Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έχω την τελευταία εβδομάδα και ένα se και από ότι βλέπω είναι με την 9.3.4 και βγάζει 6 ώρες σκριν ον τάιμ και 3 μέρες η μπαταρία. Τα θέματα μπαταρίας είναι μόνο στο 6 Plus ή να το κάνω και αυτό set up as new μόλις μου έρθει το update? Προς το παρόν έχει κατεβάσει το 10.1 αλλά δεν έχω πάτήσει εγκατάσταση. Δεν το γνωρίζω! Σε 6s plus πάντως και στο 7 plus που έχω, δεν είχα κανένα θέμα με τα updates.
nickelodeon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δεν χρειάζεσαι πτυχίο για να πατήσεις άλλη μια φορά το caps lock! ΤΟ ΠΑΤΗΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Παλιό αλλά καλό. 16
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το γνωρίζω! Σε 6s plus πάντως και στο 7 plus που έχω, δεν είχα κανένα θέμα με τα updates. Οκ, thanks. Βασικά μόνο τα security updates με ενδιαφέρουν, αλλιώς θα το άφηνα και εδώ που είναι μιας και λειτουργεί άψογα.
nickelodeon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έχω την τελευταία εβδομάδα και ένα se και από ότι βλέπω είναι με την 9.3.4 και βγάζει 6 ώρες σκριν ον τάιμ και 3 μέρες η μπαταρία. Τα θέματα μπαταρίας είναι μόνο στο 6 Plus ή να το κάνω και αυτό set up as new μόλις μου έρθει το update? Προς το παρόν έχει κατεβάσει το 10.1 αλλά δεν έχω πάτήσει εγκατάσταση. To screen on time πώς το βλέπουμε σε ios συσκευή? 1
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 To screen on time πώς το βλέπουμε σε ios συσκευή? λέει usage time- δεν είναι screen time αλλα κάτι σαν screen time
yokki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΊΜΑΙ, ΕΆΝ ΈΧΕΙΣ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΉ ΜΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΎΣΕΙΣ. θέλω να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα να μου την απαντήσεις φίλε μου μια και είσαι προγραμματιστής (γουάου) όταν φτιάχνεις ό,τι φτιάχνεις τα προγράμματα πιάνουν μεγαλύτερο χώρο λόγω κεφαλαίων ή τον ίδιο; θα ήθελα να δω source code σου με μόνο κεφαλαία. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 To screen on time πώς το βλέπουμε σε ios συσκευή? Αυτό που λέει usage και standby στο settings/battery δεν είναι αντίστοιχα η χρήση και ο χρόνος από την τελευταία φόρτιση? Αυτή την εντύπωση έχω αν και ios συσκευή πρώτη φορά δουλεύω.
Kopstas123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 file μου έτσι θα μάθεις εάν έχει πρόβλημα i μπαταρία κανε auto που σε λέω για 24 ώρες Και αν δεν έχει τι κάνουμε :;; Πάντως σε γνωστό μου που είχε το ίδιο θέμα σε 6 plus, λύθηκε όταν πέρασε πάλι το firmware αλλά αυτή τη φορά έκανε set up as new device. Ωραία το κάνω set up as new... και μετά το δουλεύω χωρίς εφαρμογές και χωρίς τίποτα ;;; έτσι να λέω ότι έχω iPhone ?
nickelodeon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 λέει usage time- δεν είναι screen time αλλα κάτι σαν screen time Μάλλον δεν έχει καμία σχέση με screen on time γιατί αν το φορτίσεις 100% και το αφήσεις σε ένα ράφι για δύο μέρες θα σου γράφει used 2 hours παρόλο που δεν το έχεις ακουμπήσει για δυο μέρες, επίσης το κοντέρ γράφει ακόμη και αν ακούς μουσική με blue tooth, απλά ρωτάω αν έχει αλλάξει κάτι με το καινούριο update.
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και αν δεν έχει τι κάνουμε :;; Ωραία το κάνω set up as new... και μετά το δουλεύω χωρίς εφαρμογές και χωρίς τίποτα ;;; έτσι να λέω ότι έχω iPhone ? όχι απλά σημαίνει ότι κάτι μέσα στο backup σου μικραίνει την ζωή τις μπαταρίας άρα ξεκινάς από την αρχή Μάλλον δεν έχει καμία σχέση με screen on time γιατί αν το φορτίσεις 100% και το αφήσεις σε ένα ράφι για δύο μέρες θα σου γράφει used 2 hours παρόλο που δεν το έχεις ακουμπήσει για δυο μέρες, επίσης το κοντέρ γράφει ακόμη και αν ακούς μουσική με blue tooth, απλά ρωτάω αν έχει αλλάξει κάτι με το καινούριο update. υπάρχουν προγράμματα 3rd party όμως που σου λέει screen time 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και αν δεν έχει τι κάνουμε :;; Ωραία το κάνω set up as new... και μετά το δουλεύω χωρίς εφαρμογές και χωρίς τίποτα ;;; έτσι να λέω ότι έχω iPhone ? Όχι βρε, περνάς μετά όποιο app θέλεις και αυτά που έχεις αγοράσει θα τα βρεις επίσης στο ιστορικό σου κλπ. 1
nick0lis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αυτά διαβάσατε μόνο ε? Ωραία φίλτρα έχετε! Σας ενοχλούν και τα updates τώρα? Λογικό... Εγώ από την άλλη χθες το βράδυ με ένα κλικ αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση το iphone, το apple tv και το apple watch χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μια εμπειρία που δεν την έχουν δει ακόμη οι πελάτες των άλλων κατασκευαστών. Αυτος που επελεξε επικεφαλιδα φταίει
alexis67676767 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εναλλακτικά περιμένεις την τελευταία έκδοση του Android! Και έχεις ξεκολλήσει το κουμπί για τα caps και το πέταξες? Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα το CAPS είναι εντολή! Αν δεν ξέρεις....ΡΏΤΑ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αυτος που επελεξε επικεφαλιδα φταίει Θα του πούμε να βάζει στον τίτλο όλο το περιεχόμενο του άρθρου! 1
alexis67676767 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 θέλω να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα να μου την απαντήσεις φίλε μου μια και είσαι προγραμματιστής (γουάου) όταν φτιάχνεις ό,τι φτιάχνεις τα προγράμματα πιάνουν μεγαλύτερο χώρο λόγω κεφαλαίων ή τον ίδιο; θα ήθελα να δω source code σου με μόνο κεφαλαία. Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι γράφω κωδικα; Το πρόγραμμα κλειδώνει σε CAPS και το caps είναι εντολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα