YourTrueLegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι ήδη σε 1,8 οπότε δεν είναι εκεί το θέμα. Με τα λεγόμενα κάποιων να πάω να πάρω κατευθείαν πολυμορφικό? είμαι 21 χρονών εννοείτε ότι θα πάρω κάτι σπορ και άμα βγει καλό θα μείνει για αρκετά χρόνια προσεγμένο. Άμα είναι πάνω από 2.000€ θα πάω σε coupe. Θα πάω λογικά σήμερα να το δω από κοντά. Τελικα το τοπικ το ανοιξες για να ζητησεις γνωμες ή για να συμφωνησουν ολοι με αυτο που εχεις προαποφασισει να κανεις...; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τελικα το τοπικ το ανοιξες για να ζητησεις γνωμες ή για να συμφωνησουν ολοι με αυτο που σκεφτεσαι...; Όχι αλλά για να μου πείτε αν είναι καλό αμάξι, τι πρέπει να προσέξω και τι ποσό αξίζει να δώσω. Επίσης αν κάποιος έχει το ίδιο να μου πει την γνώμη του για το αμάξι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 1000 ευρω για να κανει την γκαυλα του μερικους μηνες; Καταλαβαινεις οτι αυτο δεν ειναι συμβουλη προς καποιον που αναζητα συμβουλες, ετσι; Οποιοδήποτε όχημα αγοράσεις χάνεις χρήματα. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι σπορ/αναψυχής. Οπότε ναι για κάποιον που ψάχνεται να πάρει παλιό celica είναι συμβουλή. Επίσης ποιος μίλησε για μερικούς μήνες; Μπορεί να του βγάλει μερικά χρόνια (και μακάρι) Αυτά "γράφουμε" και μετά απορούμε γιατί μας θεωρούν ορισμένοι "γίδια" με άφθονο χρήμα. Λεφτά, για πέταμα, μάλλον υπάρχουν................ Δεν έχουν όλοι την ίδια τσέπη και τον ίδιο τρόπο σκέψης, οπότε μην κρίνεις τις αγορές του άλλου με τα δικά σου κριτήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Οποιοδήποτε όχημα αγοράσεις χάνεις χρήματα. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι σπορ/αναψυχής. Οπότε ναι για κάποιον που ψάχνεται να πάρει παλιό celica είναι συμβουλή. Επίσης ποιος μίλησε για μερικούς μήνες; Μπορεί να του βγάλει μερικά χρόνια (και μακάρι) Δεν έχουν όλοι την ίδια τσέπη και τον ίδιο τρόπο σκέψης, οπότε μην κρίνεις τις αγορές του άλλου με τα δικά σου κριτήρια. Μήπως εσύ ο ίδιος ανέφερες αυτούς τους μερικούς μήνες με ταυτόχρονα, αποδεκτή, απώλεια του 60% των χρημάτων αγοράς? Δεν κρίνω τη τσέπη κανενός, κρίνω τη περιρρέουσα νοοτροπία όπως αυτή εκδηλώνεται. Επειδή επίσης κατέχω και συντηρώ τρία (3) ιστορικά οχήματα, εκτός άλλων, είμαι κάπως φειδωλός όταν προτρέπω τρίτους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Γύρισα πίσω και είδα τι είχα γράψει γιατί θα με βγάλετε τρελό. Όχι δεν ανέφερα τίποτα για μήνες, είπα μέχρι να είναι ασύμφορο. Επίσης διαφωνώ με την κριτική σου. Ο άνθρωπος ζήτησε τη γνώμη μας για ένα συγκεκριμένο παλιό celica επειδή θέλει ένα παλιό celica, όχι για την "περιρρέουσα νοοτροπία" μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι ήδη σε 1,8 οπότε δεν είναι εκεί το θέμα. Με τα λεγόμενα κάποιων να πάω να πάρω κατευθείαν πολυμορφικό? είμαι 21 χρονών εννοείτε ότι θα πάρω κάτι σπορ και άμα βγει καλό θα μείνει για αρκετά χρόνια προσεγμένο. Άμα είναι πάνω από 2.000€ θα πάω σε coupe. Θα πάω λογικά σήμερα να το δω από κοντά. Με τα λεγόμενα κάποιων καλύτερα να πάρεις Atos prime του 2001. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 21 ετών παλικάρι θες αυτοκίνητο τοςο παλιό; δηλαδή σπορ να ναι κι οτι να ναι; Ωραία δεν έχεις θεμα με τα τέλη και τη βενζίνη... την ασφάλεια σου και τις στοιχειώδεις ελλείψεις σ ενα τοςο παλιό αμάξι τις υπολογίζεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 21 ετών παλικάρι θες αυτοκίνητο τοςο παλιό; δηλαδή σπορ να ναι κι οτι να ναι; Ωραία δεν έχεις θεμα με τα τέλη και τη βενζίνη... την ασφάλεια σου και τις στοιχειώδεις ελλείψεις σ ενα τοςο παλιό αμάξι τις υπολογίζεις; Ήδη οδηγάω ένα τόσο παλιό και είναι χάρος. Εδώ και 1 χρόνο προσπαθώ να πάρω κάποιο αμάξι αλλά δεν μαζεύονται 4-5k€ να πάρω ένα polo ή fiesta ή κάτι παρόμοιο. Από ασφάλεια είδαμε και τον Παντελή που είχε αμάξι που θεωρείτε ασφαλές. Άμα είναι να πέσει πάνω σου 3αξονικό με επικαθήμενο δεν σε γλυτώνει ούτε τανκ. Για την ηλικία που έχω και τα λεφτά που βγάζω δεν με παίρνει για κάτι παραπάνω δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 21 ετών παλικάρι θες αυτοκίνητο τοςο παλιό; δηλαδή σπορ να ναι κι οτι να ναι; Ωραία δεν έχεις θεμα με τα τέλη και τη βενζίνη... την ασφάλεια σου και τις στοιχειώδεις ελλείψεις σ ενα τοςο παλιό αμάξι τις υπολογίζεις; Το βλέπεις μονόπλευρα... εγώ πιο ασφαλής θα αισθανόμουν(και θα ήμουν κιόλας) μέσα στο Celica παρά σε ένα Atos πχ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 21 ετών παλικάρι θες αυτοκίνητο τοςο παλιό; δηλαδή σπορ να ναι κι οτι να ναι; Ωραία δεν έχεις θεμα με τα τέλη και τη βενζίνη... την ασφάλεια σου και τις στοιχειώδεις ελλείψεις σ ενα τοςο παλιό αμάξι τις υπολογίζεις; Το ξέρεις το μοντέλο; ξέρεις γιατί αυτοκίνητο μιλάμε; μιλάμε για αυτοκίνητο θρύλο, ειναι σαν να με ρωτάς αν θα πήγαινα με την Μόνικα που ειναι στα 52, αυτή η κυρία βάζει κάτω άνετα 20αρα, έτσι είναι και το συγκεκριμένο μοντέλο... Στο εξήγησα όσο πιο γυναικεία μπορούσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Πήγα και το είδα από κοντά. Το αμάξι είναι σε παρα πολύ κατασταση μπορω να πω, τα λάστιχα του μοτερ όντως έχουν μια μικρή φθορά. Λάστιχα ενος έτους, καινούργιες αναρτήσεις, δικοπλατο και απο εξωτερικές φθορές καμια. Εσωτερικά με εναν βιολογικό νομιζω οτι θα είναι καλά. Αλλά νομιζω τζάμπα τα λέω όλα αυτά μιας και το πουλάει 3.500€ με 140.000km Δηλαδή καλυτερα να πάρω αυτό. https://www.car.gr/9157542-toyota-celica-eykairia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τα χλμ είναι σίγουρα ψεύτικα. Δε μπορεί να έχει κάνει μόνο τόσα σε 22 χρόνια και με αέριο κι όλας. Επίσης τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που σίγουρα δεν μ' αρέσει είναι το ότι δεν αναφέρει τιμή, κατά κανόνα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για μίνι εγκεφαλικό όταν ρωτήσεις πόσα ζητάει. Αλλά νομιζω τζάμπα τα λέω όλα αυτά μιας και το πουλάει 3.500€ με 140.000km Όπως το περίμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αλλά νομιζω τζάμπα τα λέω όλα αυτά μιας και το πουλάει 3.500€ με 140.000kmΟυτε τα μισα δε θα δινα. Επιπλεον, 140.000km σε 23 ετων αμαξι με αεριο. Εγινε πες του. Σε οτι αφορα το link που δινεις, βλεπεις οτι ειναι τρακαρισμενο απο ολες τις μπαντες και γενικως σε τραγικη κατασταση, ετσι; Και σκεψου οτι εχεις δει μονο φωτογραφιες ακομα...Για να το συμαζεψεις στανταρ θα σου βγει πανω απο τα 3.500 που ζηταει ο αλλος. Για ανταλλακτικα παιζει να το πουλαει κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Πήγα και το είδα από κοντά. Το αμάξι είναι σε παρα πολύ κατασταση μπορω να πω, τα λάστιχα του μοτερ όντως έχουν μια μικρή φθορά. Λάστιχα ενος έτους, καινούργιες αναρτήσεις, δικοπλατο και απο εξωτερικές φθορές καμια. Εσωτερικά με εναν βιολογικό νομιζω οτι θα είναι καλά. Αλλά νομιζω τζάμπα τα λέω όλα αυτά μιας και το πουλάει 3.500€ με 140.000km Δηλαδή καλυτερα να πάρω αυτό. https://www.car.gr/9157542-toyota-celica-eykairia μην σκεφτεσαι ετσι.αυτο του 1000αρικου,αν θελει δισκους-τακακια,αμορτισερ,συμπλεκτη,επιασε το 2000αρο ανετα.αν ο τυπος του φθηνου,δεν του αλλαζε λαδοξυδα κλπκλπ,αστα να πανε.στα λεω διοτι τον τελευταιο χρονο,γνωστος που αγορασε αυτοκινητο λογω της χαμηλης τιμης,μισης σχεδον απο της αγορας,τα εχει δωσει σε οτι εργασια δεν μπορεις να φανταστεις.......... Τα χλμ είναι σίγουρα ψεύτικα. Δε μπορεί να έχει κάνει μόνο τόσα σε 22 χρόνια και με αέριο κι όλας. Επίσης τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά. καλα,μην το δενεις κομπο.εχω οχημα δεκα χρονια,τα τελευταια 5 ηταν σε ακινησια,και πριν ,το ειχα μονο για ταξιδια,καλοκαιρακι.ποσα χλμτρα εχω κανει λες στα 10 χρονια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα