορεί να δεις και 40% διαφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Με 4790Κ πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά. Αν τον κλοκάρεις και λίγο ακόμα καλύτερα. Αφού και η μητρική σου είναι πολύ καλή. 

Όσο για τα Ultra , ε σχετικό είναι πάντα. 

Δημοσ.

Σόρυ δεν το είδα αυτό για το mobo.

Ο 4790Κ είναι ~30% πάνω στο BF1. Και κάπου εκεί σε όσα games μπορούν να αξιοποιήσουν το HT. Στα ελάχιστα καρέ μπορεί να δεις και 40% διαφορά.

Ελα; παρτο αλλιως θα βρεις!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον βλέπει με τα μάτια του. 

https://www.youtube.com/watch?v=bDnCYD0i_LU

Πόσο πίσω κρατάει τη gpu ο 4670Κ. Με drops ακόμα και στο 60% το gpu usage. Ακλοκάριστος μεν αλλά δουλεύει συνέχεια στο 100% και στα 4 cores.

Ο 4790Κ σε παρόμοιο σκηνικό πόσο δουλεύει τη gpu.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι! σε συζητηση με φιλους που τυχαινει να χουν φτιαξει προσφατα καινουρια pc μου παν οτι το παιχνιδι εχει κακο optimisation και παρατηρουν τρελα frame drops καποιες φορες, ισχυει κατι τετοιο;

παιζει hardware που χει βγει μετα την εμφανιση του bf1, ή  μετα το development τεσπα, να μην εχει και την τρελη συμβατοτητα με το bf?

συμφωνω με τους απο πανω καλη επενδυση ο 4790 και παρα πολυ αμφιβαλω αν τωρα που τις εξελιξεις οδηγουν οι κονσολες κακα τα ψεματα, αν οτιδηποτε πανω απο 4 πυρηνες εχει σουπερ διαφορα σε αποδοση και ν αξιζει τα λεφτα του αυτη τη στιγμη για τα παιχνιδια της κολο-EA

Δημοσ.

Καλησπέρα

Η έννοια "κακό optimization" έχει γίνει πολύ σχετική τώρα τελευταία, ανάλογα με το τι θεωρεί ο ίδιος λογική απαίτηση.

Με ποιές cpu βλέπουν τα τρελά frame drops και με πόση ram; Γιατί ο 4790Κ στο πάνω βίντεο τρέχει, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, μαζί με 1080 σε ultra settings στο χάρτη Amiens με 64 παίκτες. Από τους πιο απαιτητικούς του game.

Δημοσ.

Ακόμα και τα παλιά battlefield κέρδιζαν από cores και μάλιστα μόνο φυσικά, σε χάρτες με πολλά άτομα. Τώρα βλέπω ότι ακόμα και το ΗΤ δίνει, όπως κατάντησε ο κώδικας στα pc. Απλά να ξέρεις ότι το ΗΤ δεν θα λειτουργήσει εγγυημένα παντού, όπως τα cores.

Ίσως να περίμενες να δεις λίγο τους ZEN και αν έβγαιναν καλοί εκεί που θες να πούλαγες όλο το σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...