Alcatena Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, πηρα πριν 3 μερες την Philips 43PUH6101 γιατι γενικα ειχε αρκετα καλα χαρακτηριστικα για τα λεφτα της,αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα με την σύνδεση της με τον διακομιστή (Philips) με αποτελεσμα να μην εχω τις λειτουργιες της SmartTV. Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και αφου μου είπαν να φορτωσω στην tv το τελευταιο λογισμικο(το οποιο δεν αλλαξε την κατασταση),μετα μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει το θεμα χωρις να μου πουν κατι εκτενες επι τουτου και οτι το δουλευουν οι τεχνικοι τους. Οταν ρωτησα αν ειναι κατι που περνει χρονο μου παν να περιμενω 2 24ωρα και μετα ξαναμιλαμε τιποτα παραπανω. Εχεις κανείς υπ'όψην του το συγκεκριμενο μοντελο?..και στις ρυθμισεις στην επιλογη για το σε ποια χωρα βρισκεται η τηλεοραση δεν είχε την Ελλαδα και αναγκαστικα εβαλα μια αλλη χωρα,παιζει ρολο?Μηπως να παρω τα λεφτα μου πισω και να δω για καμια αλλη? Ευχαιστω προκαταβολικα για καθε βοηθεια.
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν το φτιάξουν προφανώς και παίρνεις άλλη. Δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστηκά. Δώσε τους λίγο χρόνο φυσικά να δουν τι θα καταφέρουν
Alcatena Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, απο το e-shop μου ειπαν οτι εχω 2 βδομάδες για επιστροφή χρημάτων,αφου πρωτα τσεκαρουν οτι δεν δουλευει και οτι ειναι σε καλη κατασταση.Απλα μου κανε εντυπωση που ουτε αυτοι δεν ηταν σιγουροι, πρωτα μου ειπαν πως ειναι θεμα update και μετα πως εχει θεμα το συγκεκριμενο μοντελο και το δουλευουμε , γενικα μου δωσε την εντυπωση οτι εχουν χασει τη μπαλα.
Sheogorath Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αν σε αγχώνει, γύρνα την πίσω και παίρνεις κάτι άλλο ή τα λεφτά σου πίσω. Όχι πιστωτικό.
Alcatena Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εννοειται τα λεφτα πισω,το κακο ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκω 43αρα,4κ,SmartTV,800hz, μια LG βρηκα 30 ευρω πιο πανω και σε reviews δεν παει καλα,ασε που και η προηγουμενη που ειχα LG ηταν και δεν εμεινα ικανοποιημενος.
Tinker-bell Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν λύθηκε το πρόβλημα σου γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ αυτή την TV ! Γενικά εισαι ευχαριστημένος απο τις υπόλοιπες λειτουργίες ?
Tinker-bell Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εννοειται τα λεφτα πισω,το κακο ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκω 43αρα,4κ,SmartTV,800hz, μια LG βρηκα 30 ευρω πιο πανω και σε reviews δεν παει καλα,ασε που και η προηγουμενη που ειχα LG ηταν και δεν εμεινα ικανοποιημενος. Εισαι ευχαριστημένος με την αγορά σου ? παίζει ταινίες απο εξωτερικό δίσκο όλα τα αρχεία ? Τους ελληνικούς υπότιτλους ?
Alcatena Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα η τηλεοραση δουλευει μια χαρα, λογω δουλειάς δεν εχω προλάβει να δώ καποια ταινία.Μετα την διορθωση απο την Philips πρεπει να κανω ενα reboot την tv(όπως μου είπαν) αλλα δεν το κανα σκεψου και παρολα αυτα δεν εχει θεμα.Το μονο που χω δει σε σχεση με τη sansung smart tv της κολλητης μου ειναι πως ειναι ελάχιστα πιο αργή η πλοήγηση αλλα ισως πρεπει να κανω την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να το ξαναδώ. Μολις δώ κάποια ταινία θα σε ενημερώσω και για τα υπόλοιπα.
heavyrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Σ αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει τηλεοραση παραπανω απο 50hz οποτε μη θαμπωνεσαι απο μεγαλα νουμερα. Οι samsung εχουν πλεον ολες 4πυρηνους cpu ειναι μακραν καλυτερες σε αποκριση. Μια επαμαφορα καλη ειναι μετα απο καθε update, μονη μανουρα να ξαναπερνας τα καναλια και τις ρυθμισεις.
yiannis1987 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, πηρα πριν 3 μερες την Philips 43PUH6101 γιατι γενικα ειχε αρκετα καλα χαρακτηριστικα για τα λεφτα της,αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα με την σύνδεση της με τον διακομιστή (Philips) με αποτελεσμα να μην εχω τις λειτουργιες της SmartTV. Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και αφου μου είπαν να φορτωσω στην tv το τελευταιο λογισμικο(το οποιο δεν αλλαξε την κατασταση),μετα μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει το θεμα χωρις να μου πουν κατι εκτενες επι τουτου και οτι το δουλευουν οι τεχνικοι τους. Οταν ρωτησα αν ειναι κατι που περνει χρονο μου παν να περιμενω 2 24ωρα και μετα ξαναμιλαμε τιποτα παραπανω. Εχεις κανείς υπ'όψην του το συγκεκριμενο μοντελο?..και στις ρυθμισεις στην επιλογη για το σε ποια χωρα βρισκεται η τηλεοραση δεν είχε την Ελλαδα και αναγκαστικα εβαλα μια αλλη χωρα,παιζει ρολο? Μηπως να παρω τα λεφτα μου πισω και να δω για καμια αλλη? Ευχαιστω προκαταβολικα για καθε βοηθεια. ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ - ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΖΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .. ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΑΚΡΗ?
yiannis1987 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν λύθηκε το πρόβλημα σου γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ αυτή την TV ! Γενικά εισαι ευχαριστημένος απο τις υπόλοιπες λειτουργίες ? Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ειναι φοβερη και πολυ καλη στα χαρακτηριστικα της . και σε αυτην την τιμη δεν παιζει καμια αλλη χωρια του οτι ειναι PHILIPS που παντα ειχα .
heavyrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Για την ιστορια: η σημερινη philips δεν εχει καμια σχεση με την παλια καλη βελγικη εταιρια που ξεραμε επι εποχες crt , μονο στο ονομα.
yiannis1987 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Για την ιστορια: η σημερινη philips δεν εχει καμια σχεση με την παλια καλη βελγικη εταιρια που ξεραμε επι εποχες crt , μονο στο ονομα. Εγω απο προσωπικη εμπειρια εχω 2 τηλεορασεις philips *oxi crt* πανω απο 10 ετια και δουλεουν αψογα χωρις κανενα θεμα και προβληματα
Tinker-bell Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ειναι φοβερη και πολυ καλη στα χαρακτηριστικα της . και σε αυτην την τιμη δεν παιζει καμια αλλη χωρια του οτι ειναι PHILIPS που παντα ειχα . Έχεις δοκιμάσει σκληρό δίσκο με ταινίες ? Σου παίζει όλα τα αρχεία μαζί με ήχο ? MP4, avi,mkv κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα