Zaytsev Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Η μια είναι xb270hu και η άλλη xg270hu. Στραβωμάρα... Thanx 1
MontzOlee Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα ! Επειδή διάβασα το thread Black66.gr αν δεν εχεις ήδη αγοράσει οθόνη θα σε παρότρυνα να πάρεις αυτή που ειπε στα πρώτα post ο XMorsX : https://geizhals.eu/aoc-agon-ag271qg-a1472102.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Ειμαι κάτοχος της εδω κ ενα μηνα κ ειμαι ευτυχής . Ωραιο design, με ολα τα καλούδια του gaming που ζητάς (όπως και εγω οταν έψαχνα )κ με τιμη έως τα 700 άλλη δεν θα βρεις με ολα αυτα .. Εμένα μου βγήκε στα 690€ απο Amazon.it . Τωρα επειδή διάβασα το θέμα κ αναφέρεστε σε αγορά μονο απο εγχώριο μαγαζί δεν εχω να πω κατι αλλα το Amazon μονο μαγαζί της σειράς δεν ειναι .. αν ειναι να σου κάτσει το λαχείο να ταλαιπωρηθείς και στην εγχώρια αλλα κ απ έξω αγορά την ίδια ταλαιπωρία θα τραβήξεις άντε με κάποιες λίγες μέρες καθυστέρηση. Ακρη θα βγάλεις παντως. Ελπιζω να βοήθησα κ ειμαι εδω αν θες φωτογραφίες οι περαιτέρω πληροφορίες . Οτι κ αν επιλέξεις ευχομαι να το χαρείς 1
black66.gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βρήκα αυτό το μόνιτορ Acer XB270HU ελαφρώς μεταχειρισμένο από φίλο στα 450 ευρώ.Από ότι βλέπω πληρεί ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις.Αξίζει; Χθές παρέλαβα την οθόνη.Έπαθα την πλάκα μου.Ακόμα προσπαθώ να μαζέψω τα σαγόνια μου.Άμα δεν έχεις δεί "ιδίοις όμμασι" 1440p, ips,144hz,g sync,όλα μαζί σε μια οθόνη δεν το πιστεύεις με τίποτα.Η απόλυτη μέχρι στιγμής εμπειρία στο fps gaming! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από black66.gr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα