new one Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 γεια σας παιδια!θα ηθελα να μου πει καποιος αν μπορω να βρω αριθμο whatsup δωρεαν ? μοιραζουν καπου στην Αθηνα σημερα ή γενικα αυτην την εβδομαδα;γιατι εχω την παλια καρτα σε micro sim και πρεπει να το κανω σε nano sim γιατι εχω αγορασει καινουριο κινητο..
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αν θέλεις να την κάνεις μετατροπή σε μικρή πήγαινε σε ένα κατάστημα να στο κάνουν δωρεάν Αν θέλεις καινούριο αριθμό άλλο αυτό 2
new one Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 εχω παει στο γερμανο και "δεν το κανουν" οι μλκς πρεπει να πληρωσω 5ευρω μου λενε..
vste Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καντο μονος σου. Το εχω κανει σε αρκετες καρτες. Το tutorial το βαζω προαιρετικα. Εγω χρησιμοποιω μαρκαδορακι και ψαλιδι.. http://htc-one.wonderhowto.com/how-to/convert-micro-sim-card-fit-nano-slot-your-htc-one-m8-0154010/ Στην χειροτερη να καταστρεψεις την καρτα, οποτε και τοτε πας και βγαζεις αλλη.
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ μόνος μου την έχω κόψει την sim Λίγο προσοχή θέλει και είσαι οκ και δεν έχεις ανάγκη κανέναν.
taslikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μάγκες και εγώ μόνος μου την έχω κόψει και όλα οκ απλά σκεφτόμουν να πάω να τους δώσω 5€ να μου δώσουν μια κανονική γιατί μου φαίνεται πιο χοντρή αυτή και έλεγα μην κάνει ζημι στο κινητό για 5€. Δεν νμζ να είναι τπτα σοβαρό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα