AggTs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα σας, Εχω iphone 7 (128gb) και εχω τρια θεματα και θελω να ρωτησω αν τα εχετε και εσεις. 1. Κολλαει συνεχως και παγωνει συνεχεια η εικονα ειδικα τις τελευταιες μερες 2. Στα 10 απλα μηνυματα που θα στειλω τα 5 τα φορτωνει μιση ωρα και τελικα βγαζει το θαυμαστικο οτι δεν μπορει να τα στειλει 3. Πλεον καθε μερα (περιπου μια φορα τη μερα αυτο το φαινομενο) βγαζει το μηνυμα "welcome vodafone" οπως το βγαζει οταν ανοιγεις τη συκευη και βαζεις το pin Ποιος αλλος αντιμετωπιζει τα ιδια? Απογοητευση αυτο το iphone 7...
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το 3ο που αναφερεις σημαινει οτι ειναι Vodafone branded λογικα το κινητο,γιαυτο και εμφανιζει τα περι vodafone. Στα αλλα που αναφερεις και κυριως το πρωτο αν εχεις ηδη δοκιμασει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν εχεις δει φως,τοτε μαλλον σε βλεπω για service.
AggTs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το 3ο που αναφερεις σημαινει οτι ειναι Vodafone branded λογικα το κινητο,γιαυτο και εμφανιζει τα περι vodafone. Στα αλλα που αναφερεις και κυριως το πρωτο αν εχεις ηδη δοκιμασει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν εχεις δει φως,τοτε μαλλον σε βλεπω για service. Τι εννοεις οταν λες vodafone branded? ΝΑ σημειωσω οτι εχω το κινητο ενα 1,5-2 μηνεςσ σχεδον και αυτο το συγκεκριμενο τωρα ξεκινησε να το κανει.
tsakfot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τι εννοεις οταν λες vodafone branded? ΝΑ σημειωσω οτι εχω το κινητο ενα 1,5-2 μηνεςσ σχεδον και αυτο το συγκεκριμενο τωρα ξεκινησε να το κανει. Για το 3ο : Δοκίμασε άλλη sim.. λογικά σου κάνει de-register , register στο δίκτυο γιατί κάτι δεν κάνει καλά επαφή στην sim
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχουν συσκευες οι οποιες γινονται εισαγωγη αποκλειστικα για εταιριες(ειτε σε Ελλαδα,αλλα κυριως στο εξωτερικο πλεον),και συνηθως γιαυτο και εμφανιζουν τα logo τους στο κινητο αυτο(ή αν εχουν καμια επιπλεον εφαρμογη). Αυτες οι συσκευες εμφανιζουν αυτα τα logo κυριως αν τις αγορασεις απο τις ιδιες τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας(wind,vodafone,cosmote).
georgeadams Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχουν συσκευες οι οποιες γινονται εισαγωγη αποκλειστικα για εταιριες(ειτε σε Ελλαδα,αλλα κυριως στο εξωτερικο πλεον),και συνηθως γιαυτο και εμφανιζουν τα logo τους στο κινητο αυτο(ή αν εχουν καμια επιπλεον εφαρμογη). Αυτες οι συσκευες εμφανιζουν αυτα τα logo κυριως αν τις αγορασεις απο τις ιδιες τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας(wind,vodafone,cosmote). Αυτό δεν ισχύει στα iPhone. Η apple δεν επιτρέπει σε κανένα και για κανένα λόγο το κάνει. 3
taslikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το 2 και το 3 αποδεικνύουν ότι έχει θέμα η κάρτα σου η το κινητό σου. Ξεκινάς με μια νέα κάρτα από βοντα και βλέπεις. Αν δεν φτιάξει τπτα πας σέρβις.
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Για τα περι branded και Iphone αν ισχυουν αυτα που αναφερθηκαν παραπανω,τοτε ακυρο σε οτι εγραψα πιο πανω. Παντως το 1,βγαζει για θεμα για service(εκτως αν στρωνει με επαναφορα ρυθμισεων δεν ξερω).
AntRo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Για το 3ο : Δοκίμασε άλλη sim.. λογικά σου κάνει de-register , register στο δίκτυο γιατί κάτι δεν κάνει καλά επαφή στην sim Το 2 και το 3 αποδεικνύουν ότι έχει θέμα η κάρτα σου η το κινητό σου. Ξεκινάς με μια νέα κάρτα από βοντα και βλέπεις. Αν δεν φτιάξει τπτα πας σέρβις. Για τα περι branded και Iphone αν ισχυουν αυτα που αναφερθηκαν παραπανω,τοτε ακυρο σε οτι εγραψα πιο πανω. Παντως το 1,βγαζει για θεμα για service(εκτως αν στρωνει με επαναφορα ρυθμισεων δεν ξερω). Εγω υποψιαζομαι προβλημα με καρτοαναγνωστη.. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2016 από AntRo
CheOnWeb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Θα αλλαξω σιμ συντομα και θα σας πω. Παντως η σιμ ειχε αλλαχτει αν θυμαμαι καλα λιγους μηνες με τελευταιας τεχνολογιας παρολα αυτα θα το τσεκαρω... Σχετικα με το logo που βγαζει συνεχεια η συσκευη ειναι αγορασμενη απο cosmote. Ακριβως ομως το ιδιο προβλημα κανει και σε μια φιλη μου που το εχει αγορασει και αυτη απο cosmote και εχει και αυτη σιμ vodafone. Αλλα τον πρωτο καιρο δεν το εκανε σε καμια.. τωρα τα ξεκινησε αυτα και στις δυο συσκευες.... Μου το έκανε προχθές μία φορά μετά από πολύ καιρό (ένα φεγγάρι μου το έκανε αρκετές φορές). Δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Εσύ όμως έχεις πρόβλημα σύνδεσης με το δίκτυο κινητής απ' ό,τι φαίνεται (το οποίο ταλαιπωρεί ιδιαίτερα το iPhone απ' ό,τι έχω διαπιστώσει). Άλλαξε κάρτα και βλέπουμε. Σχετικά με το logo, δεν έχει καμμία σχέση με το logo των εταιρειών που έβαζαν στα κινητά και τα έβλεπες κατά το boot της συσκευής. Είναι ένα flash message που σε ειδοποιεί ότι συνδέθηκες με τη Vodafone. Το θέμα είναι γιατί αποσυνδέθηκες. Αν μπορείς πέρνα κι από ένα μαγαζί για ένα διαγνωστικό στο iPhone, μήπως έχει πρόβλημα το SIM reader.
Zaytsev Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό δεν ισχύει στα iPhone. Η apple δεν επιτρέπει σε κανένα και για κανένα λόγο το κάνει. Δεν ισχύει αυτό. Στην Ελλάδα μπορεί, σε άλλες χώρες υπάρχουν κλειδωμένα τηλέφωνα: http://www.three.ie/online/voice/contract/iphone-7-128gb-jet-black/?src=p
Expertr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ισχύει αυτό. Στην Ελλάδα μπορεί, σε άλλες χώρες υπάρχουν κλειδωμένα τηλέφωνα: http://www.three.ie/online/voice/contract/iphone-7-128gb-jet-black/?src=p Ναι αλλα σε καμια περιπτωση οταν ανοιγει δεν εμφανηζει το brand της εταιρειας σαν να εχεις συσκευη των 100€ .... Μαλλον το παιδι τρολαρει..
CheOnWeb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αλλα σε καμια περιπτωση οταν ανοιγει δεν εμφανηζει το brand της εταιρειας σαν να εχεις συσκευη των 100€ .... Μαλλον το παιδι τρολαρει.. Δεν τρολάρει. Σχετικά με το logo, δεν έχει καμμία σχέση με το logo των εταιρειών που έβαζαν στα κινητά και τα έβλεπες κατά το boot της συσκευής. Είναι ένα flash message που σε ειδοποιεί ότι συνδέθηκες με τη Vodafone.
calenter2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα σας, Εχω iphone 7 (128gb) και εχω τρια θεματα και θελω να ρωτησω αν τα εχετε και εσεις. 1. Κολλαει συνεχως και παγωνει συνεχεια η εικονα ειδικα τις τελευταιες μερες 2. Στα 10 απλα μηνυματα που θα στειλω τα 5 τα φορτωνει μιση ωρα και τελικα βγαζει το θαυμαστικο οτι δεν μπορει να τα στειλει 3. Πλεον καθε μερα (περιπου μια φορα τη μερα αυτο το φαινομενο) βγαζει το μηνυμα "welcome vodafone" οπως το βγαζει οταν ανοιγεις τη συκευη και βαζεις το pin Ποιος αλλος αντιμετωπιζει τα ιδια? Απογοητευση αυτο το iphone 7... Είναι απαράδεκτο τόσο καινούρια συσκευή να εμφανίζει τέτοια προβλήματα. Εγώ θα το πήγαινα κατευθείαν για service και μόνο για το 1 και 2.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Είναι απαράδεκτο τόσο καινούρια συσκευή να εμφανίζει τέτοια προβλήματα. Εγώ θα το πήγαινα κατευθείαν για service και μόνο για το 1 και 2. Δεν έχει διαπιστωθεί ότι είναι πρόβλημα της συσκευής και όχι της κάρτας. Ως εκ τούτου δεν θα έδινα την καινούργια μου συσκευή για service ή για αλλαγή με Refurbished, μέχρι να σιγουρευτώ ότι έχει πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα