balourdiskakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια.. ΤΟ προβλημα μου ειναι οτι εμφανιζει artifacts , υψηλες θερμοκρασιες και μενουν τα ρολογια της ψηλα μετα απο ενα βιντεο η ακομα και μονη της ενω ειναι σε idle μορφη και ανεβαζει θερμοκρασιες χωρις λογο (idle).. Πηρα την καρτα μου (r9 270 ) και την εβαλα στο pc του φιλου μου. Στο δικο του pc ολα δουλεψαν αψογα και δεν εμφανισε ουτε artifact ουτε υψηλα clocks ουτε υψηλες θερμοκρασιες Εγω πηρα την καρτα του (gtx 760) και μου εμφανιζε τα ιδια ακριβως προβληματα στο δικο μου συστημα.. Να σημειωσο οτι εχω το τελευταιο bios update και εχω δοκιμασει διαφορους drivers της καρτας χωρις αποτελεσμα.. Σας ευχαριστω , περιμενω απαντηση σας!
mordredgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις artifacts και στην κάρτα του φίλου σου? Υποπτεύομαι ότι μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο κάποιος ιός που χρησιμοποιεί την κάρτα σου , όπως ένα bit-coin mining virus. 2
balourdiskakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις artifacts και στην κάρτα του φίλου σου? Υποπτεύομαι ότι μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο κάποιος ιός που χρησιμοποιεί την κάρτα σου , όπως ένα bit-coin mining virus. Το σκεφτηκα και εγω και ετρεξα malwarebytes το οποιο δεν βρηκε κατι.. Ναι το κανει και στις 3 καρτες που εχω δοκιμασει πανω στο pc μου οι οποιες στον υπολογιστη του φιλου μου δουλευουν κομπλε.
just getting started Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αν ειναι τέτοιος ιός δες με hwinfo αν η χρήση της κάρτας ειναι πάνω από το 0 σε idle. Παρεμπιπτόντως το malwarebytes και τα συναφή δεν πρόκειται να βρουν τίποτα. Στην περίπτωση μου ήξερα ακριβώς ποια ειναι τα άρχεια και επέλεγα πάνω τους σκαν και δεν έβρισκαν τίποτα! Δες στις διεργασίες απτό task manager ποιες έχουν ονομα γνωστης υπηρεσίας αλλά άγνωστο κατασκευαστή. πχ εμένα ήταν και καλά το steam ενώ δεν το είχα καν ανοιχτό 1
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μηπως εχεις κανει κανα overclock με κανα προγραμμα η΄ μεσα στο bios και το χει κρατημενο?
balourdiskakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Αν ειναι τέτοιος ιός δες με hwinfo αν η χρήση της κάρτας ειναι πάνω από το 0 σε idle. Παρεμπιπτόντως το malwarebytes και τα συναφή δεν πρόκειται να βρουν τίποτα. Στην περίπτωση μου ήξερα ακριβώς ποια ειναι τα άρχεια και επέλεγα πάνω τους σκαν και δεν έβρισκαν τίποτα! Δες στις διεργασίες απτό task manager ποιες έχουν ονομα γνωστης υπηρεσίας αλλά άγνωστο κατασκευαστή. πχ εμένα ήταν και καλά το steam ενώ δεν το είχα καν ανοιχτό Σωστος ρε φιλε.. ιος ητανε , το βρηκε το hitmanpro , τωρα εκανα φορματ, εβαλα τα 10 .. τωρα εχω fps drops..καμια λυση σε αυτο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα