Προς το περιεχόμενο

Αγορά παλιού μεταχειρισμένου

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλυτερα μετριασε τις απαιτησεις σου βαλε κανενα χιλιαρικο ακομα και παρε ενα φιεστακι του 2004-05 να κανεις σαν ανθρωπος τη δουλεια σου... τα 1800 και τα σπορ 3 δεκαετιών αστα...

φιλικα στο λεω παντα οπως σου ελεγα τα ιδια και για το κλαρους, καποια στιγμή πρεπει τα αμαξια να πηγαινουν στη χωματερη/πρεσα...

https://www.car.gr/used-cars/ford/fiesta.html?kteo=&engine_size-to=&seats-to=&model2=&model1=&gearbox_type=&significant_damage=f&radius=&registration-from=%3E2004&variant1=&seats-from=&variant2=&category=&engine_power-to=&engine_size-from=&mileage-from=&fuel_type=&rg=&doors=4-5&price-to=&make2=&make1=&sort=pra&registration-to=&fs=1&exterior_color=&euroclass=&variant=&airbags-ranged=&engine_power-from=&hi=&number_plate_ending=&offer_type=sale&condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&mileage-to=%3C150000&modified=&st=&drive_type=&price-from=&postcode=

υ.γ. και το 1250 να παρεις μια χαρα ειναι, 3 αλογα λιγοτερα εχει και μισα τελη κυκλοφορίας/λιγοτερες ασφαλειες και ιδια οδηγική συμπεριφορα αλλα τα χτυπανε στην τιμη λόγω ολων των παραπανω προσοντων (3000+€)...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το οτι εσυ αγορασες αμαξι χωρις ουσιαστικα να το χρειαζεσαι, δε σημαινει οτι ολοι αγοραζουν αμαξι για τον ιδιο λογο.

Εισαι απλως εξαιρεση.

140.000km με το ζορι να τα πιστεψω σε αμαξι 10ετιας, σε 23ετιας απλα ΔΕΝ παιζει εκτος αν μιλαμε για γκαραζατο αμαξι τυπου lambo/ferrari...

Αν συνυπολογισουμε οτι ο τυπας εχει ριξει σεβαστο μπατζετ για να εγκαταστησει υγραεριο, σημαινει οτι αυτο το αμαξι το ειχε και για την πολη και καθημερινη χρηση κι οχι στο γκαραζ για να το βγαζει βολτα το Σ/Κ. Σημαινει επισης οτι εχει κανει αποσβεση κατα πασα πιθανοτητα, δηλαδη εχει γραψει καμποσα χιλιομετρα με το υγραεριο.

Τελος κατι που δεν ανεφερα προηγουμενως. Celica δεκαετιας 90, 1800cc, 130hp και να μην ειναι ξεσκισμενο δεν θα βρει κανεις και ποτε. Μιλαμε για ιδιαιτερα αμαξια που τα αγοραζαν ιδιαιτεροι οδηγοι. Κανεις δεν επαιρνε celica για να πηγαινει για ψωνια αντε και κανα ταξιδακι με την οικογενεια. Ειτε ειναι σκυλια τα toyota , ειτε οχι, να υπολογιζετε οτι αυτη η κατηγορια ΙΧ ειναι σκισμενα. Μην βλεπετε τα σημερινα 130hp που τα εχουν γκομενες και οικογενειαρχες. Τοτε 130bhp ηταν σε αντιστοιχια κατι σαν τα σημερινα 200+ hp. Ποιος θα παρει τετοιο αμαξι για να το πηγαινει κυριλατος;

• Like 2

Τα χλμ είναι σίγουρα ψεύτικα. Δε μπορεί να έχει κάνει μόνο τόσα σε 22 χρόνια και με αέριο κι όλας. Επίσης τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά.

Μην το λες Renault megane 2007 3000km αλλά είναι στο εξωτερικο.

Είναι αυτό που λέει ο yourtruelegend, ότι έδωσε τόσα λεφτά για να το κάνει υγραέριο άρα έκανε πολλά χλμ για να κάνει απόσβεση και τα γύρισε μετά για να το πουλήσει.

Καλυτερα μετριασε τις απαιτησεις σου βαλε κανενα χιλιαρικο ακομα και παρε ενα φιεστακι του 2004-05 να κανεις σαν ανθρωπος τη δουλεια σου... τα 1800 και τα σπορ 3 δεκαετιών αστα...

φιλικα στο λεω παντα οπως σου ελεγα τα ιδια και για το κλαρους, καποια στιγμή πρεπει τα αμαξια να πηγαινουν στη χωματερη/πρεσα...

https://www.car.gr/used-cars/ford/fiesta.html?kteo=&engine_size-to=&seats-to=&model2=&model1=&gearbox_type=&significant_damage=f&radius=&registration-from=%3E2004&variant1=&seats-from=&variant2=&category=&engine_power-to=&engine_size-from=&mileage-from=&fuel_type=&rg=&doors=4-5&price-to=&make2=&make1=&sort=pra&registration-to=&fs=1&exterior_color=&euroclass=&variant=&airbags-ranged=&engine_power-from=&hi=&number_plate_ending=&offer_type=sale&condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&mileage-to=%3C150000&modified=&st=&drive_type=&price-from=&postcode=

υ.γ. και το 1250 να παρεις μια χαρα ειναι, 3 αλογα λιγοτερα εχει και μισα τελη κυκλοφορίας/λιγοτερες ασφαλειες και ιδια οδηγική συμπεριφορα αλλα τα χτυπανε στην τιμη λόγω ολων των παραπανω προσοντων (3000+€)...

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι 1.8,2.0,1.2. Με ενδιαφέρει αυτό που θα πάρω να ξέρω οτι είναι αμάξι και όχι κουβαδάκι και να μου αρέσει. Αυτό ειτε το πάρω με 1000€ ειτε με 10000€ δεν θα το πάρω με ρην προϋπόθεση σε 2 χρόνια να πάρω άλλο. Εδώ το κλάρους δεν το έχω αποχωριστεί ακόμα :P.

Το fiesta μπορω να πω οτι μου αρέσει όπως και το corsa όπως και το coupe όπως και αρκετά αλλά. Η αγάπη μου είναι τα αμάξια και δεν θέλω να πάρω κάτι απλα για να κυκλοφορω. Όπως άλλοι έχουν κάποια χόμπι έτσι έχω και εγω αυτό. Αν είναι ναι μην κυνηγαμε τα χόμπι μας καταστραφηκαμε.

22 χρόνια, 140k km και έβαλε υγραέριο. Για 6400km τον χρόνο. Και συνεχίζεις να πιστεύεις οτι είναι αληθινά;

Δεν είπα οτι είναι αληθινά. Οτι μ ειπαν λεω.

• Like 1

σε λιγο θα γραψετε  οτι ο τυπας εβαλε αεριο οταν το αγορασε,και η μπεντσινα κοστιζε 60 δραχμες ανα λιτρο......ασε που η εγκατασταση τοτε,κοστιζε 800.000 δραχμες,και στην σαλονικα ηταν ενας εγκαταστατης και ενα πρατηριο....

το φιεστα του 2012,απο το εργοστασιο,ειναι βαρκουλα σε ωκεανο.ειναι στημενο για ανεση στο ισιαδι,αλλα οταν αρχιζουν τα στροφιλικια,βλεπουν οι επιβαινοντες τι εφαγε ακομη και ο οδηγος......για παλιοτερα δεν ξερω......

• Like 4

Γύρισα πίσω και είδα τι είχα γράψει γιατί θα με βγάλετε τρελό. Όχι δεν ανέφερα τίποτα για μήνες, είπα μέχρι να είναι ασύμφορο.

Επίσης διαφωνώ με την κριτική σου.

Ο άνθρωπος ζήτησε τη γνώμη μας για ένα συγκεκριμένο παλιό celica  επειδή θέλει ένα παλιό  celica, όχι για την "περιρρέουσα νοοτροπία" μας.

Δικαίωμά σου αναφαίρετο η διαφωνία.

Ελα όμως που ο ίδιος ο Ts σε πρόλαβε και δηλώνει ότι δεν "αντέχει" αγορά αυτού που θα ήθελε.

Αρα μάλλον δεν θέλει ενα παλιό Celica, με την έννοια που βιάστηκες να δώσεις.

το φιεστα του 2012,απο το εργοστασιο,ειναι βαρκουλα σε ωκεανο.ειναι στημενο για ανεση στο ισιαδι,αλλα οταν αρχιζουν τα στροφιλικια,βλεπουν οι επιβαινοντες τι εφαγε ακομη και ο οδηγος......για παλιοτερα δεν ξερω......

Για την ιστορια το fiesta του 2012 ειναι το καλυτερο αμαξι στην κατηγορια του σε θεμα κρατηματων και οδηγικης συμπεριφορας, αλλα τελος παντων η συζητηση εχει γυρισει στο καγκουριλικι αποτι καταλαβαινω οποτε πες μας τις ωραιες σου ιστοριες με τις βαρκουλες, τα φαγητα του οδηγου, τα αγορασμενα οικοπεδα και ολες αυτες τις γνωστες κλισε καγκουριες.
  • Like 3

δεν γραφω ιστοριουλες που πληρωσα και επαθα-εμαθα,για να μην βγαινουν οι ξερολες σε αλλες σελιδες και κανουν τους γνωστες,με αλλων εμπειριες.το αν το φιεστα ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του(απο ποιους?)δεν σημαινει οτι ειναι καλο αυτοκινητο.αν συγκρινεται με ατος,και παιρνει πρωτια,πρεπει και να ειναι περηφανο?αν 20ετιας οχημα,στεκεται καλυτερα στον δρομο,λογω ηλικιας κρινεται ακαταλληλο?

δεν περιμενω περισοτερα απο οποιον εγραψε αυτο""

23 χρονων αυτοκινητο + 1.800cc, wtf. Ουτε Αλβανοι δεν τα αγοραζουν αυτα πλεον.

Μονο στην ιδεα των τελων κυκλοφοριας και του ΚΤΕΟ σε τοσο παλιο αυτοκινητο, τρεμω."

να φανταστω,"του φοβιτσιαρη η μανα,δεν εκλαψε ποτε"? 

Προς τον ts, κοίτα να βρεις από πρώτο χέρι το αυτοκίνητο έχει μεγάλη διαφορά.

Φίλος πριν 2 χρόνια το έδωσε με 300 χιλιάδες και ακόμα στα γεράματα χτύπησε 220 τελική κ πήγαινε κ άλλο,εγώ οδηγούσα από Κατερίνη για Θεσσαλονίκη.

Μιλάμε για το απόλυτο σπορ αυτοκίνητο, μη το συγκρίνουμε με το fiesta που είναι άλλου είδους αυτοκίνητο δεν έχει νόημα.

Καντε το σύγκριση με το coupe.

δεν γραφω ιστοριουλες που πληρωσα και επαθα-εμαθα,για να μην βγαινουν οι ξερολες σε αλλες σελιδες και κανουν τους γνωστες,με αλλων εμπειριες.το αν το φιεστα ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του(απο ποιους?)δεν σημαινει οτι ειναι καλο αυτοκινητο.αν συγκρινεται με ατος,και παιρνει πρωτια,πρεπει και να ειναι περηφανο?αν 20ετιας οχημα,στεκεται καλυτερα στον δρομο,λογω ηλικιας κρινεται ακαταλληλο?

δεν περιμενω περισοτερα απο οποιον εγραψε αυτο""

23 χρονων αυτοκινητο + 1.800cc, wtf. Ουτε Αλβανοι δεν τα αγοραζουν αυτα πλεον.

Μονο στην ιδεα των τελων κυκλοφοριας και του ΚΤΕΟ σε τοσο παλιο αυτοκινητο, τρεμω."

να φανταστω,"του φοβιτσιαρη η μανα,δεν εκλαψε ποτε"?

Το φιεστα δεν ειναι καλο αυτοκινητο, απλα εχει την καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα στην κατηγορια του καθως και τον καλυτερο κινητηρα (στην κατηγορια του) εδω και 5 χρονια. Νταξει δεν εχει διπλα τελικα και 20ρες ζαντες για να γουσταρουν τα καγκουρια, αλλα τι να κανουμε.

Απο κει και περα ουτε σε ποια κατηγορια ανηκει το φιεστα δεν γνωριζεις οταν μιλας για πρωτιες vs atos, οποτε plz τις παπατζες για αμαξια πες τις σε κανα πιτσιρικα με glx που δεν εχει πιασει τιμονι στη ζωη του και περιμενει το μπαμπα να του παρει κανα τσελικα του 90 ή κανα σαξοραλο για να το παιζει γρηγορος.

Συνεχισε με τις γραφικοτητες ελευθερα.

• Like 1

σε αυτα τα λεφτα , δυστηχως , σπορ και αξιοπιστο δεν υπαρχει. δεν συζηταω καν για 'νεο' (10ετιας).

βρισκομουν στην ιδια θεση μ εσενα περιση τετοιο καιρο.

εχω στην κατοχη μου εδω και 5 χρονια ενα fiat fiorino :D

3.jpg

μετα απο πολυ σκεψη..ψαξιμο..και διαβασμα..δεν κατεληξα σε ποιο αυτοκινητο θελω να παρω

ειμαι αναμεσα σε 3 σπορ.

παρ ολ αυτα , 1+ χρονο τωρα κανω οικονομιες.

κανε το ιδιο μεχρι να εχεις τα χρηματα , να μπορεις να κανεις επιλογες. η απλα παρε κατι αλλο 'μη σπορ'

ελα παππου,να σε δειξω τα αμπελοχωραφα σου.θα μου πεις και τι οχημα ειναι το φιεστα, που εχω στην πυλωτη μου,αγορασμενο καινουριο το 12.μαλιστα.....googlare λιγο ακομη,να μαθεις και κατι παραπανω............

δεν περιγραφω αλλο

ελα παππου,να σε δειξω τα αμπελοχωραφα σου.θα μου πεις και τι οχημα ειναι το φιεστα, που εχω στην πυλωτη μου,αγορασμενο καινουριο το 12.μαλιστα.....googlare λιγο ακομη,να μαθεις και κατι παραπανω............

δεν περιγραφω αλλο

Προεδρος Εδεσσαικου εγινες απο τη συγχυση σου. Νταξει δε θα σε πιεσω αλλο, αρκετες ασυναρτησιες χωρεσες σε 1 ποστ.

ΥΓ. Αμπελοχωραφα, δεν περιγραφω αλλο, googlare να μαθεις μπαλιτσα. Overdose απο ατακες γυμνασιου λεμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...