labrospap Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Γεια Σας Παιδια... Ημουν με τν παρεα μου στο λαπτοπ (Lenovo ideapad100 ) και χυθηκε στο τραπεζι νερο ... Λογικα πηγε και στο λαπτοπ διοτι αφου καθησαμε και καηκαμε στο ιντερνετ , οταν τ εκλεισα και προσπαθησα να το αναψω την επομενη μερα , μ εβγαλε το λογοτυπο της lenovo , και απο κατω ελεγε Prepairing Automatic Repaiar .. Εχω ψαξει τα παντα στο ιντερνετ και θελω να αποφυγω την επισκεψη μου σε τεχνικο ... Μπορειτε να με βοηθησετε ? ΥΓ: Δεν μ βγαζει το Disguising Repaiar π πρεπει να βγαλει μετα ΥΓ:Μετα το Prepairing To Repaiar , κλεινει.. προσπαθησα το reboot , αλλα τπτ...
Alexlooker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 οσο περνανε οι μερες, το νερο θα κανει τη ζημια του.
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Κλεινει εντελως η΄μαυριζει η οθονη? Παει να κανει boot τα windows και στα κανει αυτα? Αν ναι τοτε βαλε ενα λινουξακι Live να κανει εκκινηση απο κει, Αν φορτωσει κανονικα τοτε θελουν επιδιορθωση τα παραθυρια η΄ φορματ αλλιως αν δεν ξεκινησει ουτε με το cd-usb τοτε πηρε οντως νερο. Στο bios μπαινεις κανονικα?
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Βούτα το σε ένα τσουβάλι ρύζι. Με βγαλμένη μπαταρία φυσικά.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 οσο περνανε οι μερες, το νερο θα κανει τη ζημια του. το πιο αγχωτικο πραγμα που θα μπορουσες να πεις στο παιδι!
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ε ναι ρε shinobi καλα τα λες αλλα δεν τα κανεις καλα... Βαλε την σωστη φωτο αν θες πραγματικα να εισαι shinobi! https://www.google.gr/search?q=shinobi&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjxue3dqe_QAhVdcFAKHQKjCX8Q_AUICCgB&biw=1280&bih=625#imgrc=2CSHuv_-syoSSM%3A Σωστος και ο sheo αν πηρε νερο το εργαλειο. Εσωσα κινητο ετσι πριν 2-3 μηνες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα