fallen4ngel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρέσει που θέλει να βρει τα όρια και δεν έχει βασικές γνώσεις. Αντί να πείτε στο παλικάρι να μην ασχοληθεί πολύ πολύ και να μάθει πέντε πράγματα παραπάνω τον ενθαρρύνουν και από πάνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρέσει που θέλει να βρει τα όρια και δεν έχει βασικές γνώσεις. Αντί να πείτε στο παλικάρι να μην ασχοληθεί πολύ πολύ και να μάθει πέντε πράγματα παραπάνω τον ενθαρρύνουν και από πάνω.... Aυτα γουστάρω. Aνοίγω στο forum θέμα στο οποίο αναφέρω ότι οι γνωσεις μου είναι μηδαμινές και όπως σε κάθε forum θα βρεθεί ο ξερόλας που αντι να συνδράμει με τις οποιεσδήποτε γνώσεις του , θα το παίξει υπεράνω προσφέροντας ενα μεγάλο 0 στην απορία μου. Πάντα τέτοια αρχηγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Aυτα γουστάρω. Aνοίγω στο forum θέμα στο οποίο αναφέρω ότι οι γνωσεις μου είναι μηδαμινές και όπως σε κάθε forum θα βρεθεί ο ξερόλας που αντι να συνδράμει με τις οποιεσδήποτε γνώσεις του , θα το παίξει υπεράνω προσφέροντας ενα μεγάλο 0 στην απορία μου. Πάντα τέτοια αρχηγε! Είναι και θέμα ασφαλείας φιλαράκι. Μην κάψεις τίποτα. Δύσκολα αλλά συμβαίνει. Και εγώ τα ίδια πράγματα είπα πάνω κάτω. Με το OC να είσαι conservative. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Είναι και θέμα ασφαλείας φιλαράκι. Μην κάψεις τίποτα. Δύσκολα αλλά συμβαίνει. Και εγώ τα ίδια πράγματα είπα πάνω κάτω. Με το OC να είσαι conservative. Φυσικά και δεν διαφωνώ με ότι λές , απλά είναι το πως το λέει ο καθένας. Εξάλλου για αυτό τον λόγο απευθύνομαι σε άτομα με γνώσεις ώστε να μην γίνει η πατάτα. Τελος πάντων. Αναφορικά με το θέμα μας δεν έχω κανένα πρόβλημα στα +105 στο gpu clock(σύνολο 1190/1255 - base/boost) και memory clock +370 (σύνολο 6378).Μου κάνει εντύπωση πάντως που με λίγο παραπάνω τα φτύνει όταν αντίστοιχες ή σχεδόν αντίστοιχες κάρτες σηκώνουν πολύ παραπάνω. Πιστεύεις μπορώ να κάνω κάτι ακόμα ή αυτό ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ανεβάζεις την τάση, αλλά εκεί κινδυνεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ότι είπα το είπα για να μην βρεθείς προ απροόπτου με καμμένα πράγματα. Αν πιστεύεις ότι είπα κακία... δεν το είπα για αυτό. Αυτό που είπα είναι να κάνεις ενα ελαφρύ. Oc και ταυτόχρονα θα βλέπεις και την συμπεριφορά των εξαρτημάτων, εάν θέλει πχ παραπάνω ρεύμα από ένα σημείο και μετά, τι θερμοκρασίες ανεβάζεις κτλπ κτλπ. Είναι δύσκολο μέσα από ένα φόρουμ και με ανταλλαγή μνμ να γίνει δουλειά πόσο μάλλον να είσαι ασφαλής. Φυσικά και δεν διαφωνώ με ότι λές , απλά είναι το πως το λέει ο καθένας. Εξάλλου για αυτό τον λόγο απευθύνομαι σε άτομα με γνώσεις ώστε να μην γίνει η πατάτα. Τελος πάντων. Αναφορικά με το θέμα μας δεν έχω κανένα πρόβλημα στα +105 στο gpu clock(σύνολο 1190/1255 - base/boost) και memory clock +370 (σύνολο 6378).Μου κάνει εντύπωση πάντως που με λίγο παραπάνω τα φτύνει όταν αντίστοιχες ή σχεδόν αντίστοιχες κάρτες σηκώνουν πολύ παραπάνω. Πιστεύεις μπορώ να κάνω κάτι ακόμα ή αυτό ήταν? Για αρχή ενα λάθος που κάνουν πολλοί, ανεβάζεις core και ram μαζί αν κατάλαβα καλά. Κάνε πρώτα τον πυρήνα και μετά κάνεις και την μνήμη. Μεγάλο ρόλο παίζουν οι θερμοκρασίες 82C αρχίζει το throttle εάν είμαι σωστός γι την κάρτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα