Alxnks Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Λόγω του 64bit cpu σου, θα είναι πολύ καλύτερη η εμπειρία χρήσης σε σχέση με το δικό μου που είναι 32bit (πχ κάποιες εφαρμογές του Note 7 στην κάμερα δε μου λειτουργούσαν λόγω ασυμβατότητας 32bit με 64bit) Note 4 υπάρχει το 910F (που εισάγονταν επίσημα) με snapdragon 805 32μπιτο και 910C (παραεισαγωγης) με exynos 64μπιτο.
fingolfingr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Note 4 υπάρχει το 910F (που εισάγονταν επίσημα) με snapdragon 805 32μπιτο και 910C (παραεισαγωγης) με exynos 64μπιτο. Και εφόσον εγώ έχω το 910F...... θα έχω κι εγώ τα ίδια θέματα με κάμερες κλπ. Δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει η stock rom αρκεί να λειτουργεί σωστά. Κάποτε άλλαζα rom κάθε βδομάδα. Τώρα. .. Απλά θέλω να λειτουργεί σωστα
fingolfingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, Απλά να ενημερωσω ότι λόγω των περιορισμων του helium σε καποιες από τις εφαρμογές/παιχνίδια δεν είναι εφικτό το backup. Οπότε με το reset θα χαθουν οι ρυθμίσεις/saves. Οπότε σήμερα θα κανω ενα ωραιότατα rootαρισμα, θα κρατησω τα back up μου με το titanium και μετα θα περασω καποιες ωραιες rom που εχω βρεί. Ευχαριστώ για όλα. 1
fingolfingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Θα κάνεις τα εξής: 1. Κάνε root με το Kingroot (Google it).... Για την ιστορία είπα να δοκιμάσω το kingroot αλλά δεν έχει κάτι για το κινητό μου
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Για την ιστορία είπα να δοκιμάσω το kingroot αλλά δεν έχει κάτι για το κινητό μου https://www.androidro.com/how-to-root-galaxy-note-4-n910f-on-xxu1dpd3-android-6-0-1-marshmallow/
fingolfingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Έχω τα αρχεία από καιρο. Απλά το είπα γιατι το kingroot δεν δουλεύει στα παντα. Είπα να το δοκιμάσω για να μην μπλεξω με pc αλλά. ... oh well
fingolfingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Root--> Titanium backup --> βρίσκεις το app που δημιουργεί πρόβλημα --> πάγωμα --> problem solved Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα