parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Σε αυτό το review δοκιμάζουμε τα Moto G4 και Moto G4 Plus της Lenovo. Μαζί με την έκδοση Play, απαρτίζουν την 4η γενιά της σειράς "Moto G", ένα brand γνωστό και αγαπητό σε πολλούς χρήστες Android. Πρόκειται για συσκευές mid-range που μοιράζονται τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, με την έκδοση Plus όμως να προσφέρει επιπλέον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και βελτιωμένη κάμερα. Διαθέτουν οθόνη IPS LCD 5,5 ιντσών με ανάλυση Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617 της Qualcomm, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixels, κύρια κάμερα 13 Megapixels (16Mp το Plus), μπαταρία με χωρητικότητα 3000mAh, υποδοχή microSD, 2 υποδοχές SIM και υποστήριξη δικτύων 4G/LTE. Οι συσκευές που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν το Moto G4 Plus με κωδικό μοντέλου XT1642 και το Moto G4 με κωδικό μοντέλου XT1622, αμφότερα στο βασικό configuration με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Το Moto G4 κυκλοφορεί και σε configuration 2/32GB, ενώ το Moto G4 Plus διατίθεται και σε εκδόσεις 3/32GB, 4/64GB. Site: Moto G4 & Moto G4 Plus Review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλά σπεκ σε πολύ καλή τιμή για όσους δεν θέλουν κάτι από κινεζομάγαζα και θέλουν σέρβις και updates . Κατ' αλλά τραγικό design αν και η οθόνη του είναι εντυπωσιακή το έχω δει από κοντά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ το είδα από κοντα τραγικό καθόλου ποιότητα καθόλου καλή κατασκευή μοιάζει σαν κινέζικο τον 100 ευρώ . Και όπως είπα Lenovo ποτέ ξανά για πάρα πολλούς λόγους . Απλά τραγικό το κινητό Μας καλό μαθαίνει ή Huawei τι να κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ότι lenovo έχει έρθει για σερβις είναι απλά τραγικό. Χειρότερες κάσες σε λαπτοπ και μεντεσέδες δεν έχω ξαναματαδεί. Όσο για τα τηλέφωνα. Κρίμα για τη moto σειρά. Απαράδεκτη εταιρία που αγοράζει άλλες για το όνομα και μετά το χρησιμοποιεί για να πουλάει τα σαπάκια της. κρίμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι λέτε για lenovo αλλά και λαπτοπ έχω και Moto G(2012) έχω και είμαι μια χαρά ικανοποιημένος. Το Moto G4 Plus και το Moto X Play/Style φαίνονται καλές επιλογές για αυτούς που λάτρεψαν το Moto G. Όσο για το design ο καθένας γουστάρει τα δικά του αλλά δεν παθαίνεις και τίποτα άμα το κινητό δεν θυμίζει iPhone.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό με τα σαπακια που ειπες πολύ μου άρεσε . Ή μοτορολα είχε καλά κινητά από ότι είχα δει ποιο παλιά .αλλά τώρα που μπήκε ή λενοβο στο παιχνίδι ούτε θέλω να τα δω . Δεν θα αναφέρω τι αντιμετωπίζουν αυτοί που τα έχουν εδώ κοντινά άτομα , και τι τραβηξα και γω επίσης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 @AggelosTZ Τώρα ποια δεν τηρεί τις υποσχέσεις της. Εμείς με το Moto g3 το ποιο δημοφιλές τηλέφωνο της εταιρείας θα μείνουμε με την 6.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Για την τιμή που έχει και αυτά που προσφέρει είναι μια καλή πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve_usher Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Έγω περιμένω το play 4th, +θηκη-μεμβρανη, 150 euro, απο amazon. Δεν ήθελα σίγουρα καμια σουπερ ντουπερ μαιμουδεν κινεζια με bugs κ blotware. Clean android και με Nougat από του χρόνου. Μου φαίνεται παράλογο γιατί να διαλέξει κάποιος κινέζικο που αν βγαλει πρόβλημα θα τρέχει κ δε θα φτάνει. Πιστεύω οτι δίνει πολύ καλές επιλογές η Moto(Lenovo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Έγω περιμένω το play 4th, +θηκη-μεμβρανη, 150 euro, απο amazon. Δεν ήθελα σίγουρα καμια σουπερ ντουπερ μαιμουδεν κινεζια με bugs κ blotware. Clean android και με Nougat από του χρόνου. Δε μου φαίνεται παράλογο και γιατί να διαλέξει κάποιος κινέζικο που αν βγαλει πρόβλημα θα τρέχει κ δε θα φτάνει. ενω υπαρχει στο σκρουτζ με 130 ευρω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 ενω υπαρχει στο σκρουτζ με 130 ευρω; Άμα τύχει η στραβή πάλι θα ξεμείνεις χωρίς κινητό για κάποιο καιρό μέχρι να στο επισκευάσουν, που είναι πολύ ενοχλητικό. Τα κινέζικα είναι καλά για τα λεφτά τους σε θέμα hardware. Ένα smartphone όμως δεν φτάνει να έχει καλό hardware μόνο. Η Motorola τα updates τα δίνει μια χαρά από την δική μου εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rodes Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Έγω περιμένω το play 4th, +θηκη-μεμβρανη, 150 euro, απο amazon. Δεν ήθελα σίγουρα καμια σουπερ ντουπερ μαιμουδεν κινεζια με bugs κ blotware. Clean android και με Nougat από του χρόνου. Μου φαίνεται παράλογο γιατί να διαλέξει κάποιος κινέζικο που αν βγαλει πρόβλημα θα τρέχει κ δε θα φτάνει. Πιστεύω οτι δίνει πολύ καλές επιλογές η Moto(Lenovo) Μπορείς να δώσεις link για το 4th? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Moto g1 και moto g3 ήταν για εμένα τα πιο vfm όταν βγήκαν .Απλός σχεδιασμός μινιμαλ ειδικά το 1 είναι στιβαρό ,το έχει ακόμα φίλος μου και στα 2+ χρόνια που το έχει μόνο μία φορά έκανε επαναφορά εργ.ρυθμισεων τότε με την "καταραμένη" 5.0.1 . Εγω μέχρι να παραδώσει πνεύμα το moto g3 και μετά με βλέπω με huawei. Εκτός αν έρθει ή Xiaomi και στην Ελλαδα όπως ακούγεται χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τελειως fail κινητο το plus και το g4 μπορουσε να ειναι και καλυτερο. Η motorola ηταν απο τις λιγες εταιριες που εδιναν stock android και updates, ελπιζω να μην την καταστρεψει τελειως η lenovo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 0-25% σε 75 λεπτά 0-50% σε 147 λεπτά 0-75% σε 224 λεπτά 0-100% σε 314 λεπτά 5 +ωρες για να φορτισει απο το 0 στο 100%?Αν ειναι δυνατον.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα