aouaas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα. εχω ενα παλιο lenovo s898 στο οποιο προσπαθω να βαλω μια συγκεκριμενη καρτα cosmote. ενω οταν το ανοιγω μου ζηταει κανονικα το pin της καρτας, ποτε δεν αναγνωριζει το δικτυο και βγαζει "καμμια υπηρεσια". ολες οι υπολοιπες καρτες που εχω δοκιμασει δουλευουν κανονικα. επισης η συγκεκριμενη καρτα δουλευει σε ολα τα αλλα κινητα που εχω δοκιμασει. γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει;
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Dual sim Ενδεχεται να το βαζεις σε λαθος θυρα. Δεν ξερω που την βαζεις αλλα δοκιμασε και τις δυο,γιατι η μια ειναι για data και η αλλη για τηλεφωνο
aouaas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 την εχω δοκιμασει και στις 2 αλλα το ιδιο προβλημα.
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Για να καταλαβω,ενω βαζεις αλλη καρτα την βλεπει κανονικα το κινητο(Lenovo)και την cosmote σε αλλο κινητο την βλεπει κανονικα!
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αφού είναι παλιό καντου ένα Hard reset μπας και γίνει κάτι
aouaas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον εβαλα την εργοστασιακη rom και ενω την πρωτη φορα την αναγνωρισε κανονικα την καρτα, οταν εκανα επανεκκινηση δεν την αναγνωρισε. επισης παρατηρησα οτι βγαζει μηνυμα "μη εγκυρο imei". τι κανω σ'αυτη την περιπτωση για το imei; μαλλον αυτο φαινεται να ειναι το προβλημα.
saruman123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αχ καταλαβα. Εχω μια λυση κατσε να τη βρω
aouaas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 βρηκα μια λυση απ'το google οπου κατεβαζεις το mobileuncle και απο εκει διαλεγεις το engineer mode-->mtk-->connectivity-->cds info-->radio info-->phone 1-->και πληκτρολογεις την εντολη at+egmr=1,7,"αριθμος imei εδω" και πατας send at command, αλλα μου βγαζει μηνυμα "at command failed to send".
saruman123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπον αυτο εχει κανει δουλεια σε αρκετα mtk δοκιμασε το και εσυ http://www.doctorandroid.gr/2014/04/invalid-imei-mediatek.html?m=1
aouaas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ναι το ειχα δοκιμασει αυτο λιγο πριν το ποσταρεις και δεν δουλεψε. τελικα δουλεψε αυτη η λυση:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2734161ευχαριστω για το χρονο σου saruman!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα