Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TANGLEWOOD

Ένα καινούριο παιχνίδι για την αγαπημένη και αειθαλή μας κονσόλα βρίσκεται στα σκαριά αυτόν τον καιρό. Πρόκειται για το Tanglewood όπου ο παίκτης χειρίζεται ένα πλάσμα ονόματι Nymn που μοιάζει με αλεπουδάκι. Ο Nymn έχει αποκοπεί από την αγέλη του και προσπαθεί να επιστρέψει σε αυτήν σώος και ασφαλής. Ο κόσμος στον οποίο περιπλανιέται είναι όμως γεμάτος κινδύνους ειδικά τη νύχτα, όπου τερατώδη πλάσματα λιγουρεύονται τον νοστιμούλη Nymn. O Nymn θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους κινδύνους αλλά και να αναπτύξει τις δυνατότητές του βοηθώντας μικρά πλασματάκια, τα Fuzzls.

Το παιχνίδι βρίσκεται υπό την αναζήτηση χρηματοδότησης στο Kickstarter και αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2017. Υπάρχει όμως demo rom όπου μπορούμε να τη κατεβάσουμε και να το θαυμάσουμε είτε σε emulator είτε στην κονσόλα μας (μέσω everdrive).

CxaRTcLWEAECYXy.jpg:large

Οι περγαμηνές του παιχνιδιού φαίνονται εξαιρετικές στα μάτια μου, αυτό που δίνει πολύ προστιθέμενη αξία κατά την άποψή μου είναι ότι οι δημιουργοί του χρησιμοποιούν τους πατροπαράδοτους τρόπους ανάπτυξης παιχνιδιών για Mega Drive, όπως ακριβώς χρησιμοποιούνταν στα χρόνια της δόξης του. Δηλαδή χρησιμοποιούν ένα αυθεντικό Mega Drive/Mega CD Dev Kit, γράφοντας το παιχνίδι αποκλειστικά σε assembly. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον δημιουργό να παρουσιάζει το συλλεκτικό και σπάνιο Dev Kit

9777deb85ef90bbf488000f1d8167401_origina

[video=youtube;GH94fKtGr0M]

• Like 3
Δημοσ.

Τελειο! Δεν παιζω με αυτη την κονσολα αλλα μου αρεσει καθε εργο καρδιας, μακαρι να δρομολογηθει και να υπαρξει!

Respect

Δημοσ.

Η εκστρατεία στο KS είχε επιτυχές τέλος, έπιασε μάλιστα και 2 stretch goals όπου το ένα είναι μεταφορά του παιχνιδιού και για το Dreamcast!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...