Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις θεμα να καταλαβεις τι εγραψα,και εχεις και θρασος να δινεις και συμβολες......μαϊστα.........

Προεδρος Εδεσσαικου εγινες απο τη συγχυση σου. Νταξει δε θα σε πιεσω αλλο, αρκετες ασυναρτησιες χωρεσες σε 1 ποστ.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα εχω καταλαβει τι προσπαθεις να γραψεις. Μια μπουρδα που δεν ισχυει, η οποια μολις αντικρουστηκε με επιχειρηματα το γυρισες σε trash talking και αραδιασμα οτι random ατακας σου ηρθε.

Ειπες λοιπον οτι το φιεστα ειναι τραγικο στις στροφες.

Σου απαντησα οτι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του. Απο reviews εγχωρια και διεθνη το συγκεκριμενο στοιχειο (θα μου επιτρεψεις να τα εμπιστευτω περισσοτερο απο τη γνωμη ενος τυπου που δεν γουσταρει το οικογενειακο αμαξι που αγορασε ο μπαμπας του).

Απαντησες κατι μπουρδες με atos κι οτι το φιεστα ειναι γενικα κακο αμαξι.

Σου απαντησα οτι δεν γινεται ενα αμαξι με τον καλυτερο κινητηρα τα τελευταια 5 χρονια στην κατηγορια του (5 συνεχομενες διεθνεις βραβευσεις κινητηρα της χρονιας) και με τα καλυτερα κρατηματα στην κατηγορια του να ειναι κακο.

Απαντησες για αμπελοχωραφα, για το γκαραζ σου, για googlaρισματα και "δεν περιγραφεις αλλο".

Το ποιος λεει συγκροτημενα καποια πραγματα και ποιος αραδιαζει random ατακες πετωντας την μπαλα στην εξεδρα, ειναι σχεδον προφανες για οποιον διαθετει στοιχειωδη κριτικη ικανοτητα, δεν θελει καν γνωση επι της αυτοκινησης (που προφανως δεν την εχεις ουτε κι εσυ οταν γραφεις οτι το φιεστα του '12 εχει τραγικα κρατηματα).

Τραβα δες κανα σαξοραλο στο max power και τα υπολοιπα αστα για οσους εχουν πιασει τιμονι στη ζωη τους.

• Like 1
Δημοσ.

καταλαβαινεις τι γραφεις?εδω και 4 χρονια,κατεχω και οδηγω το φιεστα .και μου γραφεις για " reviews εγχωρια και διεθνη"???

εισαι με τα καλα σου?περαν του οικονομικου κινητηρα,το υπολοιπο ειναι ενα κουτι με 4 ροδες,που ο οικονομικος κινητηρας το κινει με το ζορι.τι προσπαθεις να μου πεις με τα γραφομενα σου?οτι εχω αυτοκινηταρα διοτι ετσι διαβασες?ξερεις να οδηγεις?ή μας δουλευεις????????????????????????????

και ενα μυστικο,οι δρομοι της ελλαδας,δεν ειναι η αττικη οδο.υπαρχουν και στροφιλικια,οπως στα ποδια της χαλκιδικης,και στην εθνικη θεσσαλονικης σερρων,που κανουν το φιεστα και τους επιβαινοντες,κοκταιλ κανονικο.αν δεν γνωριζεις μην γινεσαι εριστικος με την ασχετοσυνη σου.αγορασε κανα οχημα,και κυριοτερο,οδηγησε το εκτος αττικης......θα ανακαλυψεις οτι ελλαδα δεν ειναι μονο η αττικη...οδος....

Δημοσ.

Floodare κανα ερωτηματικο ακομα και θα μας πεισεις οτι εχεις ιδεα τι γραφεις. Δεν εχεις παρει χαμπαρι καν για ποιον κινητηρα μιλαω, αλλα εχεις αποψη κιολας.

Τα υπολοιπα τα εχω απαντησει ηδη μεσα στην πρωτη παρενθεση του προηγουμενου ποστ μου.

ΥΓ. Το οτι δεν γουσταρεις το αμαξι που σου αγορασε ο μπαμπας για να πηγαινοερχεσαι, δεν σημαινει οτι ειναι κακο αμαξι. Αυτο θα εισαι σε θεση να το κρινεις οταν οδηγησεις και αλλα αμαξια της ιδιας κατηγοριας. Κατι που ειναι προφανες οτι δεν το εχεις κανει, οσο επιμενεις οτι εχει τραγικα κρατηματα ;) Επισης οταν σου μιλανε για καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα στην κατηγορια του, θα πρεπει να αντιληφθεις οτι η συζητηση δεν περιλαμβανει καγκουροδηγηση στα "στροφιλικια" της Χαλκδικης κι οτι γενικοτερα δεν αναφερομαστε σε οδηγηση τυπου πιστας :lol:

Και σταματαω εδω. Τραβα να ανοιξεις κανα max power τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

βγαλε διπλωμα,και μετα γραφε οτι θελεις.οταν μαθεις να συντηρεις 4 οχηματα 2 δικυκλα και 4 σπιτια,ελα να μου κανεις και μαθημα,αμουστακο........ξερεις ποια λεξη ακολουθει,μην γινω κακος και την γραψω.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν ημουν παππους με αμπελοχωραφα, τωρα ειμαι αμουστακο χωρις διπλωμα. Γιατι συγχυζεσαι καρντασι; Και τελος παντων, αντιλαμβανεσαι οτι δεν μιλαω αδικα για ασυναρτητες random ατακες γυμνασιου, ετσι; ;)

• Like 1
Δημοσ.

θα γραψεις για καμια καινουρια αξιολογηση που διαβασες στο νετ?¨η θα συνεχισεις τις εξυπναδες δημοτικου?ναι,εμαθες επιτελους τι σημαινει το "reviews" ...........

Δημοσ.

Παιδάκια άμα θέλετε να τσακωθείτε στείλετε ο ένας στον άλλον πμ. 

Αφήστε καθαρό το topic για αυτούς που ενδιαφέρονται. 

Το να κάθεστε να τσακώνεστε για το ποιος ξέρει πιο πολλά δεν καταλήγει πουθενά.

Πάω να διαβάσω ξανά από την αρχή το ποστ γιατί τα έχασα με εσάς τους 2. 

• Like 1
Δημοσ.

Απο επιχειρηματα οτι ηταν να γραψω το εγραψα κι ακομα αναμενω να τα αντικρουσεις. Οσο αδυνατεις να το κανεις δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο. Οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι μας εισαι και ευεξαπτουλης και συγχυζεσαι τοσο που στο ενα ποστ με λες παππου και στο αλλο πιτσιρικα. Κανω τοπο στην οργη, δεν χρειαζεται να εκτεθεις περισσοτερο. Τα λεμε καρντασι.

Δημοσ.

Φιλαρακι έχεις δικιο το αμαξι μαμαει,το οδηγησα στο playstasion με τιμονιερα ,τυφλα να χουν οι φεραρι...ΔΕν πιστευω να μην εμπιστευεσαι το πλαυστασιον..............εχω και εγω επιχειρηματα ετσι.....

Δημοσ.

Απο επιχειρηματα οτι ηταν να γραψω το εγραψα κι ακομα αναμενω να τα αντικρουσεις. Οσο αδυνατεις να το κανεις δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο. Οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι μας εισαι και ευεξαπτουλης και συγχυζεσαι τοσο που στο ενα ποστ με λες παππου και στο αλλο πιτσιρικα. Κανω τοπο στην οργη, δεν χρειαζεται να εκτεθεις περισσοτερο. Τα λεμε καρντασι.

εχεις  θεμα.....δεν γνωριζεις ουτε το γνωμικο"ελα παππου να σου δειξω τα μπελοχωραφα σου"να στο κανω  πιο κατανοητο,εγω ειμαι ο παππους,που εχω τα αμπελοχωραφα-fiesta ,και ερχεσαι εσυ,να μου πεις-δειξεις ποια ειναι τα χωραφια που καλλιεργω χρονια,και ερχεσαι να μου πεις-δειξεις τι οδηγω τα 4 τελευταια χρονια,το φιεστα....και γραφεις για επιχειρηματα?σοβαρα?οτι πεις,δεν περιγραφω αλλο........(αν δεν το καταλαβες και αυτο,πασο)............

Θα πάω να το τρίψω στην μούρη του αλλουνού με το υγραέριο :P

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/9184522/

καλο φαινεται,αλλα μαντρά,που αδειαζει 2 γυαλιστικα σε ολα τα σημεια του 23χρονου οχηματος,και βαζει και 120000χλμ,δεν θα του τα εσκαγα ευκολα.καλεσε εκεινη την εταιρια που βγαζει δεκασελιδη αναφορα.αν δεν δεχτει ο οποιοσδηποτε μαντρας,ή ριξε τιμη ή γινε λαγος

Δημοσ.

καταλαβαινεις τι γραφεις?εδω και 4 χρονια,κατεχω και οδηγω το φιεστα .και μου γραφεις για " reviews εγχωρια και διεθνη"???

εισαι με τα καλα σου?περαν του οικονομικου κινητηρα,το υπολοιπο ειναι ενα κουτι με 4 ροδες,που ο οικονομικος κινητηρας το κινει με το ζορι.τι προσπαθεις να μου πεις με τα γραφομενα σου?οτι εχω αυτοκινηταρα διοτι ετσι διαβασες?ξερεις να οδηγεις?ή μας δουλευεις????????????????????????????

και ενα μυστικο,οι δρομοι της ελλαδας,δεν ειναι η αττικη οδο.υπαρχουν και στροφιλικια,οπως στα ποδια της χαλκιδικης,και στην εθνικη θεσσαλονικης σερρων,που κανουν το φιεστα και τους επιβαινοντες,κοκταιλ κανονικο.αν δεν γνωριζεις μην γινεσαι εριστικος με την ασχετοσυνη σου.αγορασε κανα οχημα,και κυριοτερο,οδηγησε το εκτος αττικης......θα ανακαλυψεις οτι ελλαδα δεν ειναι μονο η αττικη...οδος....

Γουατ; 

Επειδή έχει τύχει φίλοι με corsa / fabia κλπ να έχουμε οδηγήσει ο ένας το αμάξι του άλλου (στην κατηγορία 1.4), πίστεψε με, οι άλλοι κλαίγανε με τις επιλογές τους ( και τα 3 καινούργια).

Εαν θεωρείς οτι το Fiesta είναι μόνο για ευθείες δυστυχώς είτε δεν κατέχεις την κατάλληλη οδηγική ικανότητα ή περιμένεις να σε μαζεύει το αμάξι αυτόματα όταν μπαίνεις με 120 χλμ στις στροφές.

Δημοσ.

καλο φαινεται,αλλα μαντρά,που αδειαζει 2 γυαλιστικα σε ολα τα σημεια του 23χρονου οχηματος,και βαζει και 120000χλμ,δεν θα του τα εσκαγα ευκολα.καλεσε εκεινη την εταιρια που βγαζει δεκασελιδη αναφορα.αν δεν δεχτει ο οποιοσδηποτε μαντρας,ή ριξε τιμη ή γινε λαγος

Δεν σε κατάλαβα :P

Οι μάντρες γενικά κάνουν γραμμάτια? 

Δημοσ.

και τι σημαινει αυτο?οτι εχει αποδεκτη συμπεριφορα?μια διαδρομη στο δευτερο ποδι χαλκιδικης,και μια ημερα στην μοναδικη πιστα οχηματων στα βαλκανια,στα σερρας,θα σας εδειχνε την πραγματικοτητα ,αλλα τα επιχειρηματα σας ειναι αφοπλιστικα,οποτε,δεν μπορω να γεμισω το μυαλο σας με εμπειρια.εδω ο αλλος δεν γνωριζει το γνωμικο του παππου με τα αμπελοχωραφα,τι να λεμε τωρα.

Δεν σε κατάλαβα :P

Οι μάντρες γενικά κάνουν γραμμάτια? 

εδω σαλονικα,κανουν για μικρες αξιες.

εννοω οτι ο σκοπος του μαντρα,δεν ειναι να πουλησει,αλλα να εξαπατησει ξεκαθαρα.οταν δεν υπαρχει τιμωρια για αποδεδειγμενη απατεωνια,αυτη ειναι η αγορα.θελει προσοχη.....γιατι δεν κοιταζεις απο ιδιωτη.αυτα που κοιτας,τα πηραν οι μαντραδες για ξεροκοματο και τα πουλανε τοσο.....βρες την πηγη,μην βαζεις μεσαζοντα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...