Προς το περιεχόμενο

Mia erotisi gia NEVERWINTER NIGHTS

secrettboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να είναι καθαρός wizard γιατί φοβήθηκα λίγο τη δυσκολία του παιχνιδιού και τους πολύπλοκους συνδυασμούς του, μια που δεν έχω ξαναπαίξει DnD εκτός από το Torment (που το έπαιξα τυφλοσούρτη οπότε αναγκάστηκα να κατεβάσω το difficulty κάπου στα μισά για να το τερματίσω εύκολα ώστε να δω το σενάριο).

Καλά μη συγκρίνουμε τα NWN με τα διαμάντια της Black Isle (προ-Obsidian) εποχής. To fight system είναι η μέρα με την νύχτα όταν δεν έχεις full control στους companions (henchmen στο NWN) και δεν μπορείς να κάνεις pause σε Turn Based. Για αυτό και στα NWN οι μάχες είναι αστείες στο normal. Αν εξαιρέσουμε μια "unique" αρκούδα προς στην αρχή οπού δεν είναι ακόμα πολύ δυνατός ο χαρακτήρας, την τελική μάχη στο original οπού απλώς θέλει λίγη προσοχή και κυρίως την τελική μάχη του HOTU οπού μπορεί να συμβεί κάτι "απρόοπτο" δεν υπάρχει άλλο σημείο που μπορείς να χάσεις αν δεν κάνεις buff-up με potions τον fighter.

P.S. Και το torment δεν ήταν τόσο δύσκολο σε σχέση με μερικά σημεία από το επικό BGII (π.χ. demi-litch). Απλώς είχε μερικές areas που γινόταν συνεχώς spawning και δεν έπρεπε να το κωλοβαράς πολύ αν δεν είχες supplies (που ήταν λιγοστά).

Δημοσ.

Γιατι το boss στο τέλος είναι εύκολο?Μου φύγε η πίστη για να τον βγάλω άσε που 3 φορές έκανε respawn και την δεύτερη εμφανίστικαν αλλοι 10.

Δημοσ.
Γιατι το boss στο τέλος είναι εύκολο?Μου φύγε η πίστη για να τον βγάλω άσε που 3 φορές έκανε respawn και την δεύτερη εμφανίστικαν αλλοι 10.

Αν αναφέρεσαι στο Torment, έχεις δίκιο. Για το NWN (δεν θέλω να περάσω σε spoiler γιατί ο topic starter το παίζει ακόμα) απλώς όπως αναφέρω ήθελε λίγη προσοχή.

P.S. ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ με το immunity to weapons (+5 WTF), Spell Resistance (Level 8+ κανά δύο από priest) και το χειρότερο τα απανωτά EXILE τα οποία και 1000 summon να κάνεις για "έρμα" δεν σε φτάναν - άσε που θά πιανές και το summon limit καθώς τα EXILE δε μετράνε για KILL. Κρίμα που στο expansion η demi-litch ήταν ΓΤΠ ή μάλλον τα weapons και τα feats των epic την ξεπαστρεύαν γρήγορα.

Και προφανώς το silence δεν δούλευε - LOL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...