Προς το περιεχόμενο

to t630

zorin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι εχει TFT.

Για βιντεο δεν εχω ακουσει...αν και τι να το κανεις χωρις ηχο?!!!

Μια πατατα ειναι..η ιδεα του βιντεο στα κινητα προς το παρον!

Δημοσ.
Για βιντεο δεν εχω ακουσει...αν και τι να το κανεις χωρις ηχο?!!!

Perneis ena P900 kai exeis kanonika video kai me hxo mexri exantliseos tis mnimis :wink:

To T630 exei TFT othoni kai h mnimi einai kai pali 2mb

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To t630 exei mono kalyterh othonh (TFT).Ola ta alla einai idia me to t610 to opoio einai poly pio ftino kai sto katw katw den exei kai toso asxhmh othonh. Video travane mono (ap'oti xerw) ta kinhta 3G texnologias . Ama endiaferesai gia kales foto agorase to kainourio Sharp (GX 200 nomizw oti legetai).

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανένας ποιό είναι το τελευταίο software που υπάρχει στα T630? Μόλις χτες το πήρα & είδα απο το menu οτι το software που έχει το δικό μου είναι το R4B001. Ρωτάω μήπως χρειαστεί να του κάνω αναβάθμιση στο service.

Ευχαριστώ. :lol:

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό έχω...! Πάντως, λόγω του ότι το κινητό είναι ουσιαστικά αναβάθμιση του Τ610, έχει περάσει τις "παιδικές ασθένειες" και δεν αναμένονται ιδιέταιρα updates.

Ούτως ή άλλως, το service στη Γούναρη είναι κορυφαίο, και δε θα έχεις ιδιέταιρο πρόβλημα! Ένα τηλέφωνο, και την επόμενη μέρα θα έχουν το firmware να σε περιμένει!

Δημοσ.

Ναι όντως, έχω εμπειρία με το συγκεκριμένο service εδώ & 3 περίπου χρόνια με το T39m. Πήγα & μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν ειδοποιήσει για κάποιο νέο firmware.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Όλα καλά με το T630 αλλά μήπως μας τα χαλάει λίγο στη μπαταρία; Εμένα θέλει κάθε 3 μέρες περίπου φόρτιση με χρήση μέσου χρήστη. Δεν παίζω παιχνίδια κτλ ούτε φωτό βγάζω. Ρωτάω μήπως φταίει η μπαταρία μου, αν είναι να την αλλάξω.

Δημοσ.

Τσου! Τόσο κρατάει, στην καλύτερη περίπτωση... τόσα LEDάκια, και φωτάκια, λογικό είναι. Αφ'ου, να φανταστείς, ένα βράδυ έπεσε το ρεύμα και το χρησιμοποίησα σαν φακό, μέχρι να βρω τον κανονικό! (δεν κάνω πλάκα, φέγγει μια χαρά)

Το service στη Γούναρη είναι πρώτο! Μπορεί να το παίζουν λίγο "μουράτοι", αλλά κι εγώ δύο χρόνια με το R520, έπαιρνα τηλέφωνο, τους έλεγα "βγήκε νέο firmware, κατεβάστε το" (το έβλεπα στο esato), και την άλλη μέρα το είχα έτοιμο!

Δημοσ.

Ναι lefterhs. Αυτό άλλωστε το είχε προεπιλεγμένο όταν άνοιξα το κινητό.

Thanx spock. Δεν έχω πρόβλημα στο να το φορτίζω κάθε 3 μέρες, απλά είχα κακομάθει με το T39m που το φόρτιζα κάθε 5 ή 6.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...