Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια Σας Παιδια... Ημουν με τν παρεα μου στο λαπτοπ (Lenovo ideapad100 ) και χυθηκε στο τραπεζι νερο ... Λογικα πηγε και στο λαπτοπ διοτι αφου καθησαμε και καηκαμε στο ιντερνετ , οταν τ εκλεισα και προσπαθησα να το αναψω την επομενη μερα , μ εβγαλε το λογοτυπο της lenovo , και απο κατω ελεγε Prepairing Automatic Repaiar .. Εχω ψαξει τα παντα στο ιντερνετ και θελω να αποφυγω την επισκεψη μου σε τεχνικο ... Μπορειτε να με βοηθησετε ?

ΥΓ: Δεν μ βγαζει το Disguising Repaiar π πρεπει να βγαλει μετα

ΥΓ:Μετα το Prepairing To Repaiar , κλεινει.. προσπαθησα το reboot , αλλα τπτ...

Δημοσ.

Κλεινει εντελως η΄μαυριζει η οθονη?  Παει να κανει boot  τα windows και στα κανει αυτα? Αν ναι τοτε βαλε ενα λινουξακι Live να κανει εκκινηση απο κει, Αν φορτωσει κανονικα τοτε θελουν επιδιορθωση τα παραθυρια η΄ φορματ αλλιως αν δεν ξεκινησει ουτε με το cd-usb τοτε πηρε οντως νερο. Στο bios μπαινεις κανονικα?

Δημοσ.

Ε ναι ρε shinobi καλα τα λες αλλα δεν τα κανεις καλα... Βαλε την σωστη φωτο αν θες πραγματικα να εισαι shinobi! :-D

https://www.google.gr/search?q=shinobi&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjxue3dqe_QAhVdcFAKHQKjCX8Q_AUICCgB&biw=1280&bih=625#imgrc=2CSHuv_-syoSSM%3A

Σωστος και ο sheo αν πηρε νερο το εργαλειο. Εσωσα κινητο ετσι πριν 2-3 μηνες B)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...