Mamatereza Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια μια ερωτηση σας παρακαλω. Εχω τον Ι5-6600Κ απο περυσι μαζι με μια Asus Z170-A, μνημη 2x8GB 2666ΜΗz DDR4 (τα εχω default στα 2133ΜΗz) G.Skill Ripjaws V και τροφοδοτικο Super Flower Platinum 650w. Καθε φορα λοιπον που ανοιγω τον υπολογιστη, στα πρωτα κλικ που κανω, ειτε ειναι ανοιγμα καποιου προγραμματος, ειτε ανοιγμα browser, ειτε απλα ενα κουνημα του κερσορα κλπ θα κολλησει για μια φορα ο υπολογιστης για περιπου 2 δευτερολεπτα και μετα θα συνεχισει κανονικα σαν να μη συνεβει τιποτα. Επειτα οσες ωρες και να μεινει ανοιχτος κι οτι εργασιες, προγραμματα ή παιχνιδια και να εκτελει δεν συμβαινει ξανα. Επιπλεον δε συμβαινει κατι που να κρασαρει τον υπολογιστη, ουτε κατι αλλο, μονο αυτο που περιεγραψα. Απλα με παραξενευει που συμβαινει παντα, συμβαινει παντα μια φορα και διαρκει παντα 2 δευτερολεπτα. Τυχαιο δεν ειναι λοιπον και ειναι κατι που συμβαινει απ την πρωτη μερα που τον αγορασα. Εχει κανεις καμια ιδεα?
Mamatereza Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 SSD Samsung Evo 850 250GB (οπου και ειναι το λειτουργικο, δηλαδη τα windows 7) & HDD WD 1TB Blue.
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 αυτο ακριβως εχω και εγω...αφου μπω στο desktop ο κερσορας κολλα για 2 sec και παιρνει μπροστα... αλλα δεν δινω σημασια λεω ισως ειναι απτα win10
Mamatereza Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Και γω δεν δινω σημασια -αναγκαστικά- απλα ειμαι περιεργος. Λες να ειναι απ τον SSD? Μπα ε? Παντως εγω εχω win7
Tzini_Gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 εγω ssd δεν εχω..εχω εναν WD GREEN 500αρι για δευτερευον σκληρο και ο κυριος μου ειναι ενας BARRACUDA ST1000DM003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα