Avatar_GR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 160 ευρώ2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτογραφίες, Σερφάρισμα, youtube, Facebook3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 η 5.5 ίντσες4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι, οποσδήποτε7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Όχι9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 6 και πάνω10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εξωτερικό12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Ακούω προτάσεις από τους γνώστες... Ευχαριστώ
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ή απάντηση σε όλα αυτά είναι μία Xiaomi redmi note 3 pro Και καθαρισες! Και καλές κάμερες,και μεγάλη μπαταρια,και 5.5" πολύ καλή οθόνη και γενικά ή μισή Ελλαδα έχει αυτο το κινητό 1
Avatar_GR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Σε ενδιαφέρει να έχει Ελληνικά ? Όχι δεν με ενδιαφέρει Ή απάντηση σε όλα αυτά είναι μία Xiaomi redmi note 3 pro Φαίνεται τίμιο κινητό το xiaomi redmi note 3 pro. Η κάμερα είναι γρήγορη στις φωτογραφίες η πατάς και περιμένεις;;;
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ή απάντηση σε όλα αυτά είναι μία Xiaomi redmi note 3 pro Και καθαρισες! Και καλές κάμερες,και μεγάλη μπαταρια,και 5.5" πολύ καλή οθόνη και γενικά ή μισή Ελλαδα έχει αυτο το κινητό Και το Xiaomi Redmi Note 4 ας δει 1
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Όχι μία χαρά γρήγορη είναι ή κάμερα του ή πίσω Από την μπροστινή κάμερα απλά μην περιμένεις πολλά. Ναι αν θέλεις τσεκαρε και το redmi note 4 1
imoaix Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 xiaomi εχω αλλα γενικοτερα σε ολα τα xiaomi η καμερα ειναι μετρια για ολα τα υπολοιπα ειναι τρελα vfm αλλα ο op ζητησε 2 πραγματα, δικαρτο και καλη καμερα 1
torq Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και καλές κάμερες,και μεγάλη μπαταρια,και 5.5" πολύ καλή οθόνη και γενικά ή μισή Ελλαδα έχει αυτο το κινητό κι εγώ περιμένω να παραλάβω ένα xiaomi τις επόμενες μέρες. αλλά αυτό για τη μισή ελλάδα επέτρεψε μου να διαφωνήσω. δεν έχω δει ποτέ άτομο με xiaomi. τα διάφορα τεχνολογικα φορουμς σε καμιά περίπτωση δεν αντανακλούν την κατάσταση που υπάρχει έξω.
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τότε υπάρχουν xiaomi μόνο εκεί π βγαινω εγώ Τεσπα πάντως θέλω να πω ότι αρκετός κόσμος που παλια τα έβλεπε καχύποπτα τώρα τα προτιμά και όλο και περισσότερος κόσμος ψαχνετε πλέον και δεν πέφτει με τα μουτρα σε ακριβά κινητά. Γιατί με ένα xiaomi 150€ μπορείς να δεις στα ίσια ένα γνώστης μάρκας αξίας 300€ Απλά δεν θα είναι πχ samsung αλλά xiaomi. 1
Avatar_GR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 xiaomi εχω αλλα γενικοτερα σε ολα τα xiaomi η καμερα ειναι μετρια Ακριβώς αυτό. Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να είναι δίκαρτο και να έχει καλή(και γρήγορη) κάμερα.
imoaix Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 αν δεν θες πολλα πολλα απο το κινητο σου παρε ενα lumia 730 η ενα 640 κ ΜΗΝ του περασεις windows mobile 10
Avatar_GR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν κάνω την υπέρβαση στα χρήματα και πάρω το xiaomi mi5 θα αξίζει η διαφορά στην κάμερα σε σχέση με του xiaomi redmi note 4 ;
imoaix Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 αν θες καλη καμερα μην κοιτας κινεζικα ουτε για αστειο
Avatar_GR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 αν θες καλη καμερα μην κοιτας κινεζικα ουτε για αστειο Δεν συμφωνώ φίλε, λίγο που το έψαξα, το xiaomi mi5 και mi5s φαίνεται να έχει πολύ αξιόλογη κάμερα. Σίγουρα δεν έχει την κάμερα του i-phone η του samsung s7...αλλά για τα χρήματα του φαίνεται πολύ δυνατή η κάμερα.
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εγω σε ρωτησα πριν για τα Ελληνικα(οχι τυχαια)και επειδη ειπες οτι θες να ξεπερασης το μπατζετ σου,μου δινεις λοιπον αφορμη να σου πω γι'αυτο εδω https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-letv-max-2-x820 Επεξεργαστη του HTC10 και με καμερα 21.5mpx τις Sony Απλος ξερω οτι αυτα δεν εχουν Ελληνικα. Αμα θες ψαχτω......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα