SSS787878 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 τι εγινε ρε παιδια; κανεις δεν ξερει; οσοι ανεφεραν οτι το εχουν κανει ή οτι κατι ξερουν πανω στο θεμα; θα το κλεισουμε ετσι αδοξα το post? :!: :!: :!:
Ledis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Φίλε Ledis κατέβασα και έτρεξα το AdvanceCallCenter. To πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν ότι μόνο την πρώτη φορά αναγνώριζε τις κλήσεις. Κάθε άλλη φορά εβγαζε Ν/Α και στη συνέχεια μου έβγαζε μήνυμα λάθους και έκλεινε η εφαρμογή. Μήπως ξέρεις γιατί; File mou pio version katebases? An thes na sou steilw mia ekdosi pou exw kai mou douleuei edw kai polla xroxia. SSS787878, paizei rolo kai to Modem pou exeis, paei polis kairow apo tote pou asxolithika me tin anagnorisi sto PSTN, alla thimame oti sto teleutaio modem mou Zoom V92 me Lucent chip den leitourgouse. Prin apo auto eixa ena me connexant chip kai douleue mia xara. Perisotera gia PSTN den mporo na sou pw, dystixos den thimame
wert Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 SSS787878 Προτάθηκαν κάποια προγράμματα για αυτή τη δουλειά. Πήρες κάποιο να το δοκιμάσεις και δεν σου έκανε; Τότε δοκίμασες κάποιο άλλο; Φυσικά όπως προαναφέραμε για να έχεις αναγνώριση κλήσης θα πρέπει αυτή να υποστηρίζεται από τη γραμμή σου είτε έχεις λοιπόν isdn ή πληρώνεις κάποιο πάγιο και στην ενεργοποιεί ο οτε. Απο εκεί και πέρα κάθε πρόγραμμα που θα δοκιμάσεις θα σου πει αν μπορεί να το κάνει και αν όχι γιατί. Ίσως το(τα) μόντεμ που έχεις να μην το υποστηρίζουν κιόλας. Τα προγράμματα για παράδειγμα που μπορούν να δώσουν αναγνώριση κλήσης μέσω netmod δεν το θέλουν στη σειριακή θύρα αλλά στην usb και φυσικά με capi drivers. Κάτι που από τους περισότερους χρήστες του netmod αποφεύγεται για ευνόητους λόγους. Για περίεργους λόγους αν συνδέσεις το netmod στην usb θα δείς ότι δεν έχεις δει μέχρι τώρα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το modem spy και η αναγνώριση κλήσης(ο αριθμός) γίνεται μέσω εσωτερικού 56kb modem όπως και πολλα προγράμματα θα δείς ότι ζητάνε. Και επειδή όλα τα προγράμματα δεν υποστηρίζουν όλα τα μόντεμ γιαυτό είναι υπόθεση του καθενός ξεχωριστά να κάνει δοκιμές στα προγράμματα και να βρεί αυτό που νομίζει σαν καλύτερο. Κάποιες δυσκολίες στο σετάρισμα θα τις ξεπαράσεις ίσως μετά από πολλές δοκιμές.
SSS787878 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 φιλε wert δεν περιμενω μια ετοιμη λυση για να την εφαρμοσω απλα γιατι οπως θα ειδες και στην αρχη του post στην ερωτηση αν με pstn εχεις αναγνωριση κλησεων απαντησα στον φιλο αρνητικα και αυτο διοτι ετσι το ηξερα μεχρι τωρα τουλαχιστον. μαθαινοντας λοιπον οτι καποιοι εχουν επιτυχει αυτο που μεχρι προτινος πιστευα οτι δεν γινονταν ευλογο ειναι να μου δημιουργηθουν αποριες στις οποιες θα ηθελα μια απαντηση. τωρα οσον αφορα αν εχω δοκιμασει καποια προγραμματα η αληθεια ειναι οτι ναι εχω δοκιμασει πολλα αλλα κανενα δεν δουλεψε. βεβαια δεν ειχα υπολογισει τον παραγοντα modem μεχρι τωρα τουλαχιστον διοτι το δοκιμασα και σε ενα ακομα modem,εκτος του δικου μου αλλα ουτε και εκει δουλεψε. ισως λοιπον να εφταιγαν τα συγκεκριμενα μοντεμ. το γεγονος παντως οτι δουλευει σε καποιους μου δινει το κινητρο να το ψαξω κι αλλο. εγω εχω crypto extra pci modem 56αρι το οποιο και θεωρω αριστο μοντεμ ετσι δεν μου περασε ιδιαιτερα απο το μυαλο να επικεντρωθω τοσο στο μοντεμ οσο στο σωστο προγραμμα τουλαχιστον μεχρι σημερα.
mikaha Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 http://www.faethon.net/isdncli/ - Πολύ καλό αλλά λειτουργεί καλύτερα με ΤΑ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 http://www.faethon.net/isdncli/[/b'] - Πολύ καλό αλλά λειτουργεί καλύτερα με ΤΑ. Πολυ καλο αλλα νομιζω λειτουργει μονο με ΤΑ. Με netmod δεν νομιζω να τα καταφερα κανεις.... :twisted: :twisted: :twisted:
mosestak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Yparxei kai to 'Phone Collector' sth diey8ynsh http://phonecollector.cjb.net/, to opoio xrhsimopoiw panw apo 1 xrono kai doyleyei poly kala (me ashmanta mikra provlhmata), to opoio kanei anagnwrish eiserxomenwn klhsewn kai krataei kai tis exerxomenes klhseis!!
HackerWerger Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Εγώ αυτό που χρησιμοποιώ είναι το RVScom Plus 3. Φοβερό πρόγραμμα που δεν κάνει μόνο αναγνώριση.. Μεταξύ των άλλων είναι τηλεφωνητής, στέλνει και δέχεται fax και έχει δυνατότητα να κάνεις κλήση από το PC και σαν videophone P.S Λειτουργεί με TA KAI με Netmod :wink:
Anonymous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 paidia opoios exei dsl (xoris isdn apo pano) ti ginetai?
giannis2001 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Gia exigiste gia poio logo den einai kalo na vazei kaneis to netmod stin USB? Epeidi egw ekei to exw sindedemeno kai me anisixisate kapws...
Adavis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Όπως έχω αναφέρει και ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=363361&highlight= Λειτουργούν άψογα σε Windows Me Ελληνικά και με PSTN αφού πρώτα : 1. Ενεργοποιήσεις την αναγνώριση απο ΟΤΕ 2. Το modem σου το υποστηρίζει(σίγουρα τα Micronet και US Robotics) "Λοιπόν αφού δοκίμασα πάνω απο δέκα προγράμματα τελικά κατέληξα και προτείνω τα εξής : Νο 1 : Audio Caller ID 1.1 (είναι πολύ μικρό λειτουργικότατο και πανεύκολο και είναι αυτό που χρησιμοποιώ) Νο2 : Picture Caller ID 2.0 (επίσης πολύ μικρό και ελαφρύ αλλά λίγο πιο άβολο πάντως με ομορφότερο περιβάλλον) Νο3 : Advanced Call Center 5. 0. 1. 650 (υπερπλήρες πρόγραμμα ακόμα και για καταγραφή κλήσεων αλλά δεν εμφανίζει ποιός σε καλέι στα ελληνικά και άψογο περιβάλλον) Νο 4 : ΑnalogX CallerID 1.1 (To μόνο freeware χωρίς registration) No 5 : ModemSpy 3.2 (και αυτό υποστηρίζει καταγραφή κλήσεων αλλά ...) Να τονίσω απλά οτι με ενδιέφερε πάρα πολύ να υποστηρίζει αλλαγή γραμματοσειράς(Νο 1) για να βλεπω ποιός με καλεί και απο μακριά και να είναι πολύ ελαφρύ...) Προτείνω ανεπιφύλακτα τα Νο1 και Νο2 αν θέλετε κάτι χωρίς πολλές απαιτήσεις και το Νο 3 για πλήρη τηλεφωνική σουίτα... Ελπίζω να βοήθησα!!! " Δυστηχώς σε Windows XP Home Gr ΔΕΝ κατάφερα να δουλέψει ΚΑΝΕΝΑ απο τα παραπάνω... Αν κάποιος έχει βρεί λύση με το θέμα αυτό με PSTN και Windows XP ας ποστάρει τον παρακαλώ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
gorge18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 einai sosti i diefthinsi tou RVScom Plus 3 ??? den mpenei
nio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 yiannis.supergoal.gr aplo, grigoro, elliniko, kai me to onoma moy!!! (panta ta egxoria proionta einai ta kalytera!!!) to doyleya xronia xoris problem!!! try it.....
vangos40 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 o filos adavis exei apolito dikio se oti leei, kai idika gia ta modem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.