παπι Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και τα δύο είναι από τα πιο άσχημα και άχρηστα πράγματα που έχω δει σε αμάξι...ειδικά το δεύτερο βίντεο δεν το είχα ξαναδεί κιόλας αυτό με το camber! Δεν εχεις δει αυτό. https://youtu.be/bQptfdSCdhs 1
futureshock Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=3KPYIaks1UY παρτε ματι εδω αναρτηση απο την BOSE. Που λογω βαρους-κοστους αν θυμαμε καλα δεν εχει βγει στην παραγωγη . 2
redhotstef Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εχεις δει αυτό. https://youtu.be/bQptfdSCdhs Ω ρε φιλε...Φαντασου και την αθεατη πλευρα ομως.. Τι δρομαρες θα εχουν εκει στη πολη τους για να τα κυκλοφορουνε αυτα! Εδω ελλαδα λακουβες πχ ειτε ανηφορες πετρουπολη βυρωνα πειραιας θα σου ξυνεται συνεχεια απο κατω. Για αυτο το λογο δεν "ονειρευομαι" ποτε τετοια "αγωνιστικα" αμαξια. Ειμαι τυπος κασκαη αντε ιμπιζα υπερυψωμενο..
nickolas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Λέω και γω δε θα βάλει κανείς το "δεν το ξανακάνω σε autobianchi"? Την ανάρτηση της Bose την έχει βγάλει η Mercedes σαν επiλογή στην τελευταία S class. Βέβαια δεν έχουν τη λειτουργία του να "πηδάει" τα εμπόδια!
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 E Λέω και γω δε θα βάλει κανείς το "δεν το ξανακάνω σε autobianchi"? Την ανάρτηση της Bose την έχει βγάλει η Mercedes σαν επiλογή στην τελευταία S class. Βέβαια δεν έχουν τη λειτουργία του να "πηδάει" τα εμπόδια! Εδω εισαι αδελφε και ξεγνιασες! 1
redhotstef Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 E Εδω εισαι αδελφε και ξεγνιασες! https://www.youtube.com/watch?v=yZPDEkX-Puo Τι εφε ηταν αυτο ρε συ, ποτε γυριστικε η ταινια αυτη?? Ουαο! Back to the future φαση. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικα το εφε ειναι οοοοοολα τα λαφτα!!! :-D
aristos12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 moderator ακόμα νά τό κλειδώσεις κ αυτό τό post μέ τόν προκλητικό κ γελοίο αυτόν τίτλο ???? μάλλον λόγω χριστουγέννων μαλάκωσες ...
redhotstef Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 moderator άκυρο, ο τιτλος ειναι κατα μια εννοια κυριολοκτικος, καθως δειχνει αυτοκινητα που κυκιολεκτικα πηδανε. Μαλλον μερικοι εδω μεσα εχουμε βρωμικα μυαλα και αμα δουμε κανα πιασαρικο τιτλο παει ο νους μας παντα στο κακο. υΓ. ο redhotstef ειναι κατι σαν φιλος μου , οποτε βλεπω θεματα η ποστ που εχει κανει, συνηθως του τα χωνω, ζηταω να του κλειδωθουν κτλ Ευχαριστω φιλε!!
LouCi4er Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εχεις δει αυτό. Για αποκριατικη παρελαση καλα ειναι.Αυτοι οι Γιαπωνεζοι ειναι των ακρων τελειως,ειναι ικανοι να φτιαξουν απο την τελειοτητα(πχ skyline) μεχρι το απολυτο ρεζιλικι(πχ το βιντεο που δειχνεις).
adi32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Για αποκριατικη παρελαση καλα ειναι.Αυτοι οι Γιαπωνεζοι ειναι των ακρων τελειως,ειναι ικανοι να φτιαξουν απο την τελειοτητα(πχ skyline) μεχρι το απολυτο ρεζιλικι(πχ το βιντεο που δειχνεις). καλα δεν ειναι και μακρυα απο την πραγματικοτητα αυτα καθως ειναι γνωστοι για το ρεσιταλ κακασχημων αυτοκινητων οι σχιστοματηδες πχ το νεο prius και το
redhotstef Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 καλα δεν ειναι και μακρυα απο την πραγματικοτητα αυτα καθως ειναι γνωστοι για το ρεσιταλ κακασχημων αυτοκινητων οι σχιστοματηδες πχ το νεο prius και το Δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσουν και τα δυο πολυ. Επισης δεν ξερω αν η κοινη γνωμη τα βρισκει οντως ασχημα, αν ανηκω στη μειοψηφια η τη πλειοψηφια. Το ασχημοτερο λενε ειναι το fiat multipla. Αυτο οχι οτι μου αρεσει αλλα δεν το θεωρω απο τα ασχημοτερα. Απορια: Γιατι δεν βγαζουν αυτοκινητα με πορτες που να ανοιγουν προς τα πανω;
adi32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσουν και τα δυο πολυ. Επισης δεν ξερω αν η κοινη γνωμη τα βρισκει οντως ασχημα, αν ανηκω στη μειοψηφια η τη πλειοψηφια. Το ασχημοτερο λενε ειναι το fiat multipla. Αυτο οχι οτι μου αρεσει αλλα δεν το θεωρω απο τα ασχημοτερα. Απορια: Γιατι δεν βγαζουν αυτοκινητα με πορτες που να ανοιγουν προς τα πανω; Το multipla ειναι γελοιο και εκτρωμα Οπως και το Juke
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά γελοίο ξεγελοίο (συμφωνώ), χωράει 3 άτομα εμπρός όμως. Μεγάλο ατού αυτό και πολύ μπροστά για τέτοιο αυτοκίνητο για την εποχή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα