Προς το περιεχόμενο

Moto G4 & Moto G4 Plus Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιστρέψτε μου να πως ως πρωην κατοχος Huawei P9 lite και νυν Motorola G4 plus τα παρακάτω.

Κατασκευαστικα το Huawei υπερέχει απο το Motorola αισθητά χωρίς όμως το Motorola να βγάζει φθηνη επιλογή σε καμια περίπτωση.

Αυτονομία είναι σχεδόν μην πω ακριβώς ίδια με το ιδιο φόρτο εργασιας.

Το λειτουργικό Huawei(6.0) και Moto (7.0) ειναι η νύχτα με τη μέρα, βασικά επειδή το Moto είναι stock rom τρέχει απροβληματιστα χωρίς το παραμικρό lag και ιδιαιτερα το split screen είναι μεγάλο συν. Σε αντίθεση το Huawei μπορει το emui να έχει αρκετές ευκολίες αλλα μπροστά στο stock rom έχει ψεγαδια.

Επιπλεον μερικά απο τα συν του Moto ειναι οτι μπορείς να εχεις sdcard παράλληλα με τις 2 sim και οτι μπορείς την δεύτερη να την εχεις σε 3g mode για καλύτερη ποιοτητα κλησης.

Το resume και τα δυο κινητά είναι αρκετά αξιολογα δικαρτα για τα λεφτα τους.

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μόνο καλό κινητό αλλά ο σχεδιασμός της στο πίσω μέρος μου θυμίζει έντονα τα πρώτα της κινητά με το γνωστό κέλυφος....πάντως από τιμές είναι ικανοποιητικές...περιμένουμε περισσότερα...

Δημοσ.

Πολύ καλά σπεκ σε πολύ καλή τιμή για όσους δεν θέλουν κάτι από κινεζομάγαζα και θέλουν σέρβις και updates . 

Lenovo και σερβις στα κινητα δεν πανε μαζι. Ειναι τσαπατσουληδες και κουτοπονηροι οπου προσπαθουν με καθε τροπο να γλυτωσουν την επισκευη λεγοντας οτι αν εχει το παραμικρο ασχετο προβλημα πρεπει να τα σκασεις να επισκευασεις αυτο αλλιως δεν εχεις εγγυηση.

Αυτη ηταν η προσφατη εμπειρια μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=442655 . Και απο οτι εμαθα απο την ιδια τη lenovo, αλλα και mediamarkt οπου το χα αγορασει, ειναι παγια πολιτικη της.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε "ασχήμια" - "κακόγουστο" - "χάλια αισθητικά". Το αν σου αρέσει οπτικά μια συσκευή είναι καθαρά δικού σου γούστου και προφανώς δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο για σύγκριση. Σαν κάτοχος όλης της Moto G σειράς, προσφάτως και του Moto G4 16GB, μου άρεσαν όλα. Προσωπικά θεωρώ πως το Moto G4 είναι το πιο όμορφο κιόλας. Πρακτικά μιλώντας λοιπόν, το G1 ήταν η απόλυτη επιτυχία που όλοι γνωρίζουμε, το G2 ήρθε με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, το G3 δεν είχε διαφορές που θα χαρακτήριζαν επόμενη γενιά. Το G4 έρχεται με σημαντικά στοιχεία που πλέον είναι default (2GB RAM, 3000MAh, 16GB) που ήταν αναγκαία για να είναι το κινητό πραγματικά flawless στην απόκριση του. Το να έχω παρόμοια, για να μην πω σχεδόν ίδια και υπερβάλλω, εμπειρία χρήσης και απόκριση με Samsung S6 και LG G5 και επιπλέον 300Ε και βάλε στο πορτοφόλι μου, το θεωρώ τεράστια επιτυχία. Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθώ στο stock android και στην ταχύτητα των ενημερώσεων.

ΥΓ: Μιλάω πάντα για τις στανταρ εκδόσεις των προηγούμενων Moto G και την έκδοση Moto G4 (οχι play, οχι plus) καθώς δεν υπάρχει λογική σύγκρισης αφού στα προηγούμενα μοντέλα δεν υπήρχε τέτοια επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Lenovo και σερβις στα κινητα δεν πανε μαζι. Ειναι τσαπατσουληδες και κουτοπονηροι οπου προσπαθουν με καθε τροπο να γλυτωσουν την επισκευη λεγοντας οτι αν εχει το παραμικρο ασχετο προβλημα πρεπει να τα σκασεις να επισκευασεις αυτο αλλιως δεν εχεις εγγυηση.

