sculper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι στην αναζήτηση μιας smart TV. Η οθόνη θέλω να είναι περίπου 43 ίντσες. Είναι το μέγιστο που μπορεί να μπει εκεί που θέλω. (δίπλα στο τζάκι σε ένα πεζούλι). Θέλω να είναι smart, να παίζει όλα τα format ταινιών, να έχει καλή γωνία θέασης διότι κάποιοι θα βλέπουν από δεξιά αριστερά. Η σκέψη μου είναι για Samsung που έχουν γρήγορη απόκριση στο menu, καλή λήψη σήματος και από αυτή που έχω τώρα ( http://www.samsung.com/uk/support/model/UE40C6000RKXXU ) βλέπω καλά δεξιά και αριστερά. Επίσης οι Samsung μου αρέσουν διότι δεν έχουν ποδαράκι δεξιά αριστερά όπως οι LG, μιας και θέλω να πηγαίνω την tv λίγο αριστερά χωρίς να κινδυνεύει να πέσει από το πεζούλι. Την curved λέω να μην την πάρω διότι έχω διαβάσει κακά σχόλια γενικά. ( Samsung UE43KU6500 Curved Τηλεόραση Smart 4K TV - http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162911-samsung-ue43ku6500-curved ) Είμαι ανάμεσα σε δύο: Την Samsung UE43KU6400 Τηλεόραση Smart 4K TV (http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162915-samsung-ue43ku6400 ) που πιστεύω έχει όλα αυτά που θα ήθελα και Την Samsung UE43KU6000 ( https://www.skroutz.gr/s/9003688/Samsung-UE43KU6000.html?keyphrase=UE43KU6000#reviews ) που δείχνει να είναι ίδια με την παραπάνω αλλά όπως βλέπετε στις αξιολογήσεις λένε η γωνία θέασης είναι χάλια. Ακούω γνώμες και προτάσεις…έστω και από άλλες μάρκες. Υ.Γ. Οι LG έχουν το ΖΕΡΟ PIXEL εγγύηση και όσο να είναι το σκέφτομαι.
Age4Greeks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό με τις γωνίες θέασης το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις δεις από κοντά να διαπιστώσεις από μόνος σου αν υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά και εν τέλει αν όντως αξίζει η 6400 τα παραπάνω χρήματα. Από την άλλη αν δε σε χαλάει το IPS panel τότε θα ήταν μια καλή λύση για τις γωνίες θέασης.
cabdik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 1 αν η γωνια θεασης (που βλεπω οτι σε προβληματιζει λιγο...) ειναι μεχρι 120-140 μοιρες, μην σε απασχολει τιποτα. παρε οποιαδηποτε σου κανει. αν η γωνια θεασης ξεπερναει τις παραπανω μοιρες, τοτε παρε IPS πανελ. τα τελευταιας γενιας εχουν βελτιωθει πολυ και στα χρωματα. το μαυρο ειναι το μονο μειον, αλλα....ολα συνηθιζονται..!! 2 οσον αφορα τα ποδαρακια, δεν ειναι θεμα μονο της LG, τα εχει και η Samsung....!! και οντως...ειναι αηδια...!!!! και η KU6000/6400 ειναι πολυ καλα μοντελα.
sculper Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 τις είδα και τις δύο από κοντά (6000 & 6400) , δεν είδα διαφορά όσο πλάγια και αν πήγα. Αξίζει να δώσω την διαφορά στα χρήματα ή όχι? (δορυφορικό δέκτη δεν θα βάλω για να πάρω την 6400 για αυτό τον λόγο.....από την άλλη διάβασα το HDR είναι "κανονικό" στην 6400)
cabdik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 αν δεν ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη, παρε την 6400. αν η διαφορα ειναι αρκετη, και δεν σε ενδιαφερουν τα εξτρα της 6400 (π.χ δορυφορικος δεκτης) τοτε παρε την 6000.... απλα τα πραγματα. γιατι στο Skroutz ειναι απo €100+ η διαφορα..!!
katmac Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 εγω πηρα την 6400 και ειμαι υπερ-ευχαριστημενη!!! την προτεινω με τα χιλια! ψαξε για τιμες και σε καταστηματα εκτος απο το σκρουτζ και το μπεστ-πραις, Καλες αγορες!
crapatzi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 τις είδα και τις δύο από κοντά (6000 & 6400) , δεν είδα διαφορά όσο πλάγια και αν πήγα. Αξίζει να δώσω την διαφορά στα χρήματα ή όχι? (δορυφορικό δέκτη δεν θα βάλω για να πάρω την 6400 για αυτό τον λόγο.....από την άλλη διάβασα το HDR είναι "κανονικό" στην 6400) Αν η διαφορα ηταν στα 50-100Ε θα σου ελεγα να πας στην 6400. Αλλα η διαφορα ειναι περιπου 240Ε, δεν ειναι λιγα, η 6400 αυτη τη στιγμη ειναι 35% πιο ακριβη. Αφου δεν χρειαζεσαι το δορυφ. δεκτη και αφου δεν ειδες διαφορα στην εικονα (να σου πω την αληθεια ουτε εγω ειδα διαφορα) παρε καλυτερα την 6000. Το HDR της 6400 δεν ειναι 'κανονικο' οπως λες. Ισως ειναι λιγο καλυτερο απο της 6000 αλλα για παραγματικο HDR πρεπει να πας σε SUHD σειρα. Edit. Sorry παιδια, οι τιμες που αναφερω ειναι για τις 55'', οχι για 43''. Δεν αξιζει ομως να δωσεις παραπανω λεφτα αν δε βλεπεις διαφορα στην εικονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα