Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τι σημαινει αυτο?οτι εχει αποδεκτη συμπεριφορα?μια διαδρομη στο δευτερο ποδι χαλκιδικης,και μια ημερα στην μοναδικη πιστα οχηματων στα βαλκανια,στα σερρας,θα σας εδειχνε την πραγματικοτητα ,αλλα τα επιχειρηματα σας ειναι αφοπλιστικα,οποτε,δεν μπορω να γεμισω το μυαλο σας με εμπειρια.εδω ο αλλος δεν γνωριζει το γνωμικο του παππου με τα αμπελοχωραφα,τι να λεμε τωρα.

Μιλάς λες και είσαι ο μοναδικός που έχει περάσει απο Χαλκιδική και έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Να σου αναφέρω οτι έχει περάσει > 10 φορές απο όλα τα πόδια της Χαλκιδικής και έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το συγκεκριμένο αμάξι, χωρίς παράπονα απο τους επιβάτες και τον οδηγό όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά του

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοω οτι ο σκοπος του μαντρα,δεν ειναι να πουλησει,αλλα να εξαπατησει ξεκαθαρα.οταν δεν υπαρχει τιμωρια για αποδεδειγμενη απατεωνια,αυτη ειναι η αγορα.θελει προσοχη.....γιατι δεν κοιταζεις απο ιδιωτη.αυτα που κοιτας,τα πηραν οι μαντραδες για ξεροκοματο και τα πουλανε τοσο.....βρες την πηγη,μην βαζεις μεσαζοντα.....

Οι ιδιώτες τα πουλάνε κάπως έτσι:

https://www.car.gr/8795392-toyota-celica-gt-four <3 <3 <3 

Και τσιμπημένα γιατί και αυτοί βάζουν την αποχώρηση του έρωτά τους 

Μιλάς λες και είσαι ο μοναδικός που έχει περάσει απο Χαλκιδική και έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Να σου αναφέρω οτι έχει περάσει > 10 φορές απο όλα τα πόδια της Χαλκιδικής και έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το συγκεκριμένο αμάξι, χωρίς παράπονα απο τους επιβάτες και τον οδηγό όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά του

Που να σας μιλήσω για το κλάρους μου για το τι αμάξι είναι. 

Ας μην καφιόμαστε τα αμάξια μας και το τι δρομολόγια έχουμε κάνει, όπως και τις γνώσεις μας. 

Ας λήξει κάπου το θέμα για να μην κλειδωθεί εξαιτίας σας το topic. 

• Like 1
Δημοσ.

καλα,αυτο που παρεθεσες,μην διανοηθεις να το συγκρινεις με τα προηγουμενα,και μην σκεφτεις να αγορασεις κατι τετοιο,αν δεν εχεις βενζιναδικο.

εργοστασιακα τα παντα?αναρτησεις,φρενα  κλπ?

Δημοσ.

τοτε εχετε χαμηλα στανταρ.

evoracing οτι οχημα και να διαλεξεις,καλεσε την spotmechanikκαπως.......τα χρηματα που θα παρουν ,ειναι απο τα λιγα που αξιζει να δωσεις για μεταχειρα .θα βρουν οτι θεμα εχει το οχημα.

Δημοσ.

τοτε εχετε χαμηλα στανταρ.

evoracing οτι οχημα και να διαλεξεις,καλεσε την spotmechanikκαπως.......τα χρηματα που θα παρουν ,ειναι απο τα λιγα που αξιζει να δωσεις για μεταχειρα .θα βρουν οτι θεμα εχει το οχημα.

Ααααα δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ πολύ! 

Πόσο χρεώνουν περίπου? 

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν εχουν οι αλλοι χαμηλα στανταρ εσυ εχεις πολυ υψηλα!

Το fiesta ειναι ενα μικρο αμαξι πολης που μ εναν καλο κινητηρα θα σε παει και ταξιδι. Αντικειμενικα οσοι το οδηγουν μιλανε για πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα, κι επειδη εχω οδηγησει κι εγω, μπορω και προσωπικα να το επιβεβαιωσω.

Αν περιμενεις απ το fiesta τη σταθεροτητα μιας κατηγοριας c-class ή sport coupe, τοτε απλα εχεις λαθος αμαξι και το κρινεις αδικα.

• Like 2
Δημοσ.

Ααααα δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ πολύ!

Πόσο χρεώνουν περίπου?

κάνα 70 αρι πανω κατω
Δημοσ.

το αέριο δεν είναι κακό.ο συνδιασμός όμως με βαρύ ποδι,θα βγαλει θέματα.και εσύ,λογ. ηλικιας αλλά και αγάπης προς την αυτοκίνηση,θα αποκτήσεις βαρύ ποδι,οποτε,καλό είναι να τα αποφευγεις τα αεριούχα.κατεβα -άλλαξε κατηγορία.στην θέση σου,θα χτυπουσα ενα ε36 και θα εκανα παιχνιδι με την πίσωκουνα.

• Like 1
Δημοσ.

το αέριο δεν είναι κακό.ο συνδιασμός όμως με βαρύ ποδι,θα βγαλει θέματα.και εσύ,λογ. ηλικιας αλλά και αγάπης προς την αυτοκίνηση,θα αποκτήσεις βαρύ ποδι,οποτε,καλό είναι να τα αποφευγεις τα αεριούχα.κατεβα -άλλαξε κατηγορία.στην θέση σου,θα χτυπουσα ενα ε36 και θα εκανα παιχνιδι με την πίσωκουνα.

Όχι δεν έχω καθόλου βαρύ πόδι. Εξάλλου έχεις την επιλογή να το αλλάξεις σε βενζίνη έτσι?

Δημοσ.

Γιατι δεν κοιτας mx5?

Δεν μου αρέσει καθόλου τέτοιου τύπου αμάξι. 

Τόσο μικρά δεν τα θέλω. 

Να νιώθεις και λίγο ασφαλής στο αμάξι που οδηγάς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...