GoldenAssassin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην ομάδα. Σκέφτομαι να αγοράσω το lg g4 μιας και η τιμή του στο σκρούτζ είναι πλεον 280 ευρώ με μοναδικό κίνητρο την άψογη του κάμερα. Έχω διαβάσει χιλιάδες άτομα να μιλάνε για το boot loop και λοιπά. Να το ρισκάρω? Αν όχι ποιό κινητό θα μου προτείνατε εσείς με αξιόπιστη κάμερα σ'αυτά τα λεφτά? Σας παρακαλώ μην αρχίσετε τα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το s7 κλπ κλπ 300 ευρώ φτάνω μάξιμουμ . Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
kostasSTi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το πιθανότερο είναι να μπλέξεις. Εγώ δε θα το έπαιρνα. Καλή κάμερα σε τέτοια τιμή, Xiaomi Mi5s από έξω.
AggelosTz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα το έπαιρνα ,ειλικρινά είναι ρώσικη ρουλέτα . Εγώ θα έπαιρνα το moto x style . To s6 το έχεις τσεκάρει ;
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και γω δεν θα το ρισκαριζα Καλυτερα το Motorola X Play με 272€ που εχει καλυτερη μπαταρια απο το Style και θα παρει και Nougat http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_play-7454.php
haHa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Για την καλυτερη καμερα σε αυτα τα χρηματα, κοιτας σε moto x style ή nexus 5x. Το xiaomi mi5s δεν εχει ιδιου επιπεδου καμερα με τα παραπανω.
panos- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ θα έλεγα ναι να το διακινδυνεύσεις. Εμένα προσωπικά ένα θέμα είχε βγάλει στο οποίο έφταιγε η SIM. Αυτό.
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε όχι, απλά όχι. Πρώην κάτοχος, μάλιστα για καιρό. Χάλια θερμοκρασία, ειδικά το καλοκαίρι, σε σημείο να καίει πίξελ στην οθόνη, bootloop, κακή μπαταρία.
ziaba Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην ομάδα. Σκέφτομαι να αγοράσω το lg g4 μιας και η τιμή του στο σκρούτζ είναι πλεον 280 ευρώ με μοναδικό κίνητρο την άψογη του κάμερα. Έχω διαβάσει χιλιάδες άτομα να μιλάνε για το boot loop και λοιπά. Να το ρισκάρω? Αν όχι ποιό κινητό θα μου προτείνατε εσείς με αξιόπιστη κάμερα σ'αυτά τα λεφτά? Σας παρακαλώ μην αρχίσετε τα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το s7 κλπ κλπ 300 ευρώ φτάνω μάξιμουμ . Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. η συσκευή έχει γίνει ορισμός του bootloop ου μπλέξεις
GoldenAssassin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και παλι οπου το ψαξεις λενε το g4 σε επιδοσεις και καμερα τα ξεπερνα ολα τα παραπανω. Για σ6 θα προτειμουσα να μη δωσω το 70αρι παραπανω
ikaruga24 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και γω δεν θα το ρισκαριζα Καλυτερα το Motorola X Play με 272€ που εχει καλυτερη μπαταρια απο το Style και θα παρει και Nougat http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_play-7454.php Ρε συ saruman ειλικρινά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, διαβάζεις καθόλου αυτά που ζητάει ο κάθε ενδιαφερόμενος; Δεν έχω δει ούτε μια πρόταση από πλευράς σου που να είναι σχετική με αυτό που ζητάει κάποιος. Μα σοβαρά moto X play τη στιγμή που ζητάει κάμερα ο άνθρωπος; Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Κατά τα άλλα σε αυτά τα λεφτά για τον άνθρωπο έχει μόνο δυο σοβαρές επιλογές, moto X style και Nexus 5X. LG G4 ούτε εγώ θα ρίσκαρα να πάρω. 2
Ntelosxxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Σε επίπεδα κάμερα του g4 δε νομιζω να βρεις περα απο g5 s6 και ακόμα πιο ακριβά κινητά. Λογικα το 5x εχει καλη καμερα αν εχει ιδια με το 6p που ειχα, αλλα νομιζω το g4 εχει λιγο καλυτερη. Εγω στη θεση σου δε θα έπαιρνα g4, θα κοιτούσα μεταχειρισμένο σε καλη κατάσταση με εγγύηση κανα s6-g5 σαυτα τα λεφτά που ζητάς
saruman123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ρε συ saruman ειλικρινά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, διαβάζεις καθόλου αυτά που ζητάει ο κάθε ενδιαφερόμενος; Δεν έχω δει ούτε μια πρόταση από πλευράς σου που να είναι σχετική με αυτό που ζητάει κάποιος. Μα σοβαρά moto X play τη στιγμή που ζητάει κάμερα ο άνθρωπος; Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Κατά τα άλλα σε αυτά τα λεφτά για τον άνθρωπο έχει μόνο δυο σοβαρές επιλογές, moto X style και Nexus 5X. LG G4 ούτε εγώ θα ρίσκαρα να πάρω. Γιατί είπα εγώ ότι δεν είναι καλό το X style!Εγώ απλώς είπε ότι έχει καλύτερη μπαταρία το X Play Άμα έχεις διαβάσει κάπου αλλού έχω προτείνει πολλές φορές το style από τότε που βγήκε και με πολύ καλά λόγια. Εν πάση περίπτωσει όντως η αντιπαράθεση δεν διευκολύνει τον ενδιαφερόμενο.
telis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Κάτοχος του g4. Πραγματικά η κάμερα του είναι απίστευτη. Δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή κάτι αντίστοιχο. Αν πρώτο ρόλο για εσένα έχει η κάμερα, έχοντας την καβάτζα την εγγύηση να το σκεφτείς σοβαρά να το πάρεις....
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Κάτοχος του g4. Πραγματικά η κάμερα του είναι απίστευτη. Δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή κάτι αντίστοιχο. Αν πρώτο ρόλο για εσένα έχει η κάμερα, έχοντας την καβάτζα την εγγύηση να το σκεφτείς σοβαρά να το πάρεις.... Nope. Η κάμερα του Nexus 5X είναι εφάμιλλη και καλύτερη σε πολλές περιπτώσεις λόγω HDR+ της Google.
telis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Nope. Η κάμερα του Nexus 5X είναι εφάμιλλη και καλύτερη σε πολλές περιπτώσεις λόγω HDR+ της Google. Στο manual mode δεν νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα