Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα δύο είναι από τα πιο άσχημα και άχρηστα πράγματα που έχω δει σε αμάξι...ειδικά το δεύτερο βίντεο δεν το είχα ξαναδεί κιόλας αυτό με το camber!

Δεν εχεις δει αυτό.

https://youtu.be/bQptfdSCdhs

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχεις δει αυτό.

https://youtu.be/bQptfdSCdhs

Ω ρε φιλε...

Φαντασου και την αθεατη πλευρα ομως..

Τι δρομαρες θα εχουν εκει στη πολη τους για να τα κυκλοφορουνε αυτα!

Εδω ελλαδα λακουβες πχ ειτε ανηφορες πετρουπολη βυρωνα πειραιας θα σου ξυνεται συνεχεια απο κατω. Για αυτο το λογο δεν "ονειρευομαι" ποτε τετοια "αγωνιστικα" αμαξια.

Ειμαι τυπος κασκαη αντε ιμπιζα υπερυψωμενο..

Δημοσ.

Λέω και γω δε θα  βάλει κανείς το "δεν το ξανακάνω σε autobianchi"?
  :-D  :-D  :-D 
Την ανάρτηση της Bose την έχει βγάλει η Mercedes σαν επiλογή στην τελευταία S class.

Βέβαια δεν έχουν τη λειτουργία του να "πηδάει" τα εμπόδια!

Δημοσ.

E

Λέω και γω δε θα  βάλει κανείς το "δεν το ξανακάνω σε autobianchi"?
  :-D  :-D  :-D 
Την ανάρτηση της Bose την έχει βγάλει η Mercedes σαν επiλογή στην τελευταία S class.

Βέβαια δεν έχουν τη λειτουργία του να "πηδάει" τα εμπόδια!

Εδω εισαι αδελφε και ξεγνιασες!

• Like 1
Δημοσ.

moderator ακόμα νά τό κλειδώσεις κ αυτό  τό post μέ τόν προκλητικό  κ γελοίο αυτόν  τίτλο ????

μάλλον λόγω χριστουγέννων μαλάκωσες ...

Δημοσ.

moderator άκυρο, ο τιτλος ειναι κατα μια εννοια κυριολοκτικος, καθως δειχνει αυτοκινητα που κυκιολεκτικα πηδανε. Μαλλον μερικοι εδω μεσα εχουμε βρωμικα μυαλα και αμα δουμε κανα πιασαρικο τιτλο παει ο νους μας παντα στο κακο. 

υΓ. ο redhotstef ειναι κατι σαν φιλος μου , οποτε βλεπω θεματα η ποστ που εχει κανει, συνηθως του τα χωνω, ζηταω να του κλειδωθουν κτλ

Ευχαριστω φιλε!!

Δημοσ.

Δεν εχεις δει αυτό.

Για αποκριατικη παρελαση καλα ειναι.Αυτοι οι Γιαπωνεζοι ειναι των ακρων τελειως,ειναι ικανοι να φτιαξουν απο την τελειοτητα(πχ skyline) μεχρι το απολυτο ρεζιλικι(πχ το βιντεο που δειχνεις).

Δημοσ.

Για αποκριατικη παρελαση καλα ειναι.Αυτοι οι Γιαπωνεζοι ειναι των ακρων τελειως,ειναι ικανοι να φτιαξουν απο την τελειοτητα(πχ skyline) μεχρι το απολυτο ρεζιλικι(πχ το βιντεο που δειχνεις).

καλα δεν ειναι και μακρυα απο την πραγματικοτητα αυτα καθως ειναι γνωστοι για το ρεσιταλ κακασχημων αυτοκινητων οι σχιστοματηδες

πχ το νεο priusUSC60TOC161A021001.jpg

και το exterior-right-front.jpg

Δημοσ.

καλα δεν ειναι και μακρυα απο την πραγματικοτητα αυτα καθως ειναι γνωστοι για το ρεσιταλ κακασχημων αυτοκινητων οι σχιστοματηδες

πχ το νεο priusUSC60TOC161A021001.jpg

και το exterior-right-front.jpg

Δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσουν και τα δυο πολυ. Επισης δεν ξερω αν η κοινη γνωμη τα βρισκει οντως ασχημα, αν ανηκω στη μειοψηφια η τη πλειοψηφια.

Το ασχημοτερο λενε ειναι το fiat multipla. Αυτο οχι οτι μου αρεσει αλλα δεν το θεωρω απο τα ασχημοτερα.

Απορια: Γιατι δεν βγαζουν αυτοκινητα με πορτες που να ανοιγουν προς τα πανω;

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσουν και τα δυο πολυ. Επισης δεν ξερω αν η κοινη γνωμη τα βρισκει οντως ασχημα, αν ανηκω στη μειοψηφια η τη πλειοψηφια.

Το ασχημοτερο λενε ειναι το fiat multipla. Αυτο οχι οτι μου αρεσει αλλα δεν το θεωρω απο τα ασχημοτερα.

Απορια: Γιατι δεν βγαζουν αυτοκινητα με πορτες που να ανοιγουν προς τα πανω;

Το multipla ειναι γελοιο και εκτρωμα

Οπως και το Juke 

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά γελοίο ξεγελοίο (συμφωνώ), χωράει 3 άτομα εμπρός όμως. Μεγάλο ατού αυτό και πολύ μπροστά για τέτοιο αυτοκίνητο για την εποχή του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...