Tsarts.st Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα σε όλους.Πως έχει η κατάσταση.Έχω μία δωροεπιταγή απο γερμανό,μετά απο μία αποτυχή παραγγελία (γνωστή κατα πολλούς εδω ).Έχω καταλήξει σε αυτά τα τρία κινητά και τα βάζω κατα σειρά τιμολογιακή και παράλληλα,ποιό μου αρέσει ποιο πολύ : Samsung s6 edge plus : 400 ευρω Lg g5 : 289 ευρω Samsung s6 : 200 ευρω Εγώ προσωπικά γουστάρω ποιο πολύ το πρώτο και με λίγο ζόρι το παίρνω.Λόγο οθόνης κυρίως και ομορφιάς.Είναι καψούρα το τηλέφωνο.Δεν ξέρω κατα πόσο θα το υποστηρίξει ακόμα η Samsung γιατι αρχίζει κ παλιώνει βέβαια. Εσείς ποιό θα προτιμούσατε;;
Tsarts.st Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλή περίπτωση φυσικά.Βέβαια θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη όπως καi το τηλέφωνο που θέλαμε να πάρουμε και έχω τώρα την δωροεπιταγή.. .Το λέω γιατι έχω τώρα 5,1 οθόνη και ήθελα να ανέβω..Βέβαια τα 200 είναι super..
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Απο τα 3 εννοειται το S6 edge plus δεν χωραει κουβεντα,αλλιως μετα το g5 αλλα θελει να το ψαξεις για τα θεματακια που εχει με το πορτακι +τα διαφορα προβληματα με την οθονη(bleeding,dead pixel)που διαβαζα σε αρκετα ατομα σε γειτονικο forum. Βεβαια το S6 edge plus εχει οπως ειπες την καλυτερη οθονη,καλη ποιοτητα κατασκευης,καλη αυτονομια και φυσικα ειναι 5.7ιντσες με οτι αυτο συνεπαγεται.
Tsarts.st Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι για την ιστορία,τελικα δεν πήρα κανένα από αυτά,αλλα το xperia z5 premium το οποίο περιμένω μετά τα χριστούγεννα, στα 250 ευρώ.Το έβγαλε μετά από όλα τα άλλα κ έτσι συνδιασα μεγαλουτσικη οθόνη που ήθελα κ μπάτζετ κοντά στα 200 ,όπως ή αρχική παραγγελία.καλές γιορτές σε όλους σας και καλές αγορές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα