stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το MLS iQTab 10 από τη περσινή προσφορά της Forthnet (€99) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η μπαταρία κρατάει ώρες και δεν κολλάει πουθενά.Φαντάζομαι ότι αυτό θα είναι στα ίδια κυβικά αν όχι και καλύτερο λόγω των 2Gb ram..Το συγκεκριμένο το είχα πάρει και εγώ από την Forthnet στα 99€ πέρυσι. Στην αρχή έλεγα ότι θα είναι μάπα το όλο σύστημα του MAIC που έχει αλλά ήταν αρκετά καλο και με την κάρτα sim που έπαιρνε είχες ένα 10" gps μαζί σου. Αν αυτό έπαιρνε και κάρτα sim θα έριχνα και εγω μία παραγγελία.
stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Από εσάς που κάνατε παραγγελία πήγε κάνεις να το πάρει; Εντυπώσεις;
woodygon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα. Κάποιες πρώτες εντυπώσεις: -Καλό touch -Μεγάλα bezels -Χαμηλή μέγιστη φωτεινότητα και χαμηλή μέγιστη ένταση ήχου -Αρκετά καλό το MAIC(δουλεψε σχεδόν άψογα σε απόλυτη ησυχία και αρκετά καλά με την τηλεόραση να παίζει στο background) -Τα 2gb ram βοηθούν σε μια ομαλή εμπειρία χρήσης -Για μπαταρία δεν ξέρω ακόμα αλλά με το πρωτο σετάρισμα, Update, restart κτλ σε καμια ώρα(λιγότερο) έχασε γύρω στο 30% Συνολικά νομίζω, στα 169€ όχι, στα 99€ ναι.
navger Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2016 από navger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα