Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Σκέφτομαι να αγοράσω το lg g4 μιας και η τιμή του στο σκρούτζ είναι πλεον 280 ευρώ με μοναδικό κίνητρο την άψογη του κάμερα. Έχω διαβάσει χιλιάδες άτομα να μιλάνε για το boot loop και λοιπά. Να το ρισκάρω? Αν όχι ποιό κινητό θα μου προτείνατε εσείς με αξιόπιστη κάμερα σ'αυτά τα λεφτά? Σας παρακαλώ μην αρχίσετε τα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το s7 κλπ κλπ 300 ευρώ φτάνω μάξιμουμ . Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για την καλυτερη καμερα σε αυτα τα χρηματα, κοιτας σε moto x style ή nexus 5x.

Το xiaomi mi5s δεν εχει ιδιου επιπεδου καμερα με τα παραπανω.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ναι να το διακινδυνεύσεις. Εμένα προσωπικά ένα θέμα είχε βγάλει στο οποίο έφταιγε η SIM. Αυτό.

Δημοσ.

Φίλε όχι, απλά όχι. Πρώην κάτοχος, μάλιστα για καιρό. Χάλια θερμοκρασία, ειδικά το καλοκαίρι, σε σημείο να καίει πίξελ στην οθόνη, bootloop, κακή μπαταρία.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Σκέφτομαι να αγοράσω το lg g4 μιας και η τιμή του στο σκρούτζ είναι πλεον 280 ευρώ με μοναδικό κίνητρο την άψογη του κάμερα. Έχω διαβάσει χιλιάδες άτομα να μιλάνε για το boot loop και λοιπά. Να το ρισκάρω? Αν όχι ποιό κινητό θα μου προτείνατε εσείς με αξιόπιστη κάμερα σ'αυτά τα λεφτά? Σας παρακαλώ μην αρχίσετε τα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το s7 κλπ κλπ 300 ευρώ φτάνω μάξιμουμ . Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

η συσκευή έχει γίνει ορισμός του bootloop ου μπλέξεις

Δημοσ.

Και παλι οπου το ψαξεις λενε το  g4 σε επιδοσεις και καμερα τα ξεπερνα ολα τα παραπανω. Για σ6 θα προτειμουσα να μη δωσω το 70αρι παραπανω

Δημοσ.

Και γω δεν θα το ρισκαριζα

Καλυτερα το Motorola X Play με 272€ που εχει καλυτερη μπαταρια απο το Style και θα παρει και Nougat

http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_play-7454.php

Ρε συ saruman ειλικρινά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, διαβάζεις καθόλου αυτά που ζητάει ο κάθε ενδιαφερόμενος; Δεν έχω δει ούτε μια πρόταση από πλευράς σου που να είναι σχετική με αυτό που ζητάει κάποιος. Μα σοβαρά moto X play τη στιγμή που ζητάει κάμερα ο άνθρωπος; Αν είναι δυνατόν δηλαδή. 

Κατά τα άλλα σε αυτά τα λεφτά για τον άνθρωπο έχει μόνο δυο σοβαρές επιλογές, moto X style και Nexus 5X. LG G4 ούτε εγώ θα ρίσκαρα να πάρω. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε επίπεδα κάμερα του g4 δε νομιζω να βρεις περα απο g5 s6 και ακόμα πιο ακριβά κινητά. Λογικα το 5x εχει καλη καμερα αν εχει ιδια με το 6p που ειχα, αλλα νομιζω το g4 εχει λιγο καλυτερη. Εγω στη θεση σου δε θα έπαιρνα g4, θα κοιτούσα μεταχειρισμένο σε καλη κατάσταση με εγγύηση κανα s6-g5 σαυτα τα λεφτά που ζητάς

Δημοσ.

Ρε συ saruman ειλικρινά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, διαβάζεις καθόλου αυτά που ζητάει ο κάθε ενδιαφερόμενος; Δεν έχω δει ούτε μια πρόταση από πλευράς σου που να είναι σχετική με αυτό που ζητάει κάποιος. Μα σοβαρά moto X play τη στιγμή που ζητάει κάμερα ο άνθρωπος; Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

Κατά τα άλλα σε αυτά τα λεφτά για τον άνθρωπο έχει μόνο δυο σοβαρές επιλογές, moto X style και Nexus 5X. LG G4 ούτε εγώ θα ρίσκαρα να πάρω.

Γιατί είπα εγώ ότι δεν είναι καλό το X style!

Εγώ απλώς είπε ότι έχει καλύτερη μπαταρία το X Play

Άμα έχεις διαβάσει κάπου αλλού έχω προτείνει πολλές φορές το style από τότε που βγήκε και με πολύ καλά λόγια.

Εν πάση περίπτωσει όντως η αντιπαράθεση δεν διευκολύνει τον ενδιαφερόμενο.

Δημοσ.

Κάτοχος του g4. Πραγματικά η κάμερα του είναι απίστευτη. Δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή κάτι αντίστοιχο. 

Αν πρώτο ρόλο για εσένα έχει η κάμερα, έχοντας την καβάτζα την εγγύηση να το σκεφτείς σοβαρά να το πάρεις....

Δημοσ.

Κάτοχος του g4. Πραγματικά η κάμερα του είναι απίστευτη. Δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή κάτι αντίστοιχο. 

Αν πρώτο ρόλο για εσένα έχει η κάμερα, έχοντας την καβάτζα την εγγύηση να το σκεφτείς σοβαρά να το πάρεις....

Nope. Η κάμερα του Nexus 5X είναι εφάμιλλη και καλύτερη σε πολλές περιπτώσεις λόγω HDR+ της Google.

Δημοσ.

Nope. Η κάμερα του Nexus 5X είναι εφάμιλλη και καλύτερη σε πολλές περιπτώσεις λόγω HDR+ της Google.

Στο manual mode δεν νομίζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...