Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει διαπιστωθεί ότι είναι πρόβλημα της συσκευής και όχι της κάρτας. Ως εκ τούτου δεν θα έδινα την καινούργια μου συσκευή για service ή για αλλαγή με Refurbished, μέχρι να σιγουρευτώ ότι έχει πρόβλημα.

Αν στην αλλάξουν είναι υποχρεωμένοι να στο πουν

Δημοσ.

Αν στην αλλάξουν είναι υποχρεωμένοι να στο πουν

Δεν είπα ότι δεν θα στο πουν. Απλώς δεν μπλέκεις με service αν δεν σιγουρευτείς (όσο είναι δυνατόν) ότι είναι hardware πρόβλημα και όχι software, κάρτας SIM, κάλυψης δικτύου ή άλλου άσχετου με τη συσκευή προβλήματος. Στην περίπτωσή τού TS, η αλλαγή τής κάρτας είναι πιο εύκολο τεστ για να δεις αν είναι εκεί το πρόβλημα απ' το ν' αφήσεις το iPhone στο Service ή να το αλλάξεις με Refurbished.

Εννοείται ότι πρώτα κάνεις Restart, Reset, Restore from Backup ή Restore as New.

Δημοσ.

Σημερα θα βαλω τη νεα sim, θα την αφησω να δουλεψει μερικες μερες και θα επανελθω με νεοτερα. Ελπιζω να διορθωθει το προβλημα των μηνυματων. Αυτο με το brand της vodafone τονιζω οτι το κανει σε δυο συσκευες και οχι μονο στη δικη μου!

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση το welcome to vodafone με την συσκευη. Ειναι καθαρα της sim και μενα το κανει στο iphone 4 (5,5χρονων πλεον)-(σκυλαρος) οταν ανοιγει η συσκευη και μετα απο ξεκλειδωμα της σιμ. Γνωμη μου, αλλαξε σιμ (5€ κανει) και δες αν φταιει αυτο. Αν δεν, ρεσετ, και αν δεν παλι τοτε σερβις και αλλαγη με καινουρια συσκευη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...