akis_fc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εντάξει δέν πολυκαίγομαι για τον Apache και τα PHP γιατί θα χρησιμοποιήσω GlassFish και Servlets στο project μου.. θα το παίξω Ορακλάς!.. απλά να εξοικειωθώ λίγο για να μπορώ να λέω στη συνέντευξη ότι τα γνωρίζω και αυτά.. sorry για το off topic αλλά εφόσον μετά από δική σου δήλωση (σε κάποιο θέμα) ότι βρίσκεις εδώ ανταπόκριση στα ερωτηματά σου θεωρώ φρόνημο να επιστρέψεις και συ με την σειρά σου στην κοινότητα χαρίζοντάς μας βίντεο από αυτή τη συνέντευξη όταν θα γίνει. 1
DevFromHell Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ελα ρε παιδιά καλημέρα.. έλυωσα στον ύπνο χτές.. δέν ξέρω ποιό είναι αυτό το τρόλ που λέτε ότι είμαι αλλά δέν είμαι.. απλά έχω χάσει πολλές δουλειές γιατί με ρωτάγανε στις συνεντεύξεις ηλίθιες ερωτήσεις για την μιά τεχνολογία και την άλλη και επειδή δέν έχω ασχοληθεί μαζί τους ούτε επιφανειακά δέν ήξερα τί με ρωτάγανε.. μετά που πήγα σπίτι και το έψαξα κατάλαβα πόσο βλάκας φαινόμουνα.. και όπως είναι λογικό δέν με θέλανε ούτε για σερβιτόρο.. αμα με ρωτήσετε πχ κάτι απλό για ΡΗΡ δέν ξέρω να σας πώ.. και λέω μιάς και θα κάνω τα connections με το JDBC, τα Hibernate και τα JPA ευκαιρία να δώ και αυτά τα κόλπα τί είναι.. Δέν έχω καθόλου χρόνο γιατί σε λίγους μήνες πρέπει να μεταναστεύσω.. Αμα έχετε εσείς κανά κονέ να μου δώσει δουλειά ευχαρίστως να κάτσω να τα ξεκοκκαλίσω.. αλλά εδώ δέν ξέρουμε με τί τεχνολογίες θα δουλεύψουμε.. Java μαθαίνω.. Angular μου ζητάνε οι εταιριες.. .NET θέλουνε στη Κύπρο.. Scala θέλουν στην Αγγλία.. έχω χαθεί λιγάκι.. επειδή ξέρω ότι είστε καλά παιδιά και σας αρέσει να βοηθάτε.. δηλαδή δέν είστε τίποτε αλητάκια πολυτελείας ούτε ψωνισμένοι σπασίκλες.. για αυτό σας ρωτάω.. μπορεί να φαίνομαι σα τρόλ ή ότι κάνω μπακαλίστικη δουλειά αλλά πιστέψτε με είμαι όλη μέρα στο κομπιούτερ και βαράω κώδικα.. το χω δηλαδή..
kaliakman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Όσοι λένε ότι το έχουν, συνήθως δεν το έχουν. - kaliakman, Insomnia 2016 1
pmav99 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 > δηλαδή δέν είστε τίποτε αλητάκια πολυτελείας ούτε ψωνισμένοι σπασίκλες Μας έχεις παρεξηγήσει 1
DevFromHell Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 guys σοβαρά σας λέω σε λίγα χρόνια αντί για "σκέφτομαι και γράφω", ορθογραφία και θρησκευτικά τα παιδάκια στο δημοτικό θα μαθαίνουν προγραμματισμό σε Scratch.. Είναι απίστευτο το τί θα κάνουν τα κομπιουτερ και η τεχνητή νοημοσύνη σε λίγα χρόνια.. δηλαδή η φαντασία και η δημιουργικότητα μας σάν όντα θα περνάει μέσα απο τον προγραμματισμό άσχετα άν επιλέξουμε να ασχοληθούμε επαγγελματικά.. μήν μου λέτε λοιπόν άν το έχω.. Ακόμα και άν βρώ δουλειά σε άλλο τομέα στο εξωτερικό και τα παρατήσω θα είναι γιατί εξασκήθηκα στον προγραμματισμό και το μυαλό μου κατέληξε ότι το συμφέρον μου είναι να κάνω το Χ επάγγελμα ή να εκμεταλευτώ την Υ επαγγελματική ευκαιρία.. Καλά έτσι κι αλλιώς δέν σκοπέυω να γραφω κώδικα με τη μαγκούρα.. θέλω να το συνδυάσω με πωλήσεις ή οικονομικά ή διαχείριση συστημάτων.. δηλαδή project manager και κάτι αρχί-senior developer που πάνε άλλοι εγώ δέν.. πάτε εσείς που το χετε.. Λοιπόν σήμερα θα ασχοληθώ με Spring MVC και τα annotations.. επαναληψούλα το tutorial και κανά eBook.. έχω να πάω και σε μιά συνέντευξη.. μπας και στραβωθούνε και με πάρουν να βγάλω και κανα φράγκο.. όλο διαβάζω και λεφτά δέν βλέπω..
DevFromHell Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Απορία: κάνω ένα παράδειγμα σε Spring Programmatic Transaction Management και χρησιμοποιώ μιά συνάρτηση που είναι διεγραμμένη.. Τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Είναι καλά αμα το αφήσω έτσι ή πρέπει να ψάξω να βρώ τον αντικαταστάτη της?? Εδώ είναι το .queryForInt() int sid = jdbcTemplateObject.queryForInt(SQL2); package programmatic; import java.util.List; import javax.sql.DataSource; import org.springframework.dao.DataAccessException; import org.springframework.jdbc.core.JdbcTemplate; import org.springframework.transaction.PlatformTransactionManager; import org.springframework.transaction.TransactionDefinition; import org.springframework.transaction.TransactionStatus; import org.springframework.transaction.support.DefaultTransactionDefinition; public class StudentJDBCTemplate implements StudentDAO{ private DataSource dataSource; private JdbcTemplate jdbcTemplateObject; private PlatformTransactionManager transactionManager; @Override public void setDataSource(DataSource dataSource){ this.dataSource=dataSource; this.jdbcTemplateObject = new JdbcTemplate(dataSource); } public void setTransactionManager(PlatformTransactionManager transactionManager){ this.transactionManager=transactionManager; } @Override public void create(String name, Integer age, Integer marks, Integer year) { TransactionDefinition def = new DefaultTransactionDefinition(); TransactionStatus status = transactionManager.getTransaction(def); try{ String SQL1 = "insert into Student(name, age) values (?,?)"; jdbcTemplateObject.update(SQL1, name, age); String SQL2 = "select max(id) from Student"; int sid = jdbcTemplateObject.queryForInt(SQL2); String SQL3 = "insert into Marks(sid, marks, year)"+"values(?,?,?)"; jdbcTemplateObject.update(SQL3, sid, marks, year); System.out.println("Created name: "+ name +", Age: "+age); transactionManager.commit(status); } catch(DataAccessException e){ System.out.println("Error in creating record, rolling back"); transactionManager.rollback(status); throw e; } return ; } @Override public List<StudentMarks> listStudents() { String SQL = "select * from Student, Marks where Student.id=Marks.sid"; List<StudentMarks> list = jdbcTemplateObject.query(SQL, new StudentMarksMapper()); return list; } }
DevFromHell Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Αστην ετσι who cares... Μου έβγαζε ένα λάθος ότι δέν φορτώνει μιά κλάση απο το XML και νόμιζα ότι είναι απο αυτό αλλά τελικά είχα κάνει λαθος εγώ και έβαλα το package name πρίν τον οδηγό org.springframework.jdbc.datasource.DriverManager.Datasource στο class του bean.. στραβομάρα.. τώρα δουλεύει.. απλά τρομοκρατήθηκα γιατί απο κάτι τέτοια χαζολάθη έχω φάει ώρες άσκοπα..
DevFromHell Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να μου προτείνετε μιά καλή ιδέα για project που χρησιμοποιεί Spring MVC, Hibernate, Maven, Docker για σύνδεση με GlassFish και mySQL Θα χρησιμοποιώ και annotations και XML configuration και AspectJ και stored procedures για να φαίνεται ότι είμαι άνετος με όλα.. Προς το παρόν κοιτάω τα δείγματα https://github.com/spring-projects και ρίχνω μια ματιά στην AngularJS για το front-end κομμάτι.. Θέλω μιά πρωτότυπη και έξυπνη εφαρμογή που να δείχνει ότι είμαι σε mid-επίπεδο προγραμματιστή.. Μην μου ποστάρετε δηλαδή τίποτε φοιτιτικά προτζεκτάκια για παιδάκια.. για αρχή θα φτιάξω registration/login in χρήστη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα