Προς το περιεχόμενο

Moto G4 & Moto G4 Plus Review

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το καλύτερο κινητό στην τιμή των 160-170 ευρώ .Στοκ Ανδροιδ χωρίς τσαλιμάκια και λοιπά προγράμματα με αποτέλεσμα πολύ καλές επιδόσεις παρά τον σχετικά αδύναμο επεξεργαστή.Ανυπαρξία Λάγκ,τακτικές αναβαθμίσεις λογισμικού.Η τιμή του παρουσίαζε σκαμπανεβάσματα.Οθόνη πολυ καλή, μιλάω για το G4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω παντως σαν κατοχος και του g4 αλλα και του Moto x play  εχω πολυ καλα πραγματα να πω.

σιγουρα υπαρχουν κ καποια πολυ μικρα μειονεκτηματα αλλατα πλεονεκτηματα ειναι απειρα και κανουν τα λιγα μειονεκτηματα να εξαφανιζονται.

η μοτορολα υπηρξε για μενα τελεια εταιρια και αν δε δω κατι τρομερο θα συνεχισω να την τιμω κ ας αγοραστηκε απτη λενοβο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατοχος της συσκευης Motorola Moto E3 διαφορετικα 3ης γενιας Motorola Moto E.

Ειναι μια απλη συσκευη με καθαρο Android απο την Google (Motorola - Lenovo) λες και κρατας ενα Nexus 5X ή Motorola Nexus 6 ή οπως αλλιως θελετε το λετε εσεις. Σου θυμιζει παρα πολυ το Nexus για τους φτηνους κατοχους που δεν κρατανε χρηματα για να αγορασουν Nexus 5X συσκευη (Με τα δεδομενα της Κυπρου το βρισκουμε στα 350 το Nexus 5X την 32άρα εκδοση του). Στην Ελλαδαρα παιζει να ναι πιο φτηνο ομως. Ειναι μια συσκευη για απλα πραγματα το Moto E καθως συνεχιζεται η σειρα Moto E απο τοτε που πρωτοκυκλοφορισε το πρωτο Moto E. Βελτιωθηκε αρκετα η τριτη εκδοση του απ οτι ηταν η δευτερη του εκδοση. Η τριτη του εκδοση ειναι η φετινη εκδοση της συσκευης μας. Το Motorola Moto E 3nd το βρισκουμε στην Ελλαδα κοντα στα 110ευρω. Και στην Κυπρο κοντα στα 150.

Το κουτακι:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Το ανοιγμα του κουτιου βλεπουμε ως πρωτη φαση το κινητο Motorola απο την πισω του πλευρα.

image.jpg

Μετα το εβαλα απο την ισια του πλευρα.

image.jpg

Στο κουτι περιεχονται ολα τα περιεχομενα του κινητου μας:

image.jpg

Πισινο καπακι απο την Motorola Lenovo για την συσκευη μας προστασια απο σκονες κλπ.

image.jpg

Ακουστικα και φυλλαδιο εγγκυησης για τους αρχαιους.

image.jpg

Φυλλαδια οδηγιες χρησης για τους αρχαιους.

image.jpg

Καλωδιο ρευματος και USB για φορτηση και συνδεση με τον υπολογιστη μας.

image.jpg

Ειναι το ιδιο με το G4 και ειπα να μην διαθεσω πολλα χρηματα για ενα απλο smartphone που κανει την ιδια δουλεια ακριβως. Παρτε και μια γευση απο το Ε3.

Επεξ/σία από thelos257
  • Like 1

Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί? μπαταρία 3000mah και φορτιστής 550mah? τι κόλπα είναι αυτά θέλει το κινητό 5-6 ώρες να φορτίσει. Μπήκα εδώ να διαβάσω το review γιατί πίστευα ότι έχει γίνει μαλακία από το κατάστημα αν και ήταν σφραγισμένο το κουτάκι. Η λύση για να δουλεύει και το quick charge είναι να πάρουμε τον ανταπτορα που έχει το plus η κάνουν και άλλοι?

Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί? μπαταρία 3000mah και φορτιστής 550mah? τι κόλπα είναι αυτά θέλει το κινητό 5-6 ώρες να φορτίσει. Μπήκα εδώ να διαβάσω το review γιατί πίστευα ότι έχει γίνει μαλακία από το κατάστημα αν και ήταν σφραγισμένο το κουτάκι. Η λύση για να δουλεύει και το quick charge είναι να πάρουμε τον ανταπτορα που έχει το plus η κάνουν και άλλοι?

και το G4 play που έχω(γαλλικής εισαγωγής)550αρι φορτιστή έχει για 2800 μπαταρία.

καλύτερα να μην βάζανε καθόλου και να ριχνανε 10€ την τιμή.

και το G4 play που έχω(γαλλικής εισαγωγής)550αρι φορτιστή έχει για 2800 μπαταρία.

καλύτερα να μην βάζανε καθόλου και να ριχνανε 10€ την τιμή.

όπως σε παλαιότερα μοντέλα motorola.

όπως σε παλαιότερα μοντέλα motorola.

ελπίζω σε λίγο καιρό να μπορούμε να βρούμε μπαταρία για τα συγκεκριμένα μοντέλα,μέχρι στιγμής η δεν πωλείται ξεχωριστά είτε δεν το αναζητώ σωστά.

Φαντάζομαι η μοτο ελλας θα πουλάει.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα καλη χρονια,ειμαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και στο sony xa πιο θα μου προτεινετε ? Η λειτουργιες θα ειναι βασικες,αλλα πιο πολυ βαρος στις φωτο λογω μικρου παιδιου...:)

Σαν κάτοχος μπορώ να πω οτι για αυτα τα χρήματα ειναι υπέροχο κινητό. 

Το πήρα σε προσφορά 210ε, το g4 plus. 

Υπέροχη κάμερα, στοκ android που παρά τα μέτρια hardware specs πάει νεράκι, κ τεράστια αυτονομία. 

Μου κρατάει κατά μέσον όρο 48 ώρες με μέτρια-νορμάλ χρήση. 

+ χαμηλή τιμή

+ κάμερα

+ ποιότητα οθόνης

+ μπαταρία

+ dual sim

+ sd card

- ενσωματωμένη μπαταρία

- πλαστική κατασκευή 

Γενικά το πρώτο πράγμα που έκανα ειναι να βάλω χοντρή θήκη σιλικονης, γιατι η καμερα του προεξεχει κ οταν το ακουμπας καπου βρίσκει κατευθείαν πρώτη. Πάντως μετα απο την στοκ android εμπειρία, δύσκολα παω ξανα σε touch wiz και λοιπές κακοπρογραμματισμένες υλοποιήσεις. Τέλος Γενάρη περιμένουμε κ την android 7!  

• Like 1

Ακόμα και φθηνά κινητά με μπαταρία 1800-2000 Mah έχουν φορτιστή 1Ampere,δηλαδή όσο ρεύμα μπορεί να τραβήξει το κινητό.

Σαν να μας λέει η Motorola:Ρίχνουμε το κόστος με απαξιωτικό τρόπο.Καλύτερα να διατηρούσε το παλιό μοτίβο που δεν έβαζε καθόλου φορτιστή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Όποιος δεν τα έχει δει από κοντά δεν μπορεί να έχει γνώμη για το design τους. Ως κάτοχος πια του moto g play 4, έχω να πω ότι το κινητό είναι κομψοτατο ταχύτατο με εκπληκτική οθόνη. Τιμή κατά παραπάνω από τίμια. Αν δεν θέλετε κινέζικου για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, προτιμηστε το.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...