Relar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα! Θα ηθελα μια συμβουλη για αγορα 55" Tv. εχω καταληξει στην sony kd-55xd7005 με τιμη 799. Την εχει καποιος? αξιζει για τα χρηματα αυτα η υπαρχει κατι καλυτερο σε ιδια τιμη; ευχαριστω εκ των προτερων!
Age4Greeks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ίσως να μην πετύχεις κάτοχο συμφορουμίτη. Τα έχει πάει καλά στις κριτικές, γενικά είναι μια καλή entry level 4Κ τηλεόραση με IPS panel όμως. Έχει χαμηλό input lag και ενδείκνυται για gaming. Πάνε αν μπορείς δες την από κοντά. Αν θες ευρείες γωνίες θέασης θα σου ταιριάζει, αν όχι ίσως να έβλεπες και την Samsung 50KU6000. Review:http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x700d
Rebel21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα! Θα ηθελα μια συμβουλη για αγορα 55" Tv. εχω καταληξει στην sony kd-55xd7005 με τιμη 799. Την εχει καποιος? αξιζει για τα χρηματα αυτα η υπαρχει κατι καλυτερο σε ιδια τιμη; ευχαριστω εκ των προτερων! Καλούτσικη για γενική χρήση με καλό smart κομμάτι.Καλή για gaming.τεράστιο μείον η απουσία local dimming οπότε θα έχει πολύ χαμηλό contrast 1000:1 περίπου λόγο ips. Η ku6000 που προτείνει ο φίλος έχει παρουσιάσει μεγάλο ποσοστό προβληματικων πάνελ. Μακριά από τις σαβουρες της lg.
Age4Greeks Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Η ku6000 που προτείνει ο φίλος έχει παρουσιάσει μεγάλο ποσοστό προβληματικων πάνελ. Είναι ίσως το πιο αμφιλεγόμενο μοντέλο του 2016. Επειδή είναι value for money επιλογή έχει πουλήσει αρκετά και οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες. Υπάρχουν χρήστες πολύ ενθουσιασμένοι και κάποιοι απογοητευμένοι (ίσως να φταίει ότι δεν παίζουν αρκετά με τις ρυθμίσεις). Από ό,τι φαίνεται είναι λίγο λαχείο φάση.
Godaemon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά μιας και άνοιξε ο φίλος το θέμα και ψάχνω για το πατέρα μου τηλεόραση 55'' Βλέπει απο τα 3 μέτρα. Βλεπει κυρίως κανάλια τηλεόρασεις και απο ταινίες οτι του κατεβάσω απο το internet. Οχι τρελές αναλύσεις. Κοιταγαμε τις φετινές και είναι οι περισσότερες 4K και έλεγα μήπως να πήγαινα σε FHD. Άρχικά κοιτούσαμε την 55ku6400 και έχω σταμπάρει και την 55j6300 (περσινό FHD μοντέλο). Δεν ξέρω κατά πόσο θα καταλάβει διαφορά με την ku6400 και λέω μήπως μείνω σε FHD. Σε σειρές τύπου ku6000 δεν θέλω να πάω γιατί έχω διαβάσει πολλά...
Relar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 παιδια καλημερα! ευχαριστω για της απαντησεις! η αληθεια ειναι οτι πηγα απο κοντα να τις δω... με επισε το android γιατι χρησιμοποιω το kodi και δεν ηθελα να μπλεξω με screen mirroring η καλωδια..την αγορασα και την χρησιμοποιησα 2 μερες... αρντικα σιγουρα το μαυρο που φενεται γκριζο ο εντονος λευκος φωτισμος που φενεται στο μαυρο... θετικα αμεση συνδεσημοτιτα , πολυ καλη ικονα απο δοαφορετικη γωνια και το kodi που ειναι θεωρω οτι πιο σημαντικο θα μπορουσα να εχω Καλούτσικη για γενική χρήση με καλό smart κομμάτι.Καλή για gaming.τεράστιο μείον η απουσία local dimming οπότε θα έχει πολύ χαμηλό contrast 1000:1 περίπου λόγο ips. Η ku6000 που προτείνει ο φίλος έχει παρουσιάσει μεγάλο ποσοστό προβληματικων πάνελ. Μακριά από τις σαβουρες της lg. στα ιδια χρηματα ασχετα με το android θα μπορουσα να παρω κατι αλλο;
Age4Greeks Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μιας και άνοιξε ο φίλος το θέμα και ψάχνω για το πατέρα μου τηλεόραση 55'' Βλέπει απο τα 3 μέτρα. Βλεπει κυρίως κανάλια τηλεόρασεις και απο ταινίες οτι του κατεβάσω απο το internet. Οχι τρελές αναλύσεις. Κοιταγαμε τις φετινές και είναι οι περισσότερες 4K και έλεγα μήπως να πήγαινα σε FHD. Άρχικά κοιτούσαμε την 55ku6400 και έχω σταμπάρει και την 55j6300 (περσινό FHD μοντέλο). Δεν ξέρω κατά πόσο θα καταλάβει διαφορά με την ku6400 και λέω μήπως μείνω σε FHD. Σε σειρές τύπου ku6000 δεν θέλω να πάω γιατί έχω διαβάσει πολλά... Θα έλεγα να πας για Full HD, δεν νομίζω ότι ο πατέρας σου θα χρειαστεί 4Κ. Αλλά γιατί κυρτή; μπορείς να πας και στη J6200. Μια άλλη λύση είναι κι αυτή:https://www.skroutz.gr/s/6441059/Panasonic-TX-55CS630.html Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2016 από Age4Greeks
Rebel21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 παιδια καλημερα! ευχαριστω για της απαντησεις! η αληθεια ειναι οτι πηγα απο κοντα να τις δω... με επισε το android γιατι χρησιμοποιω το kodi και δεν ηθελα να μπλεξω με screen mirroring η καλωδια..την αγορασα και την χρησιμοποιησα 2 μερες... αρντικα σιγουρα το μαυρο που φενεται γκριζο ο εντονος λευκος φωτισμος που φενεται στο μαυρο... θετικα αμεση συνδεσημοτιτα , πολυ καλη ικονα απο δοαφορετικη γωνια και το kodi που ειναι θεωρω οτι πιο σημαντικο θα μπορουσα να εχω Καλορίζικη. Το μαύρο θα ήταν πολύ πολύ καλύτερο αν είχε local dimming.Τριπλασια αντίθεση και πάνω θα είχες και απόλυτο μαύρο στις εναλλαγές σκηνών που μαυριζει τελείως η οθόνη.
Relar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλορίζικη. Το μαύρο θα ήταν πολύ πολύ καλύτερο αν είχε local dimming.Τριπλασια αντίθεση και πάνω θα είχες και απόλυτο μαύρο στις εναλλαγές σκηνών που μαυριζει τελείως η οθόνη. ευχαριστω πολυ!! ναι δυστιχος δεν εχει και δυσκολευομαι να το συνηθισω..! ρε συ σορρυ κιολας απλα επιδη βλεπω οτι γνωριζεις σε αυτα τα χρηματα μπορουσα να παρω κατι αλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα