gorge18 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 kalimera psaxno programa anagnorisis kliseon se pc me isdn na einai dokimasmeno kai na <<litourgi>> giati dokimasa (meta apo search) pola programata kai kanena den leitourgei eyxaristo
Cristina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 http://www.outopia.gr/ntcontrol.htm Το χρησιμοποιώ 7-8 μήνες χωρίς πρόβλημα.
mpulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά μπορώ να έχω αναγνώρηση κλήσεων σε PC (Win XP Pro Gr) αλλά με απλή PSDN σύνδεση;
SSS787878 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά μπορώ να έχω αναγνώρηση κλήσεων σε PC (Win XP Pro Gr) αλλά με απλή PSDN σύνδεση; φιλε μου δυστυχως οχι, δεν γινεται.
dub Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 εγώ έχω το moony(http://www.emtec.com). Μιλάμε πως δουλεύει άψογα έδώ και χρόνια με μια isdn κάρτα που έχω. ΔΕΝ ξέρω με το netmod αν δουλεύει. Έχει και λειτουργεία fax sending & receiving η οποία δουλεύει ωραιότατα και αυτόματο τηλεφωνητή!! Δοκίμασε το.
wert Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 dub, εγώ έχω το moony(http://www.emtec.com). Μιλάμε πως δουλεύει άψογα έδώ και χρόνια με μια isdn κάρτα που έχω. ΔΕΝ ξέρω με το netmod αν δουλεύει. Έχει και λειτουργεία fax sending & receiving η οποία δουλεύει ωραιότατα και αυτόματο τηλεφωνητή!! Δοκίμασε το. Αφού λές ότι δουλεύει άψογα ας το δοκιμάσουμε και αυτό. Εγώ πάντος έχω το modem spy και μπορώ να πώ ότι δουλεύει καλούτσικα. Βέβαια δεν θέλει το isdn αλλά ένα απλό μοντεμάκι που να υποστηρίζει voice . Ρίξτε μια ματιά και εκεί.
fratzeskos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά μπορώ να έχω αναγνώρηση κλήσεων σε PC (Win XP Pro Gr) αλλά με απλή PSDN σύνδεση; φιλε μου δυστυχως οχι' date=' δεν γινεται.[/quote'] Anagnwrisi mporeis na exeis kai se PSTN grammi alla kai se ISDN. H diafora einai pws stin PSTN einai epipleon upiresia kai sou xrewnoun kapoia epiplewn europoula ston logariasmo sou, enw stin ISDN simperilamvante stis basikes upiresies. Aitisi gia anagnwrisi mporeis na kaneis kai online apo to site tou ote.
Cristina Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 fratzeskos, ο Μπούλης, θέλει να έχει αναγνώριση κλήσεων σε PC με PSTN και αυτό νομίζω κι εγώ πως δεν γίνεται. Αναγνώριση γενικότερα, φυσικά και μπορεί να έχει. dub, τί είναι ISDN κάρτα; :oops: :roll:
Boban Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Ginete, ego xrisimopio to picture caller id apo http://www.modemtools.com edo kai 5-6 mines me pstn kai douleuei apsoga. Alla den eimai sigouros oti ginete me ola ta modem
wert Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 dub, Μιλάμε πως δουλεύει άψογα έδώ και χρόνια με μια isdn κάρτα που έχω Ωραίο το moony Προσπάθησα να το δοκιμάσω αλλά προφανώς θέλει capi drivers και φυσικά να συνδεθεί το netmod στην usb. To αναβάλω αυτή τη στιγμή γιατί βαριέμαι την φασαρία να κάνω αυτές τις αλλαγές αλλά θα το έχω υπόψιν μου. Αλλά δεν μου τη γλυτώνει.
mpulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Φίλε boban κτέβασα και δοκίμασα το πρόγραμμα που λές αλλά μόνο ήχο εισερχόμενης κλήσης μου έβγαλε. Ούτε αριθμό ούτε τίποτα άλλο, και φυσικά όταν δεν ήμουν στο internet. μπορείς μήπως να μου πεις τι ρυθμίσεις του έχεις βάλει;
Nemo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 paidia ginete me pstn i anagnorisi to paliotornado to opoio exo mono gia leitoyrgeia fax (to leo etsi giati apo apodosi san modem einai -max52 usual 50kati se isdn(sto netmod) eno se pstn max 40 usual 37kati ) me toys drivers toy cd kai to winfax 10 anagnorizei to caller id ....) psakste paliotera sxetika topics prepei na ypostirizei <fsk shmatodosia > gia na leitoyrgei i anagnorisi klisis kai fysika ,na yparxei to katallilo programma ,opos kai na exei energopoiithei me to katallilo string i dynatotita an einai apenergopoiimeni....
Ledis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 To kalitero kata emena programa gia anagnorisi kliseon se PC einai to AdvanceCallCenter. Exei kai driver gia to NetMod tou Ote To exw doulepsei kai me PSTN grami kai me ISDN. Gia anagnorisi se PSTN enoeitai oti prepei na exeis kaneic energopoiisi apo ton OTE, etsi. Gia na min pedeuomaste adika
mpulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Φίλε Ledis κατέβασα και έτρεξα το AdvanceCallCenter. To πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν ότι μόνο την πρώτη φορά αναγνώριζε τις κλήσεις. Κάθε άλλη φορά εβγαζε Ν/Α και στη συνέχεια μου έβγαζε μήνυμα λάθους και έκλεινε η εφαρμογή. Μήπως ξέρεις γιατί;
SSS787878 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 αν γνωριζει καποιος πως δουλευει η αναγνωριση κλησεων με pstn καλο ειναι να δωσει μια ολοκληρωμενη απαντηση δηλ. με ποιο προγραμμα και με τι ρυθμισεις το εχει καταφερει αυτο. νομιζω οτι ειναι κατι που ενδιαφερει πολλους και εμενα προσωπικα. ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.