Αυτη ηταν η προσφατη εμπειρια μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=442655 . Και απο οτι εμαθα απο την ιδια τη lenovo, αλλα και mediamarkt οπου το χα αγορασει, ειναι παγια πολιτικη της.

Lenovo service Αγγλία, απλά άψογοι. Κανεις raise ενα ticket. Σου δινουν serial number το βαζεις μεσα στο πακετο και το στελνεις με τη περιγραφη του προβληματος. Ολα μελι ολα γαλα. Απλα άψογοι

Επίσης thumbs up για σειρά Moto G ακομα και απο το 1st generation που ειχα. Το πιο κοντινό android σε nexus που μπορεις να βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

ενω υπαρχει στο σκρουτζ με 130 ευρω; 

Έχεις δίκιο και το είδα. Απλά 1ον το αγόρασα με 125$ και θα πληρώσω γενικά μόνο δολλάρια γιατί το φέρνει φίλος.

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις link για το 4th?

ήταν σε περίοδο black friday, οπότε βγήξε 125$, τώρα είναι στα 150. έχει πολύ καλή τιμή στο σκρουτζ πάντως.

Δημοσ.

Τελειως fail κινητο το plus και το g4 μπορουσε να ειναι και καλυτερο. Η motorola ηταν απο τις λιγες εταιριες που εδιναν stock android και updates, ελπιζω να μην την καταστρεψει τελειως η lenovo.

Από ποια οπτική μπορεί να είναι fail? Αν εξαιρέσεις το design που προσωπικά δε με ενοχλεί, σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ αξιόλογο.

Αλλά μη μου κάνεις αντίλογο με κάποιο κινέζικο

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος εδώ και τρεις μήνες (moto g4 plus) και το μόνο που έχω να πω είναι ότι για τα λεφτά του είναι απλά τέλειο.

Δεν έχει κολλήσει ποτέ, τα παιχνίδια που δοκίμασα τα τρέχει απροβληματιστα, καταπληκτική κάμερα, πολύ καλός ήχος, πολύ γλήγορη φόρτιση.

το συστήνω ανεπιφύλακτα 

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος εδώ και τρεις μήνες (moto g4 plus) και το μόνο που έχω να πω είναι ότι για τα λεφτά του είναι απλά τέλειο.

Δεν έχει κολλήσει ποτέ, τα παιχνίδια που δοκίμασα τα τρέχει απροβληματιστα, καταπληκτική κάμερα, πολύ καλός ήχος, πολύ γλήγορη φόρτιση.

το συστήνω ανεπιφύλακτα 

Έχουν αναφέρει πάρα πολλοί πρόβλημα με headphone jack και υπερθέρμανση μετά από χρήση κάμερας. Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Έχουν αναφέρει πάρα πολλοί πρόβλημα με headphone jack και υπερθέρμανση μετά από χρήση κάμερας. Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Δεν έχω συνδέσει handsfree οπότε δεν γνωρίζω τίποτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα, όσο για την κάμερα η αλήθεια είναι ότι όταν την ενεργοποιώ ζεσταίνετε αρκετά αλλά δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να σας άρεσε το review!

• 0-25% σε 75 λεπτά
  • 0-50% σε 147 λεπτά
  • 0-75% σε 224 λεπτά
  • 0-100% σε 314 λεπτά
5 +ωρες για να φορτισει απο το 0 στο 100%?Αν ειναι δυνατον....

Έχεις απόλυτο δίκιο και ακόμη πασχίζω να καταλάβω με ποιο σκεπτικό βάλανε τόσο αδύναμο φορτιστή στο απλό Moto G4, ενώ υποστηρίζει κανονικά ταχεία φόρτιση όπως ακριβώς το Plus.

Δεν είδα ολοκληρωμένα το review αλλά νομίζω αφαίρεσαν την αδιαβροχοποίηση, χαρακτηριστικό της σειράς G;

Δεν είμαι σίγουρος για τα παλιότερα, αλλά το G3 πρέπει να είχε κάποιο IPxx στάνταρ αδιαβροχοποίησης αν θυμάμαι καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Το review ηταν μια χαρα.Αλλωστε για budget mid range συσκευες μιλαμε τι παραπανω να γραψει καποιος

Για το G3 ειχε ip x7 αδιαβροχοποιηση παντως

http://www.techtimes.com/articles/74871/20150807/moto-g-2015-is-waterproof-but-heres-something-to-remember-if-your-changing-its-shell.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...