dimitris_213 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνω και εγω στην αρχη το σκεφτομουνα για κινα μερια εξαιτιας του οικονομικου και μονο αλλα δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη που προχωρησα στην αγορα του. Αφου σκεφτομαι να τσιμπησω ενα και για την γυναικα!!!!!!!!!!
ostvarivanje Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Έχετε ξεμείνει καμία φορά από ram; Μιας και είναι πολύ ακριβό πλέον το 6P, σκεφτόμουν και εγώ για το 5X.
dimitris_213 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Οσο καιρο το εχω και απο οσο εχω παρατηρησει ποτε. Κατα μεσο ορο χρησιμοποιω 1,5gb απο τα 1,8gb διαθεσιμα.
GoldenAssassin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Απ οτι εχω δει στο γιουτιουμπ η καμερα του ειναι αψογη σε χαμηλο φωτισμο αλλα οχι και τοσο καλη και λεπτομερης την ημερα.
dimitris_213 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Την ημερα βγαζει φοβερες φωτο βραδυ να σου πω την αληθεια δεν πολυβγαζω
hellojim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Απ οτι εχω δει στο γιουτιουμπ η καμερα του ειναι αψογη σε χαμηλο φωτισμο αλλα οχι και τοσο καλη και λεπτομερης την ημερα. Μα αυτο που λες ειναι παραλογο. Το αντιθετο ακριβως συμβαινει με τις φωτογραφικες. Το πρωι βγαζουν ολες καλα, αλλα σε σκοτεινο περιβαλλον ειναι εκει που αρχισουν και ξεχωριζουν οι καμερες. Και σε σκοτεινο και σε φωτεινο περιβαλλον η καμερα σκοτωνει παντως.
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ ώς κάτοχος του 6P πως η κάμερα του σπέρνει, και σε σχέση με το G4 είναι καλύτερη, although, μου λείπει το manual στην εργοστασιακή εφαρμογή του. Το HDR+ είναι απίστευτο, το βράδυ από grainy εικόνα σου βγάζει ένα απίστευτο καθαρό αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα λέω φυσικά επειδή το 5Χ έχει ακριβώς την ίδια κάμερα, μόνο που τραβάει 120fps slow motion επειδή δεν σηκώνει τα 240 ο επεξεργαστής. Είναι και Nexus, είναι τούμπανο.
hellojim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ ώς κάτοχος του 6P πως η κάμερα του σπέρνει, και σε σχέση με το G4 είναι καλύτερη, although, μου λείπει το manual στην εργοστασιακή εφαρμογή του. Το HDR+ είναι απίστευτο, το βράδυ από grainy εικόνα σου βγάζει ένα απίστευτο καθαρό αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα λέω φυσικά επειδή το 5Χ έχει ακριβώς την ίδια κάμερα, μόνο που τραβάει 120fps slow motion επειδή δεν σηκώνει τα 240 ο επεξεργαστής. Είναι και Nexus, είναι τούμπανο. Aυτο που λες για το βραδυ ισχυει. Χθες τραβηξα μια φωτο στο σαλονι με χαμηλο φωτισμο, και στην αρχη οταν εβλεπα μεσα απο το app φαινοταν πολυ grainy, ειχε αρκετο noise. Λεω τι στο καλο γιατι φαινεται ετσι. Τραβαει την φωτο, και με το edit που εκανε μετα ηταν αρκετα crispy.
GoldenAssassin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εννοουσα οτι δεν ειναι τοσο κοφτερη η καμερα στις λεπτομερειες σε σχεση με το G4 σε φωτεινο περιβαλλον. Στα βιντεο ενα μεγαλο - ειναι οτι δεν εχει σταθεροποιητη . Μαλλον σ αυτο θα παω . Δεν ειναι παραλογο που το 16αρι και το 32αρι κοστιζουν το ιδιο στην Ελλαδα?
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εννοουσα οτι δεν ειναι τοσο κοφτερη η καμερα στις λεπτομερειες σε σχεση με το G4 σε φωτεινο περιβαλλον. Στα βιντεο ενα μεγαλο - ειναι οτι δεν εχει σταθεροποιητη . Μαλλον σ αυτο θα παω . Δεν ειναι παραλογο που το 16αρι και το 32αρι κοστιζουν το ιδιο στην Ελλαδα? Στην Ελλάδα ζεις, τίποτα δεν είναι παράλογο.
hellojim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εννοουσα οτι δεν ειναι τοσο κοφτερη η καμερα στις λεπτομερειες σε σχεση με το G4 σε φωτεινο περιβαλλον. Στα βιντεο ενα μεγαλο - ειναι οτι δεν εχει σταθεροποιητη . Μαλλον σ αυτο θα παω . Δεν ειναι παραλογο που το 16αρι και το 32αρι κοστιζουν το ιδιο στην Ελλαδα? Το κινητο εχει σταματησει να παραγεται, οποτε αυτα που πουλανε ειναι αυτα που υπαρχουν στο stock. Γι αυτο το 16 εχει την ιδια τιμη με το 32. Στην συγκεκριμενη περιπτωση αξιζει να το παρεις (κατα την γνωμη μου) γιατι ειναι nexus, και θα συνεχισει τα updates. Ενω αν ηταν για αλλο κινητο δεν θα επαιρνε αλλο update και νομιζω καλυτερα να μην το επαιρνες..
GoldenAssassin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μαλλον θα παω s6 δεν με πολυτραβαει το nexus.
ziaba Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 και πολύ καλά θα κάνεις αν δεν σ ενδιαφέρει τόσο η μπαταρία βέβαια και του νεξους είναι gtp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα