IT chef Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μπα δεν νομιζω, πλεον ειναι πολυ παλια και φαινονται κατευθειαν στα μεταλλα τους αν σου πασαρουν τετοια πατεντα...Απλα το πιο πιθανο ειναι να υπαρχει πολυ στοκ και μεχρι πριν καποια χρονια βγαζανε και πιο " νεα μοντελα". Πλεον αν δεις τα βγαζουν μαυρα και οχι οπως παλια που τα παντα ηταν ας πουμε λευκα.. Και να σαι σιγουρος οτι ακομα χρησιμοποιουνται απο διαφορους αλλους που ειτε εταιριες ειναι αυτες ειτε καποια δικτυα παλια που βολευονται και κανουν τις δουλειες τους ετσι.. Και αν το καλοσκεφτεις αυτη την στιγμη, ειναι πολυ πιο ασφαλης τροπος μεταφορας μικρου σημαντικου αρχειου γιατι οι κοινοι χρηστες (που ειναι 9 στους 10) αν τους πεσει στα χερια τους κατι τετοιο δεν μπορουν καν να το χρησιμοποιησουν γιατι δεν εχει κανενας floppy!!! Ναι,καταλαβαίνεις πως το μαύρο από το άσπρο,είναι απλά ένα πλαστικό κομμάτι που αλλάζει. Μιλάμε για χωρητικότητα 1,44mb,ούτε logs δεν είναι τόσο μικρά πια..μπορεί και να σφάλλω βέβαια. Τώρα,όποιος μπει στον κόπο να κλέψει μία δισκέττα,προφανώς έχει φροντίσει να έχει και ένα drive με 3,69 ευρώ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ;!!! 1
kapodistrias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ερωτηση-αναλαμπη! Καλωδιοταινια για το floppy δοκιμασες αλλη?Α! Τωρα θυμηθηκα πως θα δεις κατευθειαν αν το floppy ζει η΄πεθανε! Αν βαλεις την καλωδιοταινια στην μητρικη αναποδα τοτε το λαμπακι του θα ειναι μονιμα αναμμενο απο την στιγμη που θα ανοιξεις το pc μεχρι που θα το κλεισεις! Αν και τοτε δεν δεις λαμπακι, τοτε το πετας κατευθειαν! Λοιπόν έκανα την εξής δοκιμή. Έβαλα μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας και τίποτα. ΑΛΛΑ, δοκίμασα κάτι άλλες μονάδες και μόλις τις συνδέσω κάνουν ένα "τσακ" (άρα δέχονται ρεύμα!?) χωρίς λαμπάκι όμως. Παράγγειλα ένα data καλώδιο από eshop να δω. Μπορεί να φταίει και η μονάδα και το καλώδιο.
kapodistrias Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν το δικό μου πρέπει να ήταν χαλασμένο. Και επίσης το φις της υποδοχής στη μητρική έφευγε πανεύκολα. Ενώ το είχα ανοιχτό το pc τα άλλαζα χωρίς κανένα πρόβλημα και τα αναγνώριζε μετά τα windows πατώντας το Α. Τα δοκίμασα και με μια windows 98 δισκέτα και την ανοίγουν μια χαρά. Τώρα έχω 3 MITSUMI που παίζουν και 2 άλλες μάρκες. Ποιο λέτε να κρατήσω; Τα άλλα θα πάνε ανακύκλωση μάλλον αλλά όποιος θέλει κανένα ας πει, για να μην αγοράζει (είναι και άσπρα)..
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν το δικό μου πρέπει να ήταν χαλασμένο. Και επίσης το φις της υποδοχής στη μητρική έφευγε πανεύκολα. Ενώ το είχα ανοιχτό το pc τα άλλαζα χωρίς κανένα πρόβλημα και τα αναγνώριζε μετά τα windows πατώντας το Α. Τα δοκίμασα και με μια windows 98 δισκέτα και την ανοίγουν μια χαρά. Τώρα έχω 3 MITSUMI που παίζουν και 2 άλλες μάρκες. Ποιο λέτε να κρατήσω; Τα άλλα θα πάνε ανακύκλωση μάλλον αλλά όποιος θέλει κανένα ας πει, για να μην αγοράζει (είναι και άσπρα).. 2 MITSUMI κρατα(κι ενα για ρεζερβα). Αντε καλες αναπαλεωσεις! και οτι αλλο προκυψει εδω ειμαστε!
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 2 MITSUMI κρατα(κι ενα για ρεζερβα). Αντε καλες αναπαλεωσεις! και οτι αλλο προκυψει εδω ειμαστε! B:\ drive ρε,πολυτελές pc να το κάνει. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 B:\ drive ρε,πολυτελές pc να το κάνει. Μπα μην το λες! Αν δεν εχεις αλλο , κανα 5.25 ας πουμε τοτε a:\ ειναι! Και να σου πω την αληθεια στο pcακι μου που την παλευει ακομα am2+ 445 χ3 cores εχω και floppy... Και δεν ντρεπομαι καθολου!!! Ταιριαζει τελεια με τον ssd μου!!! Και μολις του εκανα 2πλο κλικ για να ακουσω τον σαγηνευτικο του ηχο!!!
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Όχι, λέω αντί για ρεζέρβα να το βάλει το δεύτερο σαν drive B,πως θα κάνει αντιγραφές παιχνιδιών δηλαδή; 1
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ααααααα! Οκ! Για να αντιγραφει τις δισκεττες με τα νεα παιχνιδια που θα του φερνουν οι φιλοι του!!! Για να κραταει παλιακο γνησιο αρχειο δισκετων!!!!!Yeeeeeeeeeeeeeees!!!!!Αν θελει να ξεκιναει με δισκετα απο dos για καμια εντελως παλιακοτητα ειναι χρησιμο το 2ο floppy γιατι παλια που δεν υπαρχε δισκος επρεπε να βαζεις και να βγαζεις συνεχεια μια την δισκετα του dos μια του παιχνιδιου!
louilouiCK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Λαμπάκι ανάβει το βλέπουν τα windows δεν κάνει θόρυβοΔουλεύει κανονικά απλά έχει κοπεί ή λασκάρει ο πλαστικός ιμάντας μέσα στο drive άνοιξε το και αντικατέστησε το και θα δουλέψει.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Λαμπάκι ανάβει το βλέπουν τα windows δεν κάνει θόρυβο Δουλεύει κανονικά απλά έχει κοπεί ή λασκάρει ο πλαστικός ιμάντας μέσα στο drive άνοιξε το και αντικατέστησε το και θα δουλέψει. Διαβασες ότι το έλυσε το θέμα του;
louilouiCK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έλυσε το θέμα του απλά συμβιβάστηκε να το αλλάξει με άλλο ο TS είπε οτι ήθελε να αναβιώσει το παλιό του pc (δηλαδή ολο το hardware) και κάνοντας το απο πάνω θα τα καταφέρει.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έλυσε το θέμα του απλά συμβιβάστηκε να το αλλάξει με άλλο ο TS είπε οτι ήθελε να αναβιώσει το παλιό του pc (δηλαδή ολο το hardware) και κάνοντας το απο πάνω θα τα καταφέρει.Σωστα, τώρα κατάλαβα πως το έλεγες! Κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα