Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μόλις παρέλαβα ένα UPS της APC από το κατάστημα you.gr

-Μόλις άνοιξα το κουτί, υπήρχε κολλημένο πάνω στο UPS ένα χαρτί (μακρόστενο, σαν απόδειξη), το οποίο έγραφε πάνω "Quality assurance test, Revision 939" , και από κάτω έγραφε ένα-ένα διάφορα τεστ και τη λέξη "passed" δίπλα.post-200146-0-85845100-1481552144_thumb.jpg

-Μέσα στην κούτα του UPS ήταν κολλημένο μέσα σε μια διάφανη συσκευασία το users manual το οποίο έχει πάνω ένα αυτοκόλητο που είχε τυπωμένο το serial number και κάποια άλλα πράγματα, αλλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι το χαρτάκι ήταν σκισμένο post-200146-0-08712600-1481552425_thumb.jpg

-Επίσης, το UPS έχει στο πίσω μέρος του σε ένα ταμπελάκι ένα serial number το οποίο (είναι ίδιο με αυτό που αναγράφει το μακρόστενο χαρτί που είχε κολλημένο πάνω του, αλλά) διαφέρει από αυτό του users manual, αν και όταν πάω να κάνω register και στα 2 serials βρίσκει σωστά το μοντέλο του UPS

-Τέλος στο register  που κάνω στο site της APC, μου βγάζει ότι το UPS κατασκευάστηκε στις 29 Σεπτέμβρη 2016, ενώ το μακρόστενο χαρτί που είχε κολλημένο το UPS γράφει "DATE: 10/3/2016"

Υπάρχει περίπτωση να είναι ανακατασκευασμένο, ή τσάμπα ασχολούμαι?

Δημοσ.

Νομιζω τσαμπα ασχολεισαι, διαφοροι ελεγχοι μαλλον ειναι τα χαρτια οποτε αν δουλευει σωστα το αφηνεις. Η κουτα του ηταν σφραγισμενη?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

μόλις παρέλαβα ένα UPS της APC από το κατάστημα you.gr

-Μόλις άνοιξα το κουτί, υπήρχε κολλημένο πάνω στο UPS ένα χαρτί (μακρόστενο, σαν απόδειξη), το οποίο έγραφε πάνω "Quality assurance test, Revision 939" , και από κάτω έγραφε ένα-ένα διάφορα τεστ και τη λέξη "passed" δίπλα.attachicon.gif15419466_1482439028437254_1486536942_o.jpg

-Μέσα στην κούτα του UPS ήταν κολλημένο μέσα σε μια διάφανη συσκευασία το users manual το οποίο έχει πάνω ένα αυτοκόλητο που είχε τυπωμένο το serial number και κάποια άλλα πράγματα, αλλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι το χαρτάκι ήταν σκισμένο attachicon.gif15536609_1482439091770581_306029211_o.jpg

-Επίσης, το UPS έχει στο πίσω μέρος του σε ένα ταμπελάκι ένα serial number το οποίο (είναι ίδιο με αυτό που αναγράφει το μακρόστενο χαρτί που είχε κολλημένο πάνω του, αλλά) διαφέρει από αυτό του users manual, αν και όταν πάω να κάνω register και στα 2 serials βρίσκει σωστά το μοντέλο του UPS

-Τέλος στο register  που κάνω στο site της APC, μου βγάζει ότι το UPS κατασκευάστηκε στις 29 Σεπτέμβρη 2016, ενώ το μακρόστενο χαρτί που είχε κολλημένο το UPS γράφει "DATE: 10/3/2016"

Υπάρχει περίπτωση να είναι ανακατασκευασμένο, ή τσάμπα ασχολούμαι?

Θα αισθανόμουν και τυχερός στην θέση σου, μιας και μου δώσανε αυτό που τεσταριστηκε δειγματοληπτικά στην γραμμή παραγωγής.

• Like 1
Δημοσ.

τα προιόντα της APC, τεστάρονται πριν βγούν απο το εργοστάσιο!

Μην αγχώνεσαι άδικα !

Το ίδιο χαρτί είχε μέσα δικό μου, πολύπριζο APC . Quality Assurance από την γραμμή παραγωγής είναι   :)

Αν το προιόν είναι "καθαρό" χωρίς σημάδια, μην ασχοληθεις

Δημοσ.

Σημάδια, πέρα από της πρίζες, στις οποίες φαίνεται ότι έχει μπει προηγουμένως πρίζα(απλά υπάρχει ενα αποτύπωμα), πιθανόν για δοκιμη, δεν έχει πουθενά αλλού.

Οπότε δεν ασχολούμαι περισσότερο, και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. Προς το παρόν το έχω στην πρίζα να φορτίζει.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Και κάτι τελευταίο, οι επεκτάσεις εγγύησης πιστεύετε ότι αξίζουν? Μια για 3 χρόνια ας πούμε έχει 85 περίπου €

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